Zok Objavljeno Februar 7, 2012 Opozori Objavljeno Februar 7, 2012 js sm mel 15 let staro aprilio, niti pomislil nisem da bi crpalko odklopil. 2x, 3x na sezono sem jo na fino nastavil, in to je bilo to. KObe 1
Buschi Objavljeno Februar 7, 2012 Opozori Objavljeno Februar 7, 2012 Drgač si pa pogumen! Jst sm jih v eno smer največ 200km naredu. Pa še to me je blo strah kdaj bo kej šlo, s skoraj novo RS-ko. 100 / 150 / 200 km se dela dnevno ob lepem vremen! Kaj si mislil s tem: preventiva? Olje kljub pumpi v kesl?
kewo Objavljeno Februar 7, 2012 Opozori Objavljeno Februar 7, 2012 100 / 150 / 200 km se dela dnevno ob lepem vremen! Kaj si mislil s tem: preventiva? Olje kljub pumpi v kesl? Ja klub pupmi dej u kestl, pač "zihr je zihr".
Buschi Objavljeno Februar 7, 2012 Opozori Objavljeno Februar 7, 2012 Ampak oz rečmo da dajem deci na kesl (seprav malo manj kot 1%) in če crkne pumpa, bo ta procent obdržu bat v gibanju ali bo kljub temu zaribalo?
kewo Objavljeno Februar 7, 2012 Opozori Objavljeno Februar 7, 2012 Ampak oz rečmo da dajem deci na kesl (seprav malo manj kot 1%) in če crkne pumpa, bo ta procent obdržu bat v gibanju ali bo kljub temu zaribalo? To ti pa newem povedat, pa dej 2% mešanco za usak slučaj. Sam zdej nwm kolk že oljna pumpa da olja, da ga nav preveč
RSTDRIVER Objavljeno Februar 7, 2012 Opozori Objavljeno Februar 7, 2012 Preventiva je itak najbolj ziher! Drgač si pa pogumen! Jst sm jih v eno smer največ 200km naredu. Pa še to me je blo strah kdaj bo kej šlo, s skoraj novo RS-ko. zmeraj me v dobro voljo spravjo takele izjave brez argumenta zakaj? kewo, a veš kje je tole? ob 6:00 iz tržiča, ob 19:00 nazaj (istega dne, nauš vrjeu...)(pa od innsbrucka do kitzbuhla nas je praow dž)(z papco(papcam) vmes)
kewo Objavljeno Februar 7, 2012 Opozori Objavljeno Februar 7, 2012 zmeraj me v dobro voljo spravjo takele izjave brez argumenta zakaj? kewo, a veš kje je tole? ob 6:00 iz tržiča, ob 19:00 nazaj (istega dne, nauš vrjeu.. .)(pa od innsbrucka do kitzbuhla nas je praow dž)(z papco(papcam) vmes) Ja fajn ane, jest vem da se na 2T ni kej preveč za zanašat Če ni blo druzga, se mi je usaj zajla za rave ventil strgala. :grrr
RSTDRIVER Objavljeno Februar 7, 2012 Opozori Objavljeno Februar 7, 2012 Ja fajn ane, jest vem da se na 2T ni kej preveč za zanašat Če ni blo druzga, se mi je usaj zajla za rave ventil strgala. :grrr a rabš kšno slikco z dolomitov, velikega kleka al pa recimo paga čez obrovac pa po magistral nazaj? 'ni zanesljiv'? ne... me .... basat....; kokr se vzdržuje, tako se žanje.... (beri: vozi.) dovolj bo za off topic..
tilenxts Objavljeno November 26, 2012 Opozori Objavljeno November 26, 2012 mene pa zanima za gilero rx 125 kak je to kok kej crkujejo ka punavad crkne kaka je elektronika in kje se dubijo deli za to
Priporočene objave