Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 Pupa....pa ne da si se ustrašla tipa ,ki bi bil to dejansko pripravljen naredit :twisted: :twisted: :twisted: Predstava se je zacela zdej sam cakamo odgovor pupe :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
enduraš Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 Zgleda da le ni tko divja kakor smo mislili :shock: :D :wink:
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 Zgleda da le ni tko divja kakor smo mislili :shock: :D :wink: Vidm da ne poznas pupe odsvetujem ti da prids kej v tem tednu v OLP....
enduraš Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 A ona je tud tam? :shock: Pol me pa sploh ne bo :D ...kva pa vem ...mogoče ma kakšen bič prpravljen zame :wink:
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 A ona je tud tam? :shock: Pol me pa sploh ne bo :D ...kva pa vem ...mogoče ma kakšen bič prpravljen zame :wink: Ne bic ampak pest... aja verjetno ne ves da je trenirala al da trenira tekwando neki tazga ne vem kako se napise
enduraš Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 :shock: :shock: :shock: Pol si pa ne bom zameru :wink: Pupa če se res kdaj vidmo... častim :D
TOMY Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 A potem ti lajaš, al grizeš??? Lajam ne veliko, raje grizem... :onfire:
enduraš Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 A potem ti lajaš, al grizeš??? Lajam ne veliko, raje grizem... :onfire: Čeprov ti gre oboje od čeljusti :twisted: :twisted:
TOMY Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 Čeprov ti gre oboje od čeljusti :twisted: :twisted: Mali....pazi se pazi, da te TOMY ne zapazi, ker če te zapazi, ti se pazi... :onfire: :wink:
jam Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 Mali....pazi se pazi, da te TOMY ne zapazi, ker če te zapazi, ti se pazi... :onfire: :wink: HA, HA, VELIKE SANJE malega TOMY-ja.... :twisted: (....če se že tako širokoustimo) :splat:
pupa Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 Pupa....pa ne da si se ustrašla tipa ,ki bi bil to dejansko pripravljen naredit :twisted: :twisted: :twisted: Predstava se je zacela zdej sam cakamo odgovor pupe :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Jaz sem še vedno čisto za to, ampak fant hoče bejbiko, ki ima motor. In ker ga jaz zaenkrat še nimam.... ta fant odpade.... hehee zato sem rekla, da je bolj za Mačico kot zame.....
pupa Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 A potem ti lajaš, al grizeš??? Lajam ne veliko, raje grizem... :onfire: mmmmmm Tomy... to mi delaj........ :twisted: :twisted: :onfire: :evilbat:
Ervina Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 Lajam ne veliko, raje grizem... :onfire: A si ti čist ziher, da tvoja šefica tega ne bere? :wink: LP
TOMY Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 Lajam ne veliko, raje grizem... :onfire: A si ti čist ziher, da tvoja šefica tega ne bere? :wink: LP A kej tacga piše, Kaja? :lol:
Ervina Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 A kej tacga piše, Kaja? :lol: Piše ne, lahk pa med vrsticam prebere. 8)
TOMY Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 Kaj lahko med vrsticami prebere? :o Lej, Kaja, da te ne bo skrbelo, večkrat pri meni zvečer skupi prebereva vse neumnosti, ki jih pišem jaz, tako da je obveščena o tekočih zadevah. Lahko jo pa še posebej obvestiš, da boš ziher :lol: !
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 zato sem rekla, da je bolj za Mačico kot zame..... Ahaaaaaaaaaa ja sam a ti ni nc krta zau mislm kaj mu je nardila :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
kocka Objavljeno Avgust 27, 2002 Avtor Objavljeno Avgust 27, 2002 Kaj misliš da ni noben tako zmešan da bi ti posodu motor, najboljše kakega BMW GSja, ki so veliki in komot :D
Mačica Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 Pupa....pa ne da si se ustrašla tipa ,ki bi bil to dejansko pripravljen naredit :twisted: :twisted: :twisted: Predstava se je zacela zdej sam cakamo odgovor pupe :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Jaz sem še vedno čisto za to, ampak fant hoče bejbiko, ki ima motor. In ker ga jaz zaenkrat še nimam.... ta fant odpade.... hehee zato sem rekla, da je bolj za Mačico kot zame..... Nope, Pupek. Tip hoče seksat na motorju. Lej kaj mi je napisu: 'motor sploh ni problem....ga imamjst.' Skratka, zdaj nimaš več izgovorov.
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 Nope, Pupek. Tip hoče seksat na motorju. Lej kaj mi je napisu: 'motor sploh ni problem....ga imamjst.' Skratka, zdaj nimaš več izgovorov. In zakaj ga ti neces macica?
cyc Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 In zakaj ga ti neces macica? Verjetno ravno zaradi prej omenjenega krta :twisted: :twisted: :wink: Drustva za varstvo in proti mucenju zivali naredijo cel cirkus :twisted: :twisted: :D :wink:
enduraš Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 hahahahahaha hhhohohhhoo ali drugače ROTFL!!!
Mačica Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 In zakaj ga ti neces macica? Ker posluša jazz.
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 In zakaj ga ti neces macica? Verjetno ravno zaradi prej omenjenega krta :twisted: :twisted: :wink: Drustva za varstvo in proti mucenju zivali naredijo cel cirkus :twisted: :twisted: :D :wink: ROTFL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Objavljeno Avgust 27, 2002 In zakaj ga ti neces macica? Ker posluša jazz. In kaj je tle narobe?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se