Brdaus Objavljeno April 9, 2008 Deli Objavljeno April 9, 2008 Mene se je tut en lotu.. matr mu j-*** pa mi pobil 3 koloniste, k sm jih šparal. Naj še enkrat pride ropat, mu spravim za vrat vse kmete z vilam v rokah :angry: :angry: :angry: :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 Mene se je tut en lotu.. matr mu j-*** pa mi pobil 3 koloniste, k sm jih šparal. Naj še enkrat pride ropat, mu spravim za vrat vse kmete z vilam v rokah :angry: :angry: :angry: :ninja: Kaj te maš koloniste za šparat? Takrat bi si jih naredil, ko bi jih rabil. Sicer pa, a hoče kdo met moj račun? Dobra aliansa in lepo razvit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 meni je na s2 provokator pobil vso vojsko........... to je vojna, ne sim city. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2008 to je vojna, ne sim city. dobro vem, smo od tebe nisem tega pričakovala ;) barabin......:P dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 dobro vem, smo od tebe nisem tega pričakovala ;) barabin......:P dr.looney Hočeš imet moj račun? 6 vasi. Kaj praviš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2008 Hočeš imet moj račun? 6 vasi. Kaj praviš? ja, ja, ja...... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 Kaj te maš koloniste za šparat? Takrat bi si jih naredil, ko bi jih rabil. Ne bot pametna... dal sem jih naredit, ko so bli narejeni, me je napadel. Jest pa tut ne morm bit skoz za PCjem :krneki: Sicer pa: delamo naprej :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 Ne bot pametna... dal sem jih naredit, ko so bli narejeni, me je napadel. Jest pa tut ne morm bit skoz za PCjem :krneki: Sicer pa: delamo naprej :grim Saj nisem pametna. Ti si napisal, da si si jih šparal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 travianci a bo kdo jutri na moto boomu :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 Jest mam eno prošnjo, a mi lahko prosm en napade igralca Djuro 28|182, na speedu? Tip me napade čist vsak dan, sem si zdej sicer naredi tolk velike špranje da mi ne pobere nič, toda ne morm si narest nič vojske, pa sedaj me je začel napadat že z ovnom. Ma pa okol 500 populacije. Nazadnje me je napadel z 255imi flangami, 110imi strelami, okol 150 konjerice pa 5imi ovni. P.S aja pa če lohk en napiše ime alianse k jo mate, se morm nujno pridružit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2008 travianci a bo kdo jutri na moto boomu :evilgrin: jaz pridem......... dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 jaz pridem.........dr.looney :alien1: kdaj pa, lahko bi se srečali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 Jest mam eno prošnjo, a mi lahko prosm en napade igralca Djuro 28|182, na speedu?Tip me napade čist vsak dan, sem si zdej sicer naredi tolk velike špranje da mi ne pobere nič, toda ne morm si narest nič vojske, pa sedaj me je začel napadat že z ovnom. Ma pa okol 500 populacije. Nazadnje me je napadel z 255imi flangami, 110imi strelami, okol 150 konjerice pa 5imi ovni. P.S aja pa če lohk en napiše ime alianse k jo mate, se morm nujno pridružit Kolk pa maš ti populacije? Da mi vidimo,če se nam moraš res tak nujno pridružit! :P Aliansa je pa HDM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 12, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2008 kdaj pa, lahko bi se srečali tam enkrat po 13 uri........točno ne vem, ker mam še nekaj obveznosti dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 Kolk pa maš ti populacije? Da mi vidimo,če se nam moraš res tak nujno pridružit! :P Aliansa je pa HDM Zdele jo mam 300, sicer zdej sm že v eni aliansi pa je bl slaba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 12, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2008 Zdele jo mam 300, sicer zdej sm že v eni aliansi pa je bl slaba. kaj pa vojske? kolk jo maš ?:naughty: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 Ja vojske nimam nč, zato ker me usak dan en napade in mi jo pobije. Zdej delam bolj na tem da razvijam polja pa stavbe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 travianci a bo kdo jutri na moto boomu :evilgrin: Delam :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 Delam :headbang: bom pa jaz namesto tebe s hostesam več govoru :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 a majce ste že dal delat Travians motosvet team :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 12, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2008 a majce ste že dal delatTravians motosvet team :naughty: še ne ker se stalno bojujemo ......... :naughty: :naughty: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Torej tako: username: macica pass: 12345 kdor prvi pride in si spremeni pass, lahko ima račun. Meni se ne da več, pa se mi zdi vseeno škoda, da bi mi propadel račun tak brezveze. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Brdaus,a boš ti? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 a majce ste že dal delatTravians motosvet team :naughty: Jaz bi 1x velikost M,in 1x velikost L. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Brdaus,a boš ti? :D Jih mam že zdej 5, pa še 2 sta na vidiku... mam dost :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se