Mačica Objavljeno April 21, 2008 Deli Objavljeno April 21, 2008 Ne morem. Morat pazit na vojake da mi jih ne pokoljejo, pa da skladišče ne bo prehitro polno, ker pol gre pridelek v nič. :P In točno to je razlog, zakaj sem jaz vse svoje račune oddala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 21, 2008 Deli Objavljeno April 21, 2008 imam en predlog....lahko bi se šli skupaj kam peljat...če ste za to. lahko že kar danes ko je natak lep dan napovedan. predlog lahko osvojimo Golico :naughty: dr.looney :alien1: Računaj name... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 a kdo to še špila al se sam naokol gonte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 a kdo to še špila Vsak dan :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 a kdo to še špila al se sam naokol gonte Špilamo s polno paro! Tak fejst,da sploh ne utegnemo tu kaj pisat! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej125ccm Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 A je kdo na x3 serverju(slo seveda) na kordinatih +/+ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2008 vsi...kak maš nick na travianu. da te slučajno na veliko ne ropam :naughty: :naughty: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej125ccm Objavljeno April 29, 2008 Deli Objavljeno April 29, 2008 nick je mr.killer kako pa je tvoj da jaz tebe ne slučajno :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej125ccm Objavljeno April 30, 2008 Deli Objavljeno April 30, 2008 HDM :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 (popravljeno) Na serverju 4 me najdete na -118/74 SeveroZahod Dajmo še tu ustanovit HDM! :D Popravljeno Maj 1, 2008. Popravil halls Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Maj 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Na serverju 4 me najdete na -118/74 SeveroZahod Dajmo še tu ustanovit HDM! :D jaz sem se registrirala na norveški speed server...... :naughty: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 vi pa ste g33ksi :P Bom samo na slovenskem ostal, je dost dela :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Maj 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 5, 2008 vi pa ste g33ksi :P Bom samo na slovenskem ostal, je dost dela :grim ja tako je to ko enkrat začneš :naughty: :P :P danes sem se registrirala še na francoskega in danskega speed3x :naughty: :krneki: :whistle: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Na serverju 4 me najdete na -118/74 SeveroZahod Dajmo še tu ustanovit HDM! :D Sem zbrisal! Šlo je počasi.......... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Maj 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Sem zbrisal! Šlo je počasi.......... :whistle: ja ko si enkrat na 3x so ti navadni čist prepočasni, zato sem pa jaz poiskala druge speed serverje :naughty: :whistle: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 ja ko si enkrat na 3x so ti navadni čist prepočasni, zato sem pa jaz poiskala druge speed serverje :naughty: :whistle: dr.looney :alien1: Da nisi ti na SPEEDu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Maj 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Da nisi ti na SPEEDu :whistle: :eek: :eek: kaj pa je to? kej za na kruh namazat? :P :P brez skrbi.mi ni za tak šport B) dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Mimogrede - a veste, kako funkcionirajo največji igralci? To so cele ekipe - po 7 ljudi recimo skrbi za največjega 'playerja', si delijo na turnuse en username. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Mimogrede - a veste, kako funkcionirajo največji igralci? To so cele ekipe - po 7 ljudi recimo skrbi za največjega 'playerja', si delijo na turnuse en username. maš najbrž prov... mi ni jasn kako ma lohk folk po 20 naselij :wacko: bi mogu cel cajt pred kompom viset :wacko: k jst še za 2 nimam cajta :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 ja tako je to ko enkrat začneš :naughty: :P :P danes sem se registrirala še na francoskega in danskega speed3x :naughty: :krneki: :whistle: dr.looney :alien1: Lunca.....dej raj se dragemu tok posveti.........boš mela več od tega, kot pa od ene totalno bedaste igrce!!!!!! Dragi ti bo hvaležen!!!! P.S.......ni me podkupil s pivom, da ti to povem :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Maj 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Lunca.....dej raj se dragemu tok posveti.........boš mela več od tega, kot pa od ene totalno bedaste igrce!!!!!!Dragi ti bo hvaležen!!!! P.S.......ni me podkupil s pivom, da ti to povem :winkiss: moj dragi ni prav nič prikrajšan..... :naughty: :P :P dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Kullll....sej sem vedu, da si prava ženska, ki pedena več stvari naenkrat!!!!! Jaba je to, da tega moški nismo sposobni!!! P.S......pozdravi dragega!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 maš najbrž prov... mi ni jasn kako ma lohk folk po 20 naselij :wacko: bi mogu cel cajt pred kompom viset :wacko: k jst še za 2 nimam cajta :wacko: Cajt, pa zlatnike kupujejo....potem gre vse še parkrat hitrej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Cajt, pa zlatnike kupujejo....potem gre vse še parkrat hitrej :D kako pa zlatnike kupš :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 kako pa zlatnike kupš :? Pošlješ številko svoje euro karice!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se