Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Uf,ce jes trofnem na lotu grem koj po R1 B) Sam od Suzy bi se kr tezk locu.Sej ves,prve ne pozabis nikoli :D

Objavljeno

če jz trofnem na loto

kupm takoj novo suzi mal močnejšo :whistle:

pa tud yamaho fz1s

ah ne bom naštevala k nima smisla pa še :topic:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Zdravo dans se vam pridružujem se en suzuki rajdr, dans sm nabavu gixerčka 600, komi čakam na prve spomladanske turce Madona sm srečn... :winkiss: :naughty:

Popravljeno . Popravil MoTo G_P
Objavljeno

ja če kdo na lotu zadane nj pa še men mal zravn da no...da bom orng kupu :P

drgač pa... :grim bo treba spomlad ja :grim

Objavljeno
srečno vožnjo z novo mrcinco

Hvala... :worship: :worship:

Objavljeno

Jest ne grem nikoli dol iz Suzi :whistle: :worship: (zarečenga kruha se največ poje :rolleyes: )

Objavljeno

Moj tut pociva, zraven se ene hude masine....

MoTo GP, tut z moje strani velik varnih Km-jou.

Objavljeno

Srečno vožnjo in velik kilometrov. Pa boš zdržu do pomladi. Js ksm svojga konc novembra kupu, kljub mrazi ga nism mogu gledat kako u garaž stoji!

Objavljeno

Sj lih zato sm ga jst raj kr k sestri zapelju (no,pa zarad tega,ker ima bolj primeren-ogrevan prostor :) ). Sam doma vsakic,k sm sel mim svoje suzy me je grabl da bi jo mla za rit prjel :D

Se dva mesca,pol pa gasa :D

Objavljeno

Hola,

eh, eni mamo pa smolo, ne bo nič z zimskim počitkom :rolleyes: se bomo že čez dobrih 14 dni matrali nekje v nekih toplih krajih... čist perverzno da se tolk veselim, itak pa sploh ne vem če se znam še pelat, ker se že več kot en mesec nisem (pišuka, a je sklopka na levi al na desni... :unsure: ) :D

@ Moto G P: dobrodošel med nami, naj ti Suzika zvesto služi, pa obilo zabavnih in veselih, predvsem pa varnih kmjev!!

Objavljeno

Hvala hvala vsm, zdele sam še mal počakam tele zimske radosti po smučiščih, pol spomlad bo pa žurka hehe... :naughty: :naughty:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

No dejmo se kej napisat,da nav tema izumrla :)

Sicer moj GSX-R 2001 nima duse,ma pa zato stabilizator krmila :D

Objavljeno

jaz pa od danes nisem več lastnica suzukija :rolleyes: mi je kr mau hudo

sam sej bo kej druzga pršlo k bajti,pa najbrž da ne več suzuki no ja nikol se pa ne ve

Objavljeno

Moj je tut šel. Če kdo ve za kakega gsx-r 1000 letnik 01-03, naj kar pove. :)

Objavljeno

Suzuki rulz B)

Objavljeno
Suzuki rulz B)

B-king :kava:

:fredy:

Ja, yamaha je pa še vedno yamaha. B)

Objavljeno

itak...

Objavljeno

Bi se kr strinju z Dex-om :evilgrin:

Objavljeno

kaka je moznost, da v stacuni aprila/maja dobis gixxerja (750 rumenega) za nakup barve katere se ti dopade? :naughty:

Objavljeno
kaka je moznost, da v stacuni aprila/maja dobis gixxerja (750 rumenega) za nakup barve katere se ti dopade? :naughty:

Glih tolk možnosti imaš kukr bi iskal pošteno "babo",dobiš al pa ne dobiš :lol1: :lol1:

Sory za O.T

Objavljeno
Glih tolk možnosti imaš kukr bi iskal pošteno "babo",dobiš al pa ne dobiš :lol1: :lol1:

Sory za O.T

pizda nimam pol srece, kaj naj recem :headbang:

Objavljeno

U bistvu manjša kukr dobit všečno Yamaho :krneki:

Objavljeno

Kje je toplogredni ucinek,k ga nucas :) Jest bi mel soncek,pa 20°c + pa mojo suzy :wub:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!