Razer Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Oki tnx.Bom jurt acc naredu.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Evo -158|13 Am,da bi se vm prdružu sm pa na PM pisov dr.looney.Se ga igramo hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 nujn ogled za vse ki ste igral na speedu !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 4 ure na dan moj qrac... 24ur na dan + zlatnike si kupujejo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 3 do 4 ure in dva pomočnika! To lahko govori komu drugemu!!!! :evilgrin: Tolk bi mogo bit jaz gor,če bi hotel moji dve vasici oreng furat naprej! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 no zdaj vsaj vemo kdo je, če vas je farmal : udri siromaka !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 no zdaj vsaj vemo kdo je, če vas je farmal : udri siromaka !!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 no zdaj vsaj vemo kdo je, če vas je farmal : udri siromaka !!! :lol: :lol: :lol: Najbrz mu je cela familija pomagala! 40 vasi,uf! :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 A bi lahko prosu za kkšnga siterja lepo prosim ,ker me zej 2 tedna ne bo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 Hvala ga že imam! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 Hvala ga že imam! :worship: :evilgrin: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 (popravljeno) ok sam zakwa pa surovine skos stojijo notr enkrat sm skavta poslou pa so surovine notr stale. škoda surovin. nej mi on pove da vidm če sploh špila čenej e pa itak škoda surovin. sej sploh nč ne špila on. evo Amonamarth grožnje so uspele :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: argentina je zaklučla z ropanjem :D Popravljeno Julij 18, 2008. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 (popravljeno) :evilgrin: :winkiss: hehee evil sitter go and get em :evilgrin: :hooray: :yea1: ok sam zakwa pa surovine skos stojijo notr enkrat sm skavta poslou pa so surovine notr stale. škoda surovin. nej mi on pove da vidm če sploh špila čenej e pa itak škoda surovin. sej sploh nč ne špila on. evo Amonamarth grožnje so uspele :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: argentina je zaklučla z ropanjem :D haha ja mogoče šparam za 9 stopno lol ja ej hvala ti car si :grim :004 :lol: Popravljeno Julij 18, 2008. Popravil AmonAmarth Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 sm meu jst z loop1 probleme je meu vojsko, pa še alianso 300... pa skos ropu pa se mi smeju v glavo... zdej mam 5x močnejšo vojsko ful več prebivalcev... super alianso :friend2: , pa še on je brez alianse... kako sladko se bom smejal, ko ga čez 2 dni napadem :cry: B) :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 24, 2008 Deli Objavljeno Julij 24, 2008 78 smo po ranku superca :worship: tako naprej :D morm jst tud še eno naselje si ufurat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 24, 2008 Deli Objavljeno Julij 24, 2008 78 smo po ranku superca :worship: tako naprej :D morm jst tud še eno naselje si ufurat :P Jest samo še mal vegitiram gor... smo se pač med vesolce preselil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 24, 2008 Deli Objavljeno Julij 24, 2008 nujn ogled za vse ki ste igral na speedu !!! Get a life :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 24, 2008 Deli Objavljeno Julij 24, 2008 3-4 ure na dan :lol: haha jst bi tok rabu da bi normalno eno vas z 550 prebivalci folgu :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 24, 2008 Deli Objavljeno Julij 24, 2008 Aliansa 300 :baa: :angry: :fight1: :BUA: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 24, 2008 Deli Objavljeno Julij 24, 2008 Ne se sekirat, vse te večje alianse se začnejo med sabo klat, pa pozabijo na male ribe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Julij 24, 2008 Deli Objavljeno Julij 24, 2008 kr lepo napredujemo.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Julij 26, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2008 Jest samo še mal vegitiram gor... smo se pač med vesolce preselil :whistle: sem probala tele vesoljce .....pa mi niso preveč všeč, mam raje traviana :naughty: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 26, 2008 Deli Objavljeno Julij 26, 2008 sem probala tele vesoljce .....pa mi niso preveč všeč, mam raje traviana :naughty: dr.looney :alien1: To zarad tega, k se jih morš navadit ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 HDM je strah in trepet serverja!!!!!!!!!!!! :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 (popravljeno) vojska cirka 35.000 (v vseh 6 mestih skp)... ;-) pol se mi pa ni dal več .... . .. . . . Popravljeno Avgust 15, 2008. Popravil mashina thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se