gogi Objavljeno Februar 23, 2008 Deli Objavljeno Februar 23, 2008 (popravljeno) Zanima me če kdo ve za koga, ki sposoja ATV-je, sem slišal nekaj da jih sposojajo v Ljubljani in Celju, samo malo daleč mi je da bi se šel tja vozit. A že mogoče sposojajo kje v Mariboru. Rad bi probal kako je to vozit, predno si ga nabavim da vidim če je to sploh za mene. :evilgrin: Popravljeno Februar 23, 2008. Popravil gogi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fresh_ales Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 v Lj je bla ena firma, pa ne izposojajo več.... 100% si ga pa lahko izposodiš v celju, oziroma v velenju pri ski and sea firmi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 v Lj je bla ena firma, pa ne izposojajo več....100% si ga pa lahko izposodiš v celju, oziroma v velenju pri ski and sea firmi... Zdaj so v Šempetru v savinjski dolini zraven poligona. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamahadriver Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Ski&sea posoja, klikni link: http://www.ski-sea.si/izposoja.php LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gogi Objavljeno Februar 27, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 27, 2008 (popravljeno) Hja, pol Ljubljana odpade, celje pa bi še šlo ja. Samo, zgleda, da je še to vse skupaj v povojih, da ni tega tud v Mariboru na izposojo. Mogoče pa bom šel do celja pogledat da vidim kak se je s tem kaj vozit. :) Popravljeno Februar 27, 2008. Popravil gogi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Zanima me če kdo ve za koga, ki sposoja ATV-je, sem slišal nekaj da jih sposojajo v Ljubljani in Celju, samo malo daleč mi je da bi se šel tja vozit. A že mogoče sposojajo kje v Mariboru. Rad bi probal kako je to vozit, predno si ga nabavim da vidim če je to sploh za mene. :evilgrin: izposoja v MB je kar obsežna, jaz vem za vsaj tri ponudnike ... če rabiš dodatne infote mi pošlji mail Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CaNaM Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Zanima me če kdo ve za koga, ki sposoja ATV-je, sem slišal nekaj da jih sposojajo v Ljubljani in Celju, samo malo daleč mi je da bi se šel tja vozit. A že mogoče sposojajo kje v Mariboru. Rad bi probal kako je to vozit, predno si ga nabavim da vidim če je to sploh za mene. :evilgrin: Ski&Sea je zej v Šempetru, Naslov:Ločica ob Saviniji 49b Pa za en dan dvomim da ti bojo dal 4 cikl(Mogoče med tednom) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 Zanima me kake so kaj cene izposoje drugih proizvajalcel, ne samo bombarderja, kaj cenejšega. Pa če je možno dobit kak cenik, pa kaki so pogoji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frick Objavljeno Maj 2, 2008 Deli Objavljeno Maj 2, 2008 Izposojajo ATV in QUADE v Mojstrani na gorenjskem, tuki mas internet stran http://atvmojstrana.free36.info/Index.html pa si oglej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 Izposojajo ATV in QUADE v Mojstrani na gorenjskem, tuki mas internet stran http://atvmojstrana.free36.info/Index.html pa si oglej. Ta lokacija je pa čisto blizu Maribora... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valth Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 Ali gdo ve za kakšno varijanto izposoja atv-ov, v Ljubljani, ali bljižni okolici? Polzola,Celje,Maribor me ne zanima Na medmrežju po dveh neuspešnih dneh nisem nič našel, Pa nemorm vrjeti, da tega v prestolnici nihče ne prakticira :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se