dr.looney Objavljeno April 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2008 a res noben ne ve da, pokaže. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2008 naselje (kordinate) ? stvar urejena. na kordinatah -119/164 naselje mars z istim nickom, kot tukaj :naughty: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Hudirja.. začetniška zaščita :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 stvar urejena. na kordinatah -119/164 naselje mars z istim nickom, kot tukaj :naughty: dr.looney :alien1: a te napadem :naughty: ? zdej k mam koordinate :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2008 a te napadem :naughty: ? zdej k mam koordinate :naughty: kar izvoli. :P :P :P dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 A lahko zavzamem mesto samo z vojvodo... brez katapultov, če frik nima nič vojske? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2008 A lahko zavzamem mesto samo z vojvodo... brez katapultov, če frik nima nič vojske? verjetno. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 (popravljeno) kar izvoli. :P :P :P dr.looney :alien1: don`t play with fire :evilgrin: sej neom... nimam nč pametnga za dobit od tebe :P Popravljeno April 7, 2008. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2008 don`t play with fire :evilgrin: sej neom... nimam nč pametnga za dobit od tebe :P le glej da pri tem ostane :naughty: ........ker ogenj se da z vodo pogasit..jo bo kmalu za en škaf :naughty: :evilgrin: :P :P :P dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 a ko napadeš s katapulti pokaže zakoliko stopenj si uničil zgradbo Ja,pokaže. Če maš dosti katapultov zgradbo podreš,uničiš! Zbirališče si nadgradi na stopnjo 10. Na tej stopnji lahko uničiš vse,razen špranje! Jaz osebno najprej uničim barake in zbirališče. Pol pa redno hodim ropat brezskrbi,da bi kdo branil naselbino! :evilgrin: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Kje hudiča ti strenirajo poglavarja (pri Galcih) Akademija mi ga je že razvila, zdej pa ne vem, kje ga lahko "naročim" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 (popravljeno) a koloniste pa lahko samo 3 narediš v enem naselju Popravljeno April 7, 2008. Popravil atek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 a koloniste pa lahko samo 3 narediš v enem naselju Ne, več.. samo morš za naslednje 3 nadgradit palačo za 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Brdaus, sem že posadil dodatna žitna polja. :OK: Pravtako sem jo predvsem po tvoji zaslugi dobro odnesel od NoLimitations, lokalnega wannabe razbojnika. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 kdo se prostovoljno javi, da ga napadem na drugem serverju???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Brdaus, sem že posadil dodatna žitna polja. :OK: Pravtako sem jo predvsem po tvoji zaslugi dobro odnesel od NoLimitations, lokalnega wannabe razbojnika. :D There is more to came :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno April 8, 2008 Deli Objavljeno April 8, 2008 . KDO SE JAVI, DA GA NAPADEM, KER MI JE DOLGCAJT sem na drugem serverju če se do ponedeljka, 14. aprila 20.00 ne bo nihče prostovoljno javil, si bom sam izbral žrtev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 8, 2008 Deli Objavljeno April 8, 2008 Po mojem so vsi na SPEED3x .) Tko da izbiraj prosto po prešernu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 8, 2008 Deli Objavljeno April 8, 2008 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno April 8, 2008 Deli Objavljeno April 8, 2008 Čisto vsi ne....... imam koordinate od kar nekaj forumašev. Sicer pa imam tudi naselja na 3x serverju, kjer je prav tako okoli 1500 divjih tevtoncev, ki bi lahko naredili red..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno April 8, 2008 Deli Objavljeno April 8, 2008 nič. ker predvidevam, da se nihče ne bo prostovoljno javil, sem se odločil, da umaknem mojo zahtevo po tem, da se nekdo prostovoljno javi. . . . . . . . . . in se odločil, da napadem dr. looney. prvi napadi že gredo proti njej. pa še v aliansi je, s katero smo itaq v sporu. dr looney, ustvari si nov račun, ker po mojih napadih se ti bo dalo na novo graditi..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 9, 2008 nič. ker predvidevam, da se nihče ne bo prostovoljno javil, sem se odločil, da umaknem mojo zahtevo po tem, da se nekdo prostovoljno javi. . . . . . . . . . in se odločil, da napadem dr. looney. prvi napadi že gredo proti njej. pa še v aliansi je, s katero smo itaq v sporu. dr looney, ustvari si nov račun, ker po mojih napadih se ti bo dalo na novo graditi..... toliko o kolegialnosti .......tako, da ti naj vse bolhe pocrkajo, pa motor tudi, pa da bi te policaji oglobili pa motor zaplenili dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 9, 2008 Deli Objavljeno April 9, 2008 dr looney, ustvari si nov račun, ker po mojih napadih se ti bo dalo na novo graditi..... Si ga je že Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 9, 2008 Deli Objavljeno April 9, 2008 Po dolgem času me je eden napado! Z 1 vojakom! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 9, 2008 meni je na s2 provokator pobil vso vojsko pa še špranje mi je izropal, zdaj pa še čakam katapulte še enkrat da bi ti vse bolhe pocrkale in motor dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se