SEOI-NAGE Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Poglejmo objektivno. Če bi ti bla nekaj in ne samo govorila te debate zagotovo ne bi blo. AJDE PUSU :wub:
biker77 Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 ej..kva zdej mene mešate not? jest nimam nč s tem.. sploh suzukija nimam več..
Sanda7 Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Poglejmo objektivno. Če bi ti bla nekaj in ne samo govorila te debate zagotovo ne bi blo. AJDE PUSU :wub: Kakšno objektivno?Človk jz tebe res ne razumem,...in ja jz sm nekaj oz od zmeraj sem to kar sem zate le ena oseba na spletu,ki ti je kr nekajkrat naredila nekaj uslugic)zdej pa me neki drkaš za brezveze) za nekoga hči,sestra,punca,vnukinja,sodelavka,prijateljica,.... ma kaj se bom s tabo ukvarjala k te itak ne štekam ej..kva zdej mene mešate not? jest nimam nč s tem..sploh suzukija nimam več.. ja ja sej vem,da ga nimaš več pa jz tud na žalost ne tako da mi2 zgleda nimava kej več delat u tej temi;)
GeeSXer Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 pa da še jaz mojega konja pohvalim http://www.moj-album.com/slika/2794627/J4WhgFQIJsBfch5U.jpg/
ZOKI SUZUKI Objavljeno Maj 20, 2009 Opozori Objavljeno Maj 20, 2009 (popravljeno) Pa mal za pokazat Popravljeno Maj 20, 2009. Popravil ZOKI SUZUKI
bernardek Objavljeno Maj 20, 2009 Opozori Objavljeno Maj 20, 2009 pa še moja suzika da jih bo več na kupu
casper7 Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Iz modre u armeno, prebarvu sm ga mau hahaha Prej za po cest....Potem odkar je samo še za na pisto, in potem še dva lepotca skupi
trojan69 Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Pa še moj v originalu: Pa po predelavi: casper7, Jure in suzuki 3
casper7 Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Če kdo rabi, prodam za gixxerja 600K4, prednjo masko z lučjo, obe bočni plastiki, zadek z lučjo, voznikov in sovoznikov sedež in plastiko sovoznikovega sedeža... Levi bok in zadek po levi strani sta spraskana....Več info na PM oz tel.
dotem Objavljeno Januar 2, 2010 Opozori Objavljeno Januar 2, 2010 a so letošni letniki K-0 ali K-10 ? :trance_33_sleep: lp
thumper Objavljeno Januar 2, 2010 Opozori Objavljeno Januar 2, 2010 a potem za mojega ni tako majhnega fonta da bi ga lahko označil ??? daneb 1
Senna Objavljeno Januar 3, 2010 Opozori Objavljeno Januar 3, 2010 a potem za mojega ni tako majhnega fonta da bi ga lahko označil ??? Tvojmu bi dali ime OLD_KA :grrr
thumper Objavljeno Januar 3, 2010 Opozori Objavljeno Januar 3, 2010 he,he... ali pa old gn .. dost heca ..jst se bom pa šel mal pelat...moram dat čelado gor, ker imam že opekline od sončka po faci.. daneb 1
nejc90 Objavljeno September 29, 2010 Opozori Objavljeno September 29, 2010 Živjo Mene pa zanima kje se bi dalo dobit kakšne majce od suzukija? Lp
macak333 Objavljeno September 29, 2010 Opozori Objavljeno September 29, 2010 Živjo Mene pa zanima kje se bi dalo dobit kakšne majce od suzukija? Lp TC motoshop
MoTo G_P Objavljeno September 30, 2010 Opozori Objavljeno September 30, 2010 Živjo Mene pa zanima kje se bi dalo dobit kakšne majce od suzukija? Lp Kupš majco, pa daš gor tiskat suzuki, najcenej čez prideš... daneb, dotem, Sharko in 1 other 4
nejc90 Objavljeno Oktober 2, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2010 TC motoshop Kakšne majce natanko pa majo v tcju, pa za kolk denarja? Ker kar sm gledu tukaj na internetu nisem dobil nič, pa tudi po drugih trgovinah ne... Ma da si jo bi sam natisnil mi ni tolk ušeč, bi rajši kakšno tako kot je naprimer rizla suzuki...
eraser70 Objavljeno Oktober 4, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2010 Kakšne majce natanko pa majo v tcju, pa za kolk denarja? Ker kar sm gledu tukaj na internetu nisem dobil nič, pa tudi po drugih trgovinah ne... Ma da si jo bi sam natisnil mi ni tolk ušeč, bi rajši kakšno tako kot je naprimer rizla suzuki... tukaj imš nekaj http://www.superbikesmanchester.co.uk/acatalog/Team_Race_Shirts.html http://www.grandprixlegends.com/bike-merchandise/team-rider/rizla-suzuki ....samo rabš pa globok žep :yes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se