yamahadriver Objavljeno Marec 6, 2008 Opozori Objavljeno Marec 6, 2008 Najprej se oproščam, ker sem odprl novo temo. Uporabil sem iskalnik, pa ni blo zadetkov. Moje vprašanje je, kakšen more bit pritisk v gumi skuterja 50 ccm težkega 90kg (Piaggio Zip). Na servis ga nisem mislu vozit, pa sem tu vprašal, če slučajno kdo ve. Hvala. Upam da tema ne bo zaklenjena, ker je lahko marsikomu v pomoč. LP
k0ci Objavljeno Marec 6, 2008 Opozori Objavljeno Marec 6, 2008 za zipa lih ne vem, sem pa na aprilii mel napumpane tam nekje od 1.9 do 2.1 bar
yamahadriver Objavljeno Marec 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2008 Hvala. .) Torej okoli 2 bara. LP
Roky Objavljeno Marec 6, 2008 Opozori Objavljeno Marec 6, 2008 Hvala. .) Torej okoli 2 bara. LP A nisi dobil navodil zraven skuterja? Ponavad je tud tam notri naveden ta podatek :hmm:
Markko Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 Piše lohk tud na nalepki ki je ponavad u prtlažniku al pa nek na skuterju.
nixons Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 za aprilio sr 50 r: spredaj 1.8 bar....zadaj 2.0 bar P.S. če vozite sovoznika zadaj 2.2 bar (iz servisne knjižice aprilia)
NejcZ Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 za aprilio sr 50 r:spredaj 1.8 bar....zadaj 2.0 bar P.S. če vozite sovoznika zadaj 2.2 bar (iz servisne knjižice aprilia) Tak tudi je pri večini. Nekateri skuterji majo pa precej manj.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se