Gregs Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 STOS 1: ....sestra Logika.... Kje je pa ze kdo videl, da bi imele zenske logiko!? Ime je cisto zgreseno za zensko... :twisted: :D STOS 2: ..."Sem!" je povedal suhi. "Povzpel sem se na stol, nato dekletu zlezel v mednožje in tako prijetno toplo je bilo, da sem kar zaspal. Ko pa sem se zbudil sem bil spet v motoristovi bradi!"... Ce bi izbral tipa, bi zihr bil zrejen ko prasec... razen, ce bi res imel nesreco.... bi pa potem moski imel sreco... :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 ne zastopim sploh, bradatih motoristov je pa ja izredno malo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motax Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 ne zastopim sploh, bradatih motoristov je pa ja izredno malo opajade...zato pa taki veckrat pridemo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 16, 2002 Deli Objavljeno September 16, 2002 lojzijev s plini ........ :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 27, 2002 Deli Objavljeno November 27, 2002 alla je napisala: 5 skrivnosti uspešnega odnosa 1. Pomembno je najti moškega, ki ti pomaga v gospodinjstvu, ki občasno kaj skuha, pospravlja in ima poleg tega tudi dobro službo. 2. Pomembno je najti moškega, ki te spravlja v smeh. 3. Pomembno je najti moškega, ki ne laže in na katerega se lahko zaneseš. 4. Pomembno je najti moškega, ki je dober ljubimec in ljubi seks s teboj. fak......sem si mislil,da sem multipla osebnost. :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 27, 2002 Deli Objavljeno November 27, 2002 Pišuka, tale štos ob 40letnici poroke bo pa kmal aktualen. Me je kar pr src stislnu. :wink: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se