bmw Objavljeno Avgust 22, 2002 Deli Objavljeno Avgust 22, 2002 Opomba moderatorja Gregsa: komentarji na stose se lahko zbirajo tukaj. [bMWjev komentar na Alline sovinisticne vice o moskih. Oziroma, odvisno od gledisca: resnicni ali natolcevani :D ] ..........uuuuuuuuuuuu alla, si pa kruta,ni kaj..............so to lastne izkušnje,ali samo zlobna natolcevanja????????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 22, 2002 Deli Objavljeno Avgust 22, 2002 Hm, samo malo gledam okoli sebe..... :wink: :twisted: :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Hm, samo malo gledam okoli sebe..... :wink: :twisted: :D :D :D Alla Obriši očala......pod nujno.......potem bo vse bolj kristalno jasno!!!!!!!!!!!! Predvsem pa lepše!!!!!!!!!!!!! :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 He, he Alla :D :D :D Hudo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Obriši očala......pod nujno.......potem bo vse bolj kristalno jasno!!!!!!!!!!!! Predvsem pa lepše!!!!!!!!!!!!! :D :D Moram najprej nabavit očala, da jih bom lahko brisala. Ampak ne skrbet, dobite še kako porcijo podobnih, pa bom še na tiste komentarje počakala.... Ampak, nasmejete se pa le...... :wink: :D :D :D :D :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 se sekiram ne spljoh.........nekaj besedic se zamenja z sinonimi za _neznejsi_ spol in.......... :twisted: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Moram najprej nabavit očala, da jih bom lahko brisala. Ti jih pomagam kupiti?! :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ... meni se pa močnejša polovica od Alle smili ... le kdo je ta revež? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ... meni se pa močnejša polovica od Alle smili ... le kdo je ta revež? Moj in vaš predragi moderato GREGS..... Kar je iskal, to je dobil :wink: :D :D :D 8) 8) 8) :twisted: :twisted: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 GREGS??? :? :? :? ... božček ... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Bošček?? :?: :?: :?: :?: :?: Jest, k sm tak zaklad, pa k ga tko crklam, pa mu obkladke menjam, pa zajtrk v postlo nosim..... In pol je on bogi?! :shock: :? :shock: :? :?: :!: :? Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ... yep ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 No, zdej si me pa v jok spravu.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: A zdej vidiš, kakšna nežna duša sem?! :?: :!: :!: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ... ne ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ....Alla, zakaj si ga pa brcnila u nogo?.... :twisted: Nisi tok nežna dušica, angelski obraz, devil inside.... :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ...pa zajtrk v postlo nosim..... Kje pa to pravljico vrtijo?! :o :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ... se mi je zdelo, da si pravi bošček ... ... najprej te z motorja vrže, potem ti na nogo stopi, zajtrka ti ne prinese v posteljo, pa verjetno si moraš še sam obkladke pripravljati in menjavati ... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Moj in vaš predragi moderato GREGS..... Kar je iskal, to je dobil To pa res.... in prav vsec mi je.... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 A zdaj si upaš pa javno zanikat kako lepo skrbim zate? :?: :!: :?: Ti bom spet bergle skrila :twisted: :twisted: :twisted: Sploh pa, kaj pa spiš tako dolgo, pol pa zamudiš zajtrk, ki ti ga prinesem.... :wink: :D :D :twisted: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Sploh pa, kaj pa spiš tako dolgo, pol pa zamudiš zajtrk, ki ti ga prinesem.... Ups..... :oops: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Sploh pa, kaj pa spiš tako dolgo, pol pa zamudiš zajtrk, ki ti ga prinesem.... Ups..... :oops: :D Nič upssssss.....meni je popolnoma jasno zakaj ti tko......vsi poznamo tisto,DA JE MRZLA KAVA FULLL DOBRA ZA LEPOTO.......sam prosim lepo .......GREGSI.....SEJ BOŠ POL ŽE KR KIČAST :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 IN POTEM SE GREGS BUNI DA JE DRUGJE DOLGČAS ... tole si preberte še enkrat ... ajajajajaj :twisted: 8) :shock: :lol: :oops: :wink: :idea: :arrow: :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Lav is in di er....lalalalalalaalalalalalalaalalaaaaaaaaaaaa 8) :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Lav is in di er....lalalalalalaalalalalalalaalalaaaaaaaaaaaa 8) :D :D Klimbra, maš narjeno nižjo glasbeno?... :shock: :shock: :wink: :wink: :wink: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ...najnižjo?... :roll: NFR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se