Wobewt Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ....a obstaja nižja od nižje? :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ....a obstaja nižja od nižje? :shock: ...podla?... :shock: Lp N. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 A se samo men zdi al zdej parcki komunicirajo kr preko foruma :o Alla : dobri kriteriji, ni kej, upam da v praksi ni tako, sem se pa lepo nasmejal :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ...Intuicija te ne vara, Klemens! :D :D 8) 8) :wink: :wink: Mimgrede, a tvoja še spi? :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Mimgrede, a tvoja še spi? :wink: zmeraj več :) Posledica druženja z mano :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ...Kr tko naprej! :D :D :D Lohka pa pozdraviš spanja še Natasho, k je s tvojga konca.... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natasha from Russia Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ...Kr tko naprej! :D :D :D Lohka pa pozdraviš spanja še Natasho, k je s tvojga konca.... :wink: 1.Ne spim jaz spljoh 2.Vsake bedarije ki ti pade na pamet ni potrebno obelodanit (tako boš že jutri "vseved") 3.Tko NFR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Ena, deve, tri, Robicop, pa ti RuskaNataša zaveže jezik, da še lizat ne moreš :wink: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Avgust 23, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 mater vola..............nekaj skomentiram, pa že naredim pi****ijo...... drugič bom lepo tiho.............. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 mater vola..............nekaj skomentiram, pa že naredim pi****ijo...... drugič bom lepo tiho.............. Pa saj veš, da na tem našem forumu nič ne ostane brez komentarja in komentarja na komentar, pa komentarja na tisti prej komentar, pa komentarja...eh, ne znam več dalje :oops: :wink: Alla....pa kaj ti ga res tak razvajaš? Pa noče tega priznat??? :shock: Mu bo treba res berglje skrit :wink: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Zakaj hudica je beseda "moskost" zenskega spola ??? Ampak to pa tud mene zanima...a mi zna kdo to pojasnit? :?: Tisto o Adamu & Evi pa zdaj najbolj ne kapne :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 AREA_51 je zapisal v Stosih: Alla hvala za informacije, bom rajši ostal kar samski ...no, kakšna ženska tu pa tam mi tud prav pride Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 Nič upssssss.....meni je popolnoma jasno zakaj ti tko......vsi poznamo tisto,DA JE MRZLA KAVA FULLL DOBRA ZA LEPOTO.......sam prosim lepo .......GREGSI.....SEJ BOŠ POL ŽE KR KIČAST Ehehehehehe... ja, saj vem to.. bom moral skrbeti, da ne bom tako kicast.... :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 IN POTEM SE GREGS BUNI DA JE DRUGJE DOLGČAS ... tole si preberte še enkrat ... ajajajajaj Vsi nabijajo in nabijajo... jaz poa ne smem izostati.... :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 A se samo men zdi al zdej parcki komunicirajo kr preko foruma Kaj pa naj clovek dela, ko je na bolniski?! Prevec casa ima, potem pa neumnosti klamfa.... :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 Alla....pa kaj ti ga res tak razvajaš? Pa noče tega priznat??? :shock: Mu bo treba res berglje skrit Jaz rade volje priznam vse, kar je res.... ostalo pa ne priznam. OK, Alla kar pridno skrbi zame... saj jaz tudi zanjo. OK? :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 mater vola..............nekaj skomentiram, pa že naredim pi****ijo...... drugič bom lepo tiho.............. Pa saj veš, da na tem našem forumu nič ne ostane brez komentarja in komentarja na komentar, pa komentarja na tisti prej komentar, pa komentarja...eh, ne znam več dalje :oops: :wink: Alla....pa kaj ti ga res tak razvajaš? Pa noče tega priznat??? :shock: Mu bo treba res berglje skrit :wink: :wink: Hvala, Uti, dobiš drinko na moj račun..... :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 Alla....pa kaj ti ga res tak razvajaš? Pa noče tega priznat??? Mu bo treba res berglje skrit Hvala, Uti, dobiš drinko na moj račun..... Ma, uti, jaz ne vem, ce si te pijace ne zasluzim bolj jaz.... :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 Ti že dobiš vse kar si zaslužiš, ne odžiraj še drugim zasluženih pijačk.... :!: :!: :D :D :twisted: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 MUZ: Oces jedan na brzaka? ZENA: A imam li izbora ? Jasno... a ti pokazem?! :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Gregs, Alla...sta se že zedinila glede pijačke :wink: ....? Jaz sem žejna.... pa saj jo jaz plačam! :roll: :wink: 8) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Gregs, Alla...sta se že zedinila glede pijačke :wink: ....? Jaz sem žejna.... pa saj jo jaz plačam! :roll: :wink: 8) :lol: Placam jaz. Pridi v obzorje mojih oci, pa placam.... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Hm...ta bo pa malce težka :oops: :oops: No, pa v kratkem sigurno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 No, če se pa že Gregs sili, pol jo naj pa še meni plača.... :wink: :twisted: :twisted: Ampak od mene jo vseeno tudi dobiš.... :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Mater, kk to znate poste nabijat... c, c, c... :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se