klimez1 Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 zdravo jaz mam skuterja baotian sicer leti okoli 70-80km/h sam me res zanima kje bi lahko kupil sportni izpuh ali kit?? ce kdo ve naj mi pove ali mi prosim napiše sporočilo na marko.klimez@gmail.com prosim!
Runner_Tuner Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 Uporabi iskalnik, boš 100% kaj našel. LP
yamahadriver Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 Od Mallosija boš kaj našu! Vpiši v google pa boš med zadetki dobil spletno strana pa si tam poglej! LP
klimez1 Objavljeno Marec 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 Uporabi iskalnik, boš 100% kaj našel. LP človek če nisem pogledo najmanj 200 strani te nisem nič res sem dosti gledav pa nič našo... tak da če ti kje vidiš mi sporoči
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 zdravo jaz mam skuterja baotian sicer leti okoli 70-80km/h sam me res zanima kje bi lahko kupil sportni izpuh ali kit?? ce kdo ve naj mi pove ali mi prosim napiše sporočilo na marko.klimez@gmail.com prosim! klimež mali, kaj boš te rihtal toto jajco, bo ti razpadlo vse skup hehe, raje badminton pridno špilaj .) :D
mfink Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 klimež mali, kaj boš te rihtal toto jajco, bo ti razpadlo vse skup hehe, raje badminton pridno špilaj .) :D hee :lol1: zalostno ampak resnično, pa ni treba za vsak k***c novo temo odpirat, ta tema že obstaja :slap:
Priporočene objave