Ramious Objavljeno Marec 13, 2008 Deli Objavljeno Marec 13, 2008 Danes sem prejel e-mail s naslednim posnetkom. Ne vem ali je to kaka nova zadeva ali pa že stara, jaz sem jo prvič slišal. Nimam pojma koliko nas motoristov z imenom Blaž :krneki: , vendar ko smo danes v firmi slišal komad smo se vsi režal! Najprej smo se režal naklučju da mi je ime Blaž in da sem motorist, takoj v naslednjem trenutku pa besedilu, ki je po mojem mnenju dokaz, da na slovenski sceni primankuje kvalitetnih glasbenikov. :headbang: Poleg tega pa je še spot zelo nekvaliteten, edina všečna stvar je motor. Zdej lahko tukaj napišete svoje mnenje o zadevi, lohk se pa zadržite komentarjev...(jaz se nisem mogel :whistle: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 13, 2008 Deli Objavljeno Marec 13, 2008 samo na to pomislim :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 brez besed.......... dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 \o o/ \o/ \\o o// \o/ o/ \\o o// o/ \o/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 Super komad!!! :lol1: :lol1: :lol1: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 Super komad!!! :lol1: :lol1: :lol1: :worship: :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 (popravljeno) Bi bilo zanimivo......kakšno pesmico bi zapel zadnji feder........ča bi "Blaž" na zadnji zic spustil.......uno.....malce popolnejšo statistko z odra :evilgrin: Popravljeno Marec 16, 2008. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 (popravljeno) haa.... to snemanje smo pa videli na motozboru v Kočevju .... kakšne dve uri ... :wacko: :wacko: je reku en tip tam, da bo mogoče streptease na turbo atomični angelski način s harmoniko. Popravljeno Marec 16, 2008. Popravil avro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 ...kako ti z njim polagat znaš ... ta bo dobra ... še sedet ne zna na motorju kaj šele da bi se vozu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 sem že slišala pred nekaj časa :naughty: :worship: Blaž a s res kupu nov motor?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 sem že slišala pred nekaj časa :naughty: :worship: Blaž a s res kupu nov motor?? res! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 jupi čestitke :worship: kerga pa :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 Pa kaj si ti ja nor :slap: Pa kaj si ti ja nor :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ramious Objavljeno Marec 16, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2008 sem že slišala pred nekaj časa :naughty: :worship: Blaž a s res kupu nov motor?? lansk let sm enga dobu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: Da crkneš! Pa kaj folk nima nič samospoštovanja. Ampak harmonkar pa "Blažu" ni pustil, da bi na začetku in na koncu spota zapeljal njegov motor. :lol1: Popravljeno Marec 16, 2008. Popravil jetman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se