Runner_Tuner Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Zelo bi bil hvaležen enmu če bi slikal nalepko "Runner" na gileri runner seveda, s čim več megapiksli, sem iskal po netu pa nikjer velike slike, ali pa če ima kdo že narejeno v vektorski obliki-Corel draw? Sliko mi lahko pošlje na mail. Najlepša hvala.
50ccm Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Zelo bi bil hvaležen enmu če bi slikal nalepko "Runner" na gileri runner seveda, s čim več megapiksli, sem iskal po netu pa nikjer velike slike, ali pa če ima kdo že narejeno v vektorski obliki-Corel draw? Sliko mi lahko pošlje na mail. Najlepša hvala. Katero nalepko bi rad?ni vazn sam da runner pise?
Runner_Tuner Objavljeno Marec 3, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Tista ki je pod sedežem, oz. ni važno sam da piše runner.
Runner_Tuner Objavljeno Marec 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 (popravljeno) Še vedno rabim sliko nalepke??? :rolleyes: Popravljeno Marec 4, 2008. Popravil Runner_Tuner
Runner_Tuner Objavljeno Marec 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 A res noben nima runnerja??? Dobi za en per.
50ccm Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 A res noben nima runnerja??? Dobi za en per. runner poslav sm ti na pm 2 :D
Runner_Tuner Objavljeno Marec 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Hvala 50ccm. :worship: Vendar sem mislil tole nalepko. To je edina slika ki sem jo našel na netu, samo je premajhna da bi lahko iz nje vektorsko v Corel Draw-u narisal.
50ccm Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Hvala 50ccm. :worship: Vendar sem mislil tole nalepko. To je edina slika ki sem jo našel na netu, samo je premajhna da bi lahko iz nje vektorsko v Corel Draw-u narisal. aha to so na starejsi runnerci take? bom probu tut to dubit ih ma ene par starejse runnerce :whistle:
Runner_Tuner Objavljeno Marec 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 Sem že dobil, tako da ne rabim več.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se