Frips Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 Sam vete kaj....naj gre u PM tist, k mi je za Travian reku:P Že tko nisem na šihtu nč delum zdj pa še to :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 6, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2008 Sam vete kaj....naj gre u PM tist, k mi je za Travian reku:P Že tko nisem na šihtu nč delum zdj pa še to :lol: ....jaz sigurno nisem nič kriva........ :naughty: :winkiss: :whistle: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 Če kdo hoče imeti orožne vaje, lahko obišče poiuytrewq (-164|101) na speedu. Me skoz neki hoče farmat, pa še nikakvo vojsko ima. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 Če kdo hoče imeti orožne vaje, lahko obišče poiuytrewq (-164|101) na speedu. Me skoz neki hoče farmat, pa še nikakvo vojsko ima. :naughty: Lahko ti pošljem okrepitve .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 Lahko ti pošljem okrepitve .) Može. :grim Samo da ne bo kot bumerang. Imam bolj defenziven stil igranja. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 Kako vojsko ima? da vidim, če ga grem lahko mal potipat :D ....jaz sigurno nisem nič kriva........ :naughty: :winkiss: :whistle: dr.looney :alien1: Tokrat nisi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 Kako vojsko ima? da vidim, če ga grem lahko mal potipat :D nazadnje me je napadel s 27 legionarji. Kakšno je pa dejansko stanje pa ne vem, nimam še nobenega izvidnika. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 Može. :grim Koordinate? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 Sem na (-163|101) speed. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 (popravljeno) Sem na (-163|101) speed. od mene je žal 15h oddaljen, ta tvoj napadalec je pa čisto blizu tebe res škoda Popravljeno April 6, 2008. Popravil atek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 Pa saj ni take krize. Galske špranje se prav fajn obnesejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 Pa saj ni take krize. Galske špranje se prav fajn obnesejo. Eno malo podporo sem ti poslal. Ko ti jo zmanjka, povej... pošljemo novo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 :worship: :worship: Res hvala. Bom poskrbel, da jim ne bo dolgčas. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 :worship: :worship: Res hvala. Bom poskrbel, da jim ne bo dolgčas. :P samo pridejo v 2 paketih. Klinc, falance... pešadije so bolj počasne :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2008 še ena bogata farma mi je šla v maloro........ dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Inu? Se obnesejo? :) Ja,se obnesejo! :evilgrin: kolk jih že imaš, jaz jih počasi delam :evilgrin: 16, jih delam zravn! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 nazadnje me je napadel s 27 legionarji. Kakšno je pa dejansko stanje pa ne vem, nimam še nobenega izvidnika. :D Tak, zdaj bo za začetek fasal 50 Equites Imperatoris. Tistim 20 legionarjem bodo že kos. Pa če še ne veste, čimprej si čimbolj nadgradite obrambno vojsko. In če vas redno napadajo, jo pošiljajte nekam na sprehode, dokler se ne nabere dovolj, da se napadalec ornk opeče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Jaz pa vlagam v špranjo in surovine, pol bi pa čez noč naštepal obrambno vojsko. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Jaz pa vlagam v špranjo in surovine, pol bi pa čez noč naštepal obrambno vojsko. :hmm: Samo vojska tudi rabi svoj čas, da se izuri. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Ja,se obnesejo! :evilgrin: 16, jih delam zravn! :D a ko napadeš s katapulti pokaže zakoliko stopenj si uničil zgradbo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2008 evo mene na speed serverju......... :naughty: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 evo mene na speed serverju......... :naughty: dr.looney :alien1: naselje (kordinate) ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2008 naselje (kordinate) ? malo počakaj mi je neki zaštekalo........ :wacko: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 malo počakaj mi je neki zaštekalo........ :wacko: dr.looney :alien1: Vsi dobrodošli v naši aliansi :whistle: HDM :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 a ko napadeš s katapulti pokaže zakoliko stopenj si uničil zgradbo a res noben ne ve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se