ČIKO24 Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 halo vi, ko boste spet ustanovil alianso še kle sporočte da se prjavmo da bomo skup Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 pa ravno v ANTHRAX ste mogli it.. KeCu vidim, da je zmanjkalo triumphov za imenovanja naselij.. ;) No saj.. bo pa posodil kako naselje, da bodo samo triumphi ostali. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 28, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 28, 2008 pa ravno v ANTHRAX ste mogli it..KeCu vidim, da je zmanjkalo triumphov za imenovanja naselij.. ;) No saj.. bo pa posodil kako naselje, da bodo samo triumphi ostali. :P vidiš ko nimaš pojma...anthrax so bivše nimfe, s katerimi smo se združili na prejšnjem serverju :naughty: in zdaj smo anthrax strah in trepet dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 A halls še igra? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 28, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 28, 2008 A halls še igra? seveda...je oskrbovalna postaja :whistle: B) dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Januar 2, 2009 Deli Objavljeno Januar 2, 2009 travian, a še obstaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 vidiš ko nimaš pojma...anthrax so bivše nimfe, s katerimi smo se združili na prejšnjem serverju :naughty: in zdaj smo anthrax strah in trepet dr.looney :alien1: sicer mi je vseeno, kdo je bivši kaj itd.. ker na speedu še nisem igral, ampak z moje strani gledano, sem bolj jaz strah in trepet vaših igralcev.. Trenutno imam na jedilniku bolj LEVISITE, ampak bo kmalu konec in nato pridete zopet vi na vrsto ;) [kje je on hudičev smajli] lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se