dr.looney Objavljeno Marec 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2008 točno tako. in kako ti gre. jaz sem že tretjič danes bližnjemu sosedu oropala vas in pokončala nekaj vojakov. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 tud jz sem se reg na si2 sam nemam pojma kaj morm delat,sm pa v plemenu rimljanov pa nč mi ni jasnu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2008 ja zdej pa začni graditi. gradiš lahko v centru naselja in pa zunaj naselja. zunaj naselja imaš žitna polja, glinokop, gozd in rudnike železa. bolj imaš nadgrajene več surovin imaš. v centru naselja si najprej postavi gradbeni ceh, skladišče, žitnico, tržnico, barake in tako dalje. okrog centra naselja si postaviš obrambni zid. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 neki se dela sam mislim da je to men kr neki,mi kr ne potegne zaenkrat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2008 sej meni od začetka tudi ni bilo vse jasno, ampak ko enkrat pogruntaš pa kar ne moreš nehati ja pa obvezno si zgradi špranjo, ker tja skriješ surovine, ki ti jih ne morejo vzeti,razen tevtonov, ki ti spraznijo 2/3 špranje. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 zadevšna laufa sam po pravic povedano se pa res kr mal bojim da me ne bo not potegnil,k že tko sm preveč odvisna od neta tko da sm kr mal u dilemi :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2008 sva že dve...... dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 bo treba ustanovt klub odvisnikov :evilgrin: naselje sanda7 ima 4 populacije :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 sva že dve......dr.looney :alien1: če ni skrivnost kako se imenuje tvoje naselje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 bo treba ustanovt klub odvisnikov :evilgrin: naselje sanda7 ima 4 populacije :alien1: jest jih mam že 15 podložnikov :D Aja... a se da to kaj pospidirat? Men surovin primankuje :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2008 nič se ne da prehitevati... :grrr moje naselje je galija ki ima trenutno 340 populacije dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 jest jih mam že 15 podložnikov :D Aja... a se da to kaj pospidirat? Men surovin primankuje :hmm: si že ugotovu kje si na s1 ali na s2 prej si napisal da se ti zdi da si na s1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 si že ugotovu kje si na s1 ali na s2 prej si napisal da se ti zdi da si na s1 misliti pomeni vedeti .) S1 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 nič se ne da prehitevati... :grrr moje naselje je galija ki ima trenutno 340 populacije dr.looney :alien1: od mene si oddaljen 1:40:47 če si prijavljen kot Mirtek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2008 ne ne ni pravo. in ne oddaljen ampak oddaljena :naughty: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 od mene si oddaljen 1:40:47 če si prijavljen kot Mirtek Zakaj Mirtek, če sm pa BRDAUS :) Evoti polje -142/128 Samo kokr bi Cartman reku: This my "propertha" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 misliti pomeni vedeti .) S1 :grim če bi bil na s2, bi ti mogoče lahko kako pomagal s surovinami seveda če nisi prezahteven .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 če bi bil na s2, bi ti mogoče lahko kako pomagal s surovinami seveda če nisi prezahteven .) eh. si bom že pomagal .) Hvala vseen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 ne ne ni pravo. in ne oddaljen ampak oddaljena :naughty: dr.looney :alien1: se posipam s pepelom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Men se zdi, da bodo šli posti na tej strani expotencialno v nebo. Samo še par folka mormo zasvojit :lol: ne ne ni pravo. in ne oddaljen ampak oddaljena :naughty: dr.looney :alien1: Še dobr, da si/ste na drugem serverju... drgač bi vas POJEDU :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2008 to pa sploh ni problem...samo igrati naj začnejo :naughty: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 To je igra preko spleta, ki si sam izbereš pleme in pozicijo. Nato pa začneš graditi svoje mesto in delati vojsko. Lahko napadaš druge, jih ropaš... Če te zanima: INFO Link to je pa zame bedarija, a nimate bolj pametnih stvari za delat? sicer pa nebi reku da je to igra, ker baje samo številke spreminjaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Men se zdi, da bodo šli posti na tej strani expotencialno v nebo. Samo še par folka mormo zasvojit :lol:Še dobr, da si/ste na drugem serverju... drgač bi vas POJEDU :lol1: ne bi rekla...sem kar zvita, kar se napadov tiče :rolleyes: :naughty: :P dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 to je pa zame bedarija, a nimate bolj pametnih stvari za delat? sicer pa nebi reku da je to igra, ker baje samo številke spreminjaš. vsak tele ima svoj vesele Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2008 to je pa zame bedarija, a nimate bolj pametnih stvari za delat? sicer pa nebi reku da je to igra, ker baje samo številke spreminjaš. še eden ko bo ful pameten pa sploh ne ve za kaj gre...........kje si kej to pobral dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se