MzM Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 MzM potrjuje že znano:10. jubilejni blagoslov v Novi Štifti bo 27. aprila 2008 v vsakem vremenu.Spored: 10.00 - redna maša v cerkvi. Pat'r Nik bo maševal za pokojne motoriste od 11.00 - zbiranje 13.00 - blagoslov motoristov in motorjev 13.30 - naprej program - živa muzika, bogat srečolovTudi letos bo na voljo priponka (jubilejna). Možno bo dobiti zbirko komplet 10 priponk, majice, nalepke in našitke MzM.Izkupiček gre v fond MzM iz katerega sredstva so namenjena za pomoč poškodovanim motoristom ali družinskim članom ob izgubi.Več je možno videti na spletni strani: www.mzm-slo.com
METAL4EVER Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 No koncno,da ste se oglasil,da folk vid da to se zivi. :worship:
MzM Objavljeno Marec 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 No koncno,da ste se oglasil,da folk vid da to se zivi. :worship: :unsure: Kako, da živi? Odlično. Samo en podatek še manjka: vse motoriste, ki so rojeni 27. aprila in pridejo v Novo Štifto, čaka presenečenje. :headbang:
Darko U2nc Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 :worship: kaj pa sopotnice k so rojene na ta dan :whistle:
Darko U2nc Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 :worship: lepo fino fajn da ste se oglasili pat"r Niko pa tko fajn pove da pridem tja v vsakem vremenu :worship:
MzM Objavljeno Marec 19, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 :worship: lepo fino fajn da ste se oglasili pat"r Niko pa tko fajn pove da pridem tja v vsakem vremenu :worship: :whistle: Seveda. Pogoj je motoristična obleka in m. čelada.
moto rider Objavljeno Marec 31, 2008 Opozori Objavljeno Marec 31, 2008 Ribn'čani, a ste vreme že naročel? :?
MzM Objavljeno Marec 31, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2008 Ribn'čani, a ste vreme že naročel? :? :rolleyes: SEVEDA. VREME BO, VAJŠ DE! :worship:
polž Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 :naughty: a moj prijatelj SEKAJ pride ?
MzM Objavljeno April 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2008 :naughty: a moj prijatelj SEKAJ pride ? :headbang: SEKAJ :headbang: SEKAJ! Vajš da bo tam. Še dajlov bo. :worship:
polž Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 zakaj pa bo ravn letos delou če do zdaj ni a bo ministrant :whistle:
MzM Objavljeno April 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2008 zakaj pa bo ravn letos delou če do zdaj nia bo ministrant :whistle: Je že lansku letu vodu srečolov. Ministranti so že stari, lahku bo pa u muto pobirou :unsure:
Darko U2nc Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 :worship: lepo fino fajn da ste se oglasili pat"r Niko pa tko fajn pove da pridem tja v vsakem vremenu :worship: a ne ne goljufali pa ne bomo haha a si ti ze kdaj zapeljal bayk v cerkev k masi meni se to se ni zgodilo pa mislim da se mi tudi ne bo ves pat¨r Niko pravi da se tudi pri njemu v Strunjanu vsak oglasi ga bo pa takrat pozegnu :worship: :worship: :worship:
soncy Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 a ne ne goljufali pa ne bomo haha a si ti ze kdaj zapeljal bayk v cerkev k masi meni se to se ni zgodilo pa mislim da se mi tudi ne bo ves pat¨r Niko pravi da se tudi pri njemu v Strunjanu vsak oglasi ga bo pa takrat pozegnu :worship: :worship: :worship: a tud kašne klobase nareže al sam sam z vodo ne špara? :hmm: k vode mam doma dost :whistle:
jerryspringer Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 :topic: klobaso bi papala... :evilgrin: jest mam eno klobasico... :naughty: sam zenf pa sabo prnes da bom pomaku... :kva2:
soncy Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 :topic: klobaso bi papala... :evilgrin: jest mam eno klobasico... :naughty: sam zenf pa sabo prnes da bom pomaku... :kva2: ena me sam razdraž :lol: jz velik pojem :grim
jerryspringer Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 bom pa še prjatle poklicu... :evilgrin:
soncy Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 bom pa še prjatle poklicu... :evilgrin: prjatle? :kva1: da bodo še tisto eno požrl? :evilgrin:
jerryspringer Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 khm... kaj misliš da smo pri marjiotu v šoli bli? pa da ne bova :topic: jest bom pršu pridigo poslušat! lohk bi jo skup... bi imela kaj za šimfat a ne sončy?
soncy Objavljeno April 2, 2008 Opozori Objavljeno April 2, 2008 pridem, če bo pridiga o brezmadežnem spočetju :naughty: drugo me ne zanima :lol1:
METAL4EVER Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Niko,kaj ce bi bil letos jest ministrant,sam bi me mogu poducit,k pojma nimam. :whistle:
soncy Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Niko,kaj ce bi bil letos jest ministrant,sam bi me mogu poducit,k pojma nimam. :whistle: se ni kaj učit :lol: vse mu k rit prneseš, da se preveč ne muči k si špricer dela. :lol: aja, sej mu ga boš ti naredu, on sam kelih drži :lol: pa z vodo šparaj, jo rab za žegnanje :lol:
Zdrawc Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Niko,kaj ce bi bil letos jest ministrant,sam bi me mogu poducit,k pojma nimam. :whistle: :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se