tomazin Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 en nasvet za čas premirja, svoje enote pošljite v svoje farme ali pa nekomo ki ne igra redno.. ker tut če nima žita vojaki ne umrejo zdej.. v svojem naselju pa se preskrbiš s žitom,ker nimaš vojske :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 ja TI TO......... :naughty: :whistle: :lol1: :lol1: dr.looney :alien1: kdaj in kje imamo prvo srečanje :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 kdaj in kje imamo prvo srečanje :lol1: :lol1: :lol1: Na Golici. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2008 kdaj in kje imamo prvo srečanje :lol1: :lol1: :lol1: ja to bo moral pa terapevt povedati......... :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: sam prej pa še mal na traviana skočim...... :lol1: ker se že mal tresem .) dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 ah kak je dougcait zdej ko je to premirje :zzz: Dej bodi tiho mene že cel teden napada model s 300-400 komadi vojske po 3X, 4X na dan :krneki: . Se tud na noge ne spravim :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 Dej bodi tiho mene že cel teden napada model s 300-400 komadi vojske po 3X, 4X na dan :krneki: . Se tud na noge ne spravim :headbang: Prid na Speed, povej koordinate in pridi v alianso... bomo pomoč poslal :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 Sej sem na speedu in v eni bedasti aliansi :headbang: . Če mislte met resno alianso bi mogoče prestopu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 Sej sem na speedu in v eni bedasti aliansi :headbang: . Če mislte met resno alianso bi mogoče prestopu. Kaj pa je to zate RESNA? Sej je samo igra :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 Sej sem na speedu in v eni bedasti aliansi :headbang: . Če mislte met resno alianso bi mogoče prestopu. v tej aliansi smo samo resni drugih ne sprejema naš šef :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 24, 2008 Deli Objavljeno Marec 24, 2008 Mislim resna, če kdo prosi za pomoč se mu pomaga, ne pa da se ga ignorira...resna na tak način Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 24, 2008 Deli Objavljeno Marec 24, 2008 Mislim resna, če kdo prosi za pomoč se mu pomaga, ne pa da se ga ignorira...resna na tak način :grim Mismoresnikoporkamadona :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 24, 2008 Deli Objavljeno Marec 24, 2008 Mislim resna, če kdo prosi za pomoč se mu pomaga, ne pa da se ga ignorira...resna na tak način seveda smo resni, a ti mogoče drugače delujemo, pri nas tudi če ne rabiš pomoči te silimo da jo moraš sprejeti, pomoč seveda :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 24, 2008 Deli Objavljeno Marec 24, 2008 Qrčevo premirje!!! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2008 Qrčevo premirje!!! :evilgrin: a ne. živi dolg cajt :rolleyes: :evilgrin: . čeprav me bodo ob 21:45 napadle enote iz naselja bukarešta, koliko vem je to naselje od našega provokatorja. kaj je zdej to :angry: :angry: :angry: sicer pa sej bodo odšli praznih rok. pa pasti imam tudi ogromno. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 24, 2008 Deli Objavljeno Marec 24, 2008 dr.L a rabiš kakega soldata.... zdej jih mam preveč, k ne smem ropat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 24, 2008 Deli Objavljeno Marec 24, 2008 a ne. živi dolg cajt :rolleyes: :evilgrin: . čeprav me bodo ob 21:45 napadle enote iz naselja bukarešta, koliko vem je to naselje od našega provokatorja. kaj je zdej to :angry: :angry: :angry: sicer pa sej bodo odšli praznih rok. pa pasti imam tudi ogromno. dr.looney :alien1: Prišel ti je zaželet velikonočne praznike in veliko keksov! Premirje velja do polnoči! Al ne? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Marec 24, 2008 Deli Objavljeno Marec 24, 2008 ja do polnoči še :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2008 Prišel ti je zaželet velikonočne praznike in veliko keksov! Premirje velja do polnoči! Al ne? :hmm: ja upam, da bo tako. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Marec 24, 2008 Deli Objavljeno Marec 24, 2008 ja vsi napadi do polnoči, ti sam zaželijo vesele praznike ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2008 dr.L a rabiš kakega soldata.... zdej jih mam preveč, k ne smem ropat :whistle: ja bi mi prišli prav :whistle: , ampak nisva na istem serverju :whistle: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 :evilgrin: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Kako se pa zapre igro????? Nekak mi je dolgočasna......vleče se k svina...... Pa nebi rad....da tam en kurčev Bubu nabira surovine, ker sem samo enkrat na dan gor!!!!! Premirje....WTF.......mene so ropal vsak dan!!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Pojdi pod profil in tam imaš račun! Uporabi funkcijo za izbris računa! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Svoje ropanje sm razširil na 70x70 polj :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se