dr.looney Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 Ali kdo od vas igra traviana? jaz ga igram že en mesec in sem čist not padla :whistle: :naughty: :rolleyes: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 mogoče bi ta tema bol spadal pod kategorijo računalništvo, tehnika al kar je že drgač pa jst sm igrau travian ko je biu še na tujih serverjih zdej ko je slovenski se mi pa neda več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 Ja jest igram na speedu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo še tukaj kdo omenil to zadevo.. pa a res ne gre brez tega? ps: igram na s3, smer JZ, čisto zasvojen že 2 meseca. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 WTF is Travian :hmm: Očitno eni nimamo preveč časa, da bi ga zabijal. Ampak zanima me pa še vseen .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 Čisto dobronamerno ti svetujem:" BEJŽ STRAN OD HUDIČA." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 WTF is Travian :hmm: Očitno eni nimamo preveč časa, da bi ga zabijal. Ampak zanima me pa še vseen .) http://travian.si/ sem na S1, 5 naselij, trenutno v vojni, slabo kaže :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 WTF is Travian :hmm: Očitno eni nimamo preveč časa, da bi ga zabijal. Ampak zanima me pa še vseen .) To je igra preko spleta, ki si sam izbereš pleme in pozicijo. Nato pa začneš graditi svoje mesto in delati vojsko. Lahko napadaš druge, jih ropaš... Če te zanima: INFO Link Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 Moj kolega to igra, je čist zasvojen. Jest pa raj mal gledam al pa grem na pir :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Jaz igram na serverju 2, imam dve naselji, 2500 vojske in ravnokar delam na tem, da nekomu prepustim celo zadevo. Ker mi enostavno vzame preveč časa. Ne vem, koliko časa prebijejo na netu ljudje, ki imajo po 8 naselij, pa igrajo celo na večih serverjih........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Jaz igram na serverju 2, imam dve naselji, 2500 vojske in ravnokar delam na tem, da nekomu prepustim celo zadevo.Ker mi enostavno vzame preveč časa. Ne vem, koliko časa prebijejo na netu ljudje, ki imajo po 8 naselij, pa igrajo celo na večih serverjih........ jaz sem na serverju 2. trenutno imam 339 populacuje in eno naselje. napadam pa vse živo okrog sebe...... jaz imam net skoz prižgan in vsake toliko časa pogledam kaj se dogaja. če me pa dva dni ni pa pošljem vojsko na dolg pohod in trgovce tudi. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Eh, a se niste to mogl prej zmislt,... recimo novembra. Zdej bo sezona :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 jaz sem na serverju 2. trenutno imam 339 populacuje in eno naselje. napadam pa vse živo okrog sebe...... jaz imam net skoz prižgan in vsake toliko časa pogledam kaj se dogaja. če me pa dva dni ni pa pošljem vojsko na dolg pohod in trgovce tudi. dr.looney :alien1: a prevzameš moj račun??? imam dve mesti priština in bukarešta sem pa na JV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2008 a prevzameš moj račun??? imam dve mesti priština in bukarešta sem pa na JV ja takoj :naughty: . jaz sem tudi JV. a si slučajno v kaki aliansi? ker jaz nočem bit. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Čist eno noobovsko vprašanje: a prebivalci pridejo sami? Oz. jih kako drugače lahko pridobiš, kokr z novimi granjami? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Čist eno noobovsko vprašanje: a prebivalci pridejo sami? Oz. jih kako drugače lahko pridobiš, kokr z novimi granjami? Prebivalce dobiš tko, tko da gradiš pa nadgrajuješ stavbe pa k delaš vojsko. Sam to pa tud jest ne zastopm kako se enmu folku da nabijat to cele dneve, da imajo po 8 nasleji ali več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Tnx Veš, life is a strange thing .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Brdaus a si začel igrat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Brdaus a si začel igrat? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 QL QL. Na ker server si pa šu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 QL QL. Na ker server si pa šu? S1 se mi zdi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2008 fajn. škoda , da nisi na s2, bi lahko ustanovila alianso . katero pleme pa maš? dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 fajn. škoda , da nisi na s2, bi lahko ustanovila alianso . katero pleme pa maš?dr.looney :alien1: Glede na to, da si napisala, da ne maraš zavetnikov :hmm: No ja, pa drugič, ane Asterix sm jest :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Glede na to, da si napisala, da ne maraš zavetnikov :hmm: No ja, pa drugič, ane Asterix sm jest :lol: jaz imam tudi galce. drugače pa bi naredila izjemo za alianso. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Sej... ko bova zavladala vsak na svojem serverju, se pa lahko združiva :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se