slatoru Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 pred kratkim sem na servisu kupil olje za menljalnik. Serviser je rekel, da ga dam notri slab deci, naj imam tubo 150 ml za dvakrat. Ko pa pogledam šipko, je čist na koncu mal olja gor - kar pomeni da je gotovo premalo. Nimam pa ne servisne knjige ne ostalih papirjev za scooterja - je pa 200 ccm X9 letnik 03. če ma kdo papirje za 180,200 ali 250, mi lahko sporoči koliko olja naj nalijem? hvala :worship:
k0ci Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 ponavadi piše (je vgravirano) nekje na bloku zraven odprtine za dolivanje koliko ga gre noter
slatoru Objavljeno Marec 19, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 ponavadi piše (je vgravirano) nekje na bloku zraven odprtine za dolivanje koliko ga gre noter je napisano samo za olje v motorju, za menjalnik pa nič ne piše
jetman Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 na tem linku so navodila, konkretno za 180, gle še višje direktorije za ostalo: http://manuals.wotmeworry.org.uk/125/x9_12...Manual_Full.pdf pa še dober forum: http://x9ownersclub.co.uk v menjalnik gre 1,5 dcl olja lp
blablabla Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 vem da tole ne spada ravno pod to temo a je podobno vsaj ker nočm odpirati nove teme imam tomos flexerja in bi mu zamenal olje za menjalnik. zdej pa odtoču sem ga že pa sm se odloču da raj prašam predn kej nardim narobe. naj ga kar postavim na glavo in mu skozi odtočno luknjo nalijem novo notri? koliko naj ga dam? predvsem pa kakšno? a naj dam isto olje kot za v mešanico? prosim nujno mi pomagajte, ker drgač se nemorm pelat hvla vam že vnaprej :worship: :worship:
k0ci Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 kaj pa če bi ti sebe mal na glavo postavu pa počival tko ene 2 mesca da ti kri v možgane priteče :lol1: pa ne morš čez luknjo za odtok vlivat olja noter :slap: nekje zgoraj mora imet odprtino da naliješ not frišno olje olje kot za mešanico :kva1: :grrr ...not se da olje za menjalnike
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se