Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
post-18875-1205851880_thumb.jpg
MzM potrjuje že znano:
10. jubilejni blagoslov v Novi Štifti bo 27. aprila 2008 v vsakem vremenu.
Spored: 10.00 - redna maša v cerkvi. Pat'r Nik bo maševal za pokojne motoriste
od 11.00 - zbiranje
13.00 - blagoslov motoristov in motorjev
13.30 - naprej program - živa muzika, bogat srečolov

Tudi letos bo na voljo priponka (jubilejna). Možno bo dobiti zbirko komplet 10 priponk, majice, nalepke in našitke MzM.
Izkupiček gre v fond MzM iz katerega sredstva so namenjena za pomoč poškodovanim motoristom ali družinskim članom ob izgubi.
Več je možno videti na spletni strani: www.mzm-slo.com
Objavljeno

No koncno,da ste se oglasil,da folk vid da to se zivi. :worship:

Objavljeno
No koncno,da ste se oglasil,da folk vid da to se zivi. :worship:

:unsure: Kako, da živi? Odlično.

Samo en podatek še manjka: vse motoriste, ki so rojeni 27. aprila in pridejo v Novo Štifto, čaka presenečenje. :headbang:

Objavljeno

:worship: kaj pa sopotnice k so rojene na ta dan :whistle:

Objavljeno

:worship: lepo fino fajn da ste se oglasili pat"r Niko pa tko fajn pove da pridem tja v vsakem vremenu :worship:

Objavljeno
:worship: lepo fino fajn da ste se oglasili pat"r Niko pa tko fajn pove da pridem tja v vsakem vremenu :worship:

:whistle: Seveda. Pogoj je motoristična obleka in m. čelada.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Ribn'čani, a ste vreme že naročel? :?

Objavljeno
Ribn'čani, a ste vreme že naročel? :?

:rolleyes: SEVEDA. VREME BO, VAJŠ DE! :worship:

Objavljeno

Super MzM, pridemo!! :yea1:

Objavljeno
:naughty:

a moj prijatelj SEKAJ pride ?

:headbang: SEKAJ :headbang: SEKAJ! Vajš da bo tam. Še dajlov bo. :worship:

Objavljeno

zakaj pa bo ravn letos delou če do zdaj ni

a bo ministrant

:whistle:

Objavljeno
zakaj pa bo ravn letos delou če do zdaj ni

a bo ministrant

:whistle:

Je že lansku letu vodu srečolov. Ministranti so že stari, lahku bo pa u muto pobirou :unsure:

Objavljeno

a ne ne goljufali pa ne bomo haha a si ti ze kdaj zapeljal bayk v cerkev k masi meni se to se ni zgodilo pa mislim da se mi tudi ne bo ves pat¨r Niko pravi da se tudi pri njemu v Strunjanu vsak oglasi ga bo pa takrat pozegnu :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
a ne ne goljufali pa ne bomo haha a si ti ze kdaj zapeljal bayk v cerkev k masi meni se to se ni zgodilo pa mislim da se mi tudi ne bo ves pat¨r Niko pravi da se tudi pri njemu v Strunjanu vsak oglasi ga bo pa takrat pozegnu :worship: :worship: :worship:

a tud kašne klobase nareže al sam sam z vodo ne špara? :hmm:

k vode mam doma dost :whistle:

Objavljeno

:topic: klobaso bi papala... :evilgrin: jest mam eno klobasico... :naughty: sam zenf pa sabo prnes da bom pomaku... :kva2:

Objavljeno
:topic: klobaso bi papala... :evilgrin: jest mam eno klobasico... :naughty: sam zenf pa sabo prnes da bom pomaku... :kva2:

ena me sam razdraž :lol: jz velik pojem :grim

Objavljeno

bom pa še prjatle poklicu...

:evilgrin:

Objavljeno
bom pa še prjatle poklicu...

:evilgrin:

prjatle? :kva1: da bodo še tisto eno požrl? :evilgrin:

Objavljeno

khm... kaj misliš da smo pri marjiotu v šoli bli? pa da ne bova :topic: jest bom pršu pridigo poslušat! lohk bi jo skup... bi imela kaj za šimfat a ne sončy?

Objavljeno

pridem, če bo pridiga o brezmadežnem spočetju :naughty: drugo me ne zanima :lol1:

Objavljeno

Niko,kaj ce bi bil letos jest ministrant,sam bi me mogu poducit,k pojma nimam. :whistle:

Objavljeno
Niko,kaj ce bi bil letos jest ministrant,sam bi me mogu poducit,k pojma nimam. :whistle:

se ni kaj učit :lol:

vse mu k rit prneseš, da se preveč ne muči k si špricer dela. :lol: aja, sej mu ga boš ti naredu, on sam kelih drži :lol:

pa z vodo šparaj, jo rab za žegnanje :lol:

Objavljeno

:lol1: :lol1:

Objavljeno

Vulcan tudi pride :yes: .

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!