Brdaus Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 Hvala za pojasnila! :worship: Smo pa res razfukani po vesolju! :D Idealni načrt, da zavzamemo cel server .) PS: mate pa eni cajta hahaha :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 Idealni načrt, da zavzamemo cel server .) PS: mate pa eni cajta hahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: A heroja maš lahko samo enega,oziroma kako jih nardim več? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 Lahko bi se celi motosvet skupaj povezal pa potem napademo in res zavzamemo vse stvari - pokažemo da smo najboljš :)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 Lahko bi se celi motosvet skupaj povezal pa potem napademo in res zavzamemo vse stvari - pokažemo da smo najboljš :)) ideja ni slaba, potem pa samo še :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 Kaj sedaj naredimo kej ali ne bo nič iz nas ? Jaz že pripravljam vojsko :))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 Kaj sedaj naredimo kej ali ne bo nič iz nas ? Jaz že pripravljam vojsko :))) brdaus je ustanovil alianso tako da njega kontaktiraj, eden pa eden in se nas bo nabralo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 V kermu delu sveta se pa nahaja ta aliansa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 Hej fantje ! Potrebujem nujno pomoč, če bi bil kak tako dober da mi kej pomaga. Z surovinami namreč me je en turk sklatu, sedaj pa ne gre ne nazaj ne naprej. Pridružu bi se tud aliansi motosvet, oz. Brdausovi če bi me sprejeli. TNX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 jaz te sigurno ne bi vzel k sebi. brez vojske, brez surovin, farma..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 Jp, takih se ne nuca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 13 prase brez ziz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 (popravljeno) Hej fantje ! Potrebujem nujno pomoč, če bi bil kak tako dober da mi kej pomaga. Z surovinami namreč me je en turk sklatu, sedaj pa ne gre ne nazaj ne naprej. Pridružu bi se tud aliansi motosvet, oz. Brdausovi če bi me sprejeli. TNX Špranjo nadgrajuj, če se da. Mene je tud dons en tevtonec oropal, ampak ni ravno obogatel. :whistle: Popravljeno April 1, 2008. Popravil simonsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 hej! špranjo nadgrajujem počasi, trenutno je na 5, bom do ene 10 sigurno.. Če bi le imel eno brco zalog.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 hej! špranjo nadgrajujem počasi, trenutno je na 5, bom do ene 10 sigurno.. Če bi le imel eno brco zalog.... Na začetju se ti najbolj splača surovine pa špranja, ravno zaradi roparjev. Pa da ti žita ne zmanjka ker pol stagniraš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 a če napadeš z ovni, tudi lahko izbiraš kaj bi rad uničil, ali samo pri katapultih lahko izbiraš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Samo z katapulti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Samo z katapulti. kaj pa koristjo ovni, kaj oni razbijejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 hej! špranjo nadgrajujem počasi, trenutno je na 5, bom do ene 10 sigurno.. Če bi le imel eno brco zalog.... Sm mel isti problem ko sm postal farma, potem sm si nadgradu špranjo na 10 zdej mam pa že tretjo na 5 stopnji. Zdej si samo polja in stavbe nadgrajujem, ko bo pa to skor vse na stopnji 10 bom pa začel z vojsko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 pismu rosnu spet sm hotela mal pogledat pa se ne morm prjavt piše da to ime ne obstaja??? nč jasnu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 kaj pa koristjo ovni, kaj oni razbijejo Mater, nekateri pa imate vprašanja..... Poglej si kakšen film, kjer nastopajovitezi ali barbari. Tam s katapulti uničujejo mesto in zgradbe v njem, z oblegovalnimi ovni pa razbijejo mestno obzidje. Če bi rad praktični prikaz, pa povej koordinate, pa ti pokažem, kako delujejo zadeve.......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno April 3, 2008 Deli Objavljeno April 3, 2008 Mater, nekateri pa imate vprašanja.....Poglej si kakšen film, kjer nastopajovitezi ali barbari. Tam s katapulti uničujejo mesto in zgradbe v njem, z oblegovalnimi ovni pa razbijejo mestno obzidje. Če bi rad praktični prikaz, pa povej koordinate, pa ti pokažem, kako delujejo zadeve.......... saj ti ni treba odgovort, drugič preskoči post Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TI TO Objavljeno April 3, 2008 Deli Objavljeno April 3, 2008 Sm mel isti problem ko sm postal farma, potem sm si nadgradu špranjo na 10 zdej mam pa že tretjo na 5 stopnji. Zdej si samo polja in stavbe nadgrajujem, ko bo pa to skor vse na stopnji 10 bom pa začel z vojsko. ko bo un opazu, da vojsko formiraš, ti bo pa začel barake in vse po vrsti razfukavat in boš v pizdi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 Preizkušam katapulte. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 Preizkušam katapulte. :D Inu? Se obnesejo? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 Preizkušam katapulte. :D kolk jih že imaš, jaz jih počasi delam :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se