JeRn3j Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 de se nov kermu kj naredl no jst sm to pravim na prvem srverju s1 sm igrov pa sm zakluču na 80 rangu 16k populacije 22 naselji in v zmagovlani aliansi tko d nimate za burek čeprav bi si kdaj želel da tre igrce nebi izumli ker je NEMOREM behati igrat k sm no3 padu in kaj zdej? nej ti rit poližem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Junij 27, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 27, 2008 de se nov kermu kj naredl no jst sm to pravim na prvem srverju s1 sm igrov pa sm zakluču na 80 rangu 16k populacije 22 naselji in v zmagovlani aliansi tko d nimate za burek čeprav bi si kdaj želel da tre igrce nebi izumli ker je NEMOREM behati igrat k sm no3 padu in samo zaradi tega, da si nakvasal nekaj neumnosti, si se registriral na motosvet dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 in samo zaradi tega, da si nakvasal nekaj neumnosti, si se registriral na motosvet Ne ne... med vrsticam je prosu, če se nam lahko pridruži :D BTW: tržnica se zida, kmal bo kak trgovec uletu s surovinami... sicer bo bolj drobiž, ampak vseen .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Mater... En dan ne igram mal pa me že pokenjajo :D... Še dober da so nasleden teden nočne.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 alo HDM ma kdo kaj surovin? vrnem samo da vojsko nardim pa pokradem... jih mam tukej okoli ful ko ne igrajo rabu bi pa res vrnem v roku 2 dneh :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 Ker nick maš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 Ker nick maš? 95/-88 Majmun karkoli posodiš je dobrodošlo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 Jao, glihkar mi je en pokenjal 30 vojačkov.... Tko da ti žal ne morem nč poslat.. k nč nimam več :D... Preveč objesten sem ratu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 Jao, glihkar mi je en pokenjal 30 vojačkov.... Tko da ti žal ne morem nč poslat.. k nč nimam več :D... Preveč objesten sem ratu ja to te lahko hitro košta :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 Normalen folk spi.. Jst jih pa farmam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Junij 29, 2008 Deli Objavljeno Junij 29, 2008 aha ti si pa nenormalen :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 29, 2008 Deli Objavljeno Junij 29, 2008 Normalen folk spi.. Jst jih pa farmam :D ja k maš nočne :P k da ne vemo :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Ne gre mi preveč dobro! Zgleda da majo eni res veliko več cajta viset za računalom,kot jaz! :trance_33_sleep: Sem poslav enga tipa u 3PM,pa mi je odgovoril,da razume samo angleško! :evilgrin: Kaj pa naj zdaj nardim? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Ne gre mi preveč dobro! Zgleda da majo eni res veliko več cajta viset za računalom,kot jaz! :trance_33_sleep: Sem poslav enga tipa u 3PM,pa mi je odgovoril,da razume samo angleško! :evilgrin: Kaj pa naj zdaj nardim? :hmm: Pošl ga u kurac... mogoče bo zastopu :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Pošl ga u kurac... mogoče bo zastopu :lol: Grem probat! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 tud mene skos en maltretira :( jebemumatr... sm oblubu sankcije če ponovi pa še vedno napada... kolko majo eni cajta da skos to igrajo :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 tud mene skos en maltretira :( jebemumatr... sm oblubu sankcije če ponovi pa še vedno napada... kolko majo eni cajta da skos to igrajo :BUA: Matr, a prvič špilate? Vse surovine porabit, vojsko pa pred napadom na kak obhod, al pa komu na zimovanje. Da nič ne dobi... se bo naveličal, mal pozabil, potem boste pa tut vi že močni .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Pa špranje itak. Kapaciteta špranj naj bo pa za 1/3 večja od skladišča, zaradi tevtonov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Julij 1, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 1, 2008 sam ne si pol vasi špranj naredit, ker zmanjka placa za ostale zgradbe. najbolje je surovine sproti porabljat, sej se naveličajo ;) vojsko pa na sprehod dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Matr, a prvič špilate? Vse surovine porabit, vojsko pa pred napadom na kak obhod, al pa komu na zimovanje. Da nič ne dobi... se bo naveličal, mal pozabil, potem boste pa tut vi že močni .) ti veš da sm točno to dans razmišlu :D pa sm reku ma kurc dans neo nič ... pa je ratal :D je pa res da me napada model k je 12min. stran... na vsakih 5 min pa tud nism na kompu da bi to gledov :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 je pa res da me napada model k je 12min. stran... na vsakih 5 min pa tud nism na kompu da bi to gledov :rolleyes: Kolk je najbližji član HDMja od tebe... pa daš vojsko njemu tačas, ko tebe ni za PCjem. Nato pa nazaj pokličeš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 Živjo vidm,da kr dost igrate to igrco pa me neki zanima... Zej že nism igrov kkšn let al pa še več ... in me zanima a to ti oni po določenmu cajtu neaktivnosti zbrišejo račun al kko ,ker se učeri probov loginat pa mi napiše ,da ne obstaja ta acc,pa čeprov sm iz mejla kopirov ID pa pass... al bo treba na novo narest acc? Pa še zanima me če imate motosvetovci kkšn "guild"? Hvala in L.P! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 Serverji se po določenem času ponovno zaženejo, zato tvoj račun več ne obstaja. Mamo guild, HDM - horda divjih motoristov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Aja ok... Hvala.Se bom pa na novo registrirov. Am a je kkšna varijanta ,da bi pršu k vm? pa kje igrate an kerem serverju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 (popravljeno) na speedu na JV (+ -) vglavnem ;) Popravljeno Julij 3, 2008. Popravil tomazin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se