kocka Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 Misionarko: (najlažja in najbolj razširjena)Pozor:partnerka lahko udari z glavo v števec(če so luknje po cesti)!! Položaj:"Vozi ti draga!" Najvarnejša izbira! To treba probat :P :P Tisti ki obvladate italjansko pa si še preberte kako se to izvede, ma sej je razvidno iz slik :P
pupa Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 jst bi pa to probala!!! :oops: :roll: a se kdo javi????
Dada Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 Uf, Pupa! Kakšno srhljivo tišino si ustvarila s svojim pogumom. :shock: Ali si morda opazila, da so zdaj vsi zbežali, oziroma se nihče ne upa odzvati. Po mojem pogumneži zbirajo pogum in je tole sedaj samo zatišje pred viharjem. :wink: :wink: Prav napeto čakam, kdo bo prvi zbral pogum. :P :P :P
enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 Ohohohooo!!! Kaj mamo pa tuki?!? :D :D 8) :twisted: Pupa... :wink: Taka si ti pol? :shock: :D Jaz bi tud tako punco melllll! 8)
klimbra Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 PUPA......A NISVA MIDVA TOLE ŽE V NEKI DRUGI TEMI OBDELALA????? nekaj mesecev nazaj??????????? Al so bile to samo moje pobožne želje????????? Uh....raj ne,ker bi bila razlika v letih astronomska,pa lahko še mene kdo obsodi kake pedofilije itd...... :? :shock: :D :D :D :D ....je to zadne cajte modern ratal :D :D :D :D :D :D :D :D :D
sramezljiv Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 Pupa ,pupa drugič še povej pri kakšni brzini bi to delala pod 100,pod 200,pod 300 ali nad 300 km/h.
enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 Pupa vse si razvnela :twisted: :twisted: :twisted: ŠE DEJ!!! :D :D 8)
dubi Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 a se kdo javi???? Pupa k velja to tud, da bi z zensko? Al so samo moski v igri? Lp Dubi
enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 dve? Jaz sem za :twisted: :twisted: I'm liking it!! :D
kocka Objavljeno Avgust 23, 2002 Avtor Objavljeno Avgust 23, 2002 Js bi se javu :oops: Samo po moje bi mogu še kako leto počakat? :evil: Še ena stvar ki bo šla v predal skritih želj!! :P :P Pupa, te pokličem čez par let,ok :Fade-color
pupa Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 Uf, Pupa! Kakšno srhljivo tišino si ustvarila s svojim pogumom. :shock: Ali si morda opazila, da so zdaj vsi zbežali, oziroma se nihče ne upa odzvati. Po mojem pogumneži zbirajo pogum in je tole sedaj samo zatišje pred viharjem. :wink: :wink: Prav napeto čakam, kdo bo prvi zbral pogum. :P :P :P tega se bojim ja Damjana.. evo.. pa se je začelo!!
pupa Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 Ohohohooo!!! Kaj mamo pa tuki?!? :D :D 8) :twisted: Pupa... :wink: Taka si ti pol? :shock: :D Jaz bi tud tako punco melllll! 8) Žal.. malo si mlad zame... morš še nekaj življenjskih izkušenj imet vmes... ampak kar veselo na delo.....
enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 Na delo že grem samo ne veselo :D OK zdej pa jaz grem mal yamhco prepihat :D :D :twisted: Pupa... k bi ti bla 16 .... :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
pupa Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 Sramežljiv: pri taki, da bo izvedljivo.. hitreje ko bo, bolj mi bo všeč... Dubi: glede na to, da za take pozicije rabiš tiča, potem je verjetno lažje, če je moški, kajne?? Razen če najdem kako dvospolnico... :twisted: :twisted: :wink: Klimbra: sej sem polnoletna... med polnoletnimi je vse dovoljeno :twisted: :P :wink: Kocka: ok.... si bom zapomnila, pa kukala v predal, če je želja še tam notri, pa jo na vrhu vseh želja dajala, da ne boš pozabil :twisted: Pa še vedno nimam kandidata!!!! :roll: :oops: :twisted: :wink:
kocka Objavljeno Avgust 23, 2002 Avtor Objavljeno Avgust 23, 2002 Enduraš, lahko počakamo da vrtnica zraste :P
enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 Čakamo ne nič! :D Kdor čaka ne dočaka :!: Pupa a si bla od zmerom tolk divja :twisted: :lol: :D Kako je blo s tabo k si bla pr 16???Ni blo nikol dost fantov a? :twisted: :twisted: :D
kocka Objavljeno Avgust 23, 2002 Avtor Objavljeno Avgust 23, 2002 Sem vidu že ful 15letnic z 35,27 letniki(med njimi tudi par mojih sošolk, pa tudi profesor in osnovnošolka),15letnika z 13 in več let starejšo pa še ne :x Tisti ki ste že to vidli veste kako je gnusno, neka mala s tipom k ma že sive lase in brado :? Enduraš,če skočiš kdaj v Italijo pa kupi revijo ki so notri "ANNUNCI" tam not boš najdu kako ki te bo zadovolila, mogoče tudi na motorju!!
enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 Italjanke me pa sploh ne zanimajo.. . slovenka al pa nč :D
Vrtnica Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 Enduraš, lahko počakamo da vrtnica zraste :P Ah no no nc ne rab cakat name kr naj si isce drugje kaksn plen jz ostajam "priklenena" na cyca ;)
BIG YELLOW Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 PUPA star sem dost,izkušnje so tudi,pa tud jest sem ZA,pa še na treh kolesih bo lažje! :icecream: :wink:
kocka Objavljeno Avgust 23, 2002 Avtor Objavljeno Avgust 23, 2002 V katero kategorijo spadajo te TRIKE,js si bom tudi enga nabavu :shock: :cry:
BIG YELLOW Objavljeno Avgust 23, 2002 Objavljeno Avgust 23, 2002 Ostalo pa delaš po občutku,pa orodje imej zmeraj pripravljeno. :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se