girox Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Po vseh kritikah glede na slab okus Chrisa Bangla, Američana, ki je pri BMW odgovoren za dizajn, je BMW s prototipom CS, i je sedaj potrjen v serijsko proizvodnjo, začel nov list v svojemoblikovanju. Ta popolnoma nov dinamičen dizajn bo imel nov BMW serije 5, ki se prične proizvajati čez dve leti. Par slik. Če bo res tak, bo prišel takoj prvi dan v mojo garažo, kljub temu, da imam raje malo bolj kompaktne avte, kar se zunanjih mer tiče. :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 malo bentley, malo bravo, malo tiburon....... nekako mi zadnjih nekaj let bmw ne deluje vec kot bmw. zal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Spredaj ja, zadaj ne. Pod pokrovom verjetno velik JA(seveda če gre za M) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
whity Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Ja, res je lep :OK: . Bo treba začet € na kraj dajat, da bo vsaj za serijo 3. Upam, da bo imela podoben dizajn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Ja, res je lep :OK: . Bo treba začet € na kraj dajat, da bo vsaj za serijo 3. Upam, da bo imela podoben dizajn. Jaz sem že začel dajati € na stran, čez 15 let ga kupim :OK: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 ...ja res je lep... ZAKAJ? ...zato ker končno to ni več dolgočasni BMW!. :rolleyes: .. so se le spomnili, da se splača mal oblike kopirat... kot je že napisano (mal Jaguar, mal Bently, mal Quatroporte, zadek celo mal mazda 6)... poleg oblike naj še mal elektroniko poštimajo, da še zanesljivost zraste in to bo to! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Ferek :worship: I totally agree ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ralfek2 Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 poleg oblike naj še mal elektroniko poštimajo, da še zanesljivost zraste in to bo to! :naughty: Kje si ti slišal, da ima BMW težave z elektroniko? Morda pri formuli ena? Pa tudi o zanesljivosti ne bi ravno razglabljal. Ko ste hvalili japonce, kako sekajo po prvih mestih na lestvici ADAC po nepokvarljivosti, ste bili mnogi v oblakih, ko pa vam je nekdo prilimal konkreten link, kjer so Bmwji prednjačili, pa je tema gladko zamrla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 http://www.motorauthority.com/news/sedans/...t-gen-3-series/ tako pa naj bi izgledala serija 3, vendar do nove trojke je še daleč, slike pa tud vprašanje kako so realne.... mogoče pa bo kaj iz tega..... meni je všeč in se ga vsekakor ne bi branu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
girox Objavljeno Marec 21, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2008 BMW-jev CS koncept po katerem bodo prevzeli obliko vsi novi modeli. BMW bo spremenil tudi sedanji dizajn notranjosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Ko ste hvalili japonce, kako sekajo po prvih mestih na lestvici ADAC po nepokvarljivosti, ste bili mnogi v oblakih, ko pa vam je nekdo prilimal konkreten link, kjer so Bmwji prednjačili, pa je tema gladko zamrla. Ja, zdaj so Nemški fani na vrsti :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T0RN4D0 Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Po pravic povedan so mi trenutni lepši. Lepo klasična bemfo oblika, vidiš samo polovico blatnika v špeglu in takoj veš da ne more bit nič druga ko BMW :worship: Sej tud tole ni slabo, samo ne sme bit BMW tolk okrogu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
remše Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 Luči so mi mal leve, drugače noro! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
apriliabiker Objavljeno Maj 12, 2008 Deli Objavljeno Maj 12, 2008 :alien1: Naslednja 3 in 1 bosta že imela identičen gril medtem ko x1 5 in 7 ki pridejojio do 2010(in tudi drugi) še ne bodo deležni te maske :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjero Objavljeno Maj 12, 2008 Deli Objavljeno Maj 12, 2008 full pičkohvatan......... :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Uradne fotografije tovarne novega BMW serije 7. Tako grdega avtomobila, oziroma dizajnerske kopije stare serije 5, še ne. V primerjavi s tem je mercedes S klasse miss Universe. Girox; mislim, da boš moral narediti križ čez BW. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha4ever Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Tist Bmw je Mercedes CLS ka se tiče zunanjosti.Tale Bmw 7 se mi pa kr dopade Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 (popravljeno) trenutno najlepši avtomobil na svetu. BMW 5ER GT (PAS CONCEPT) Popravljeno Februar 13, 2009. Popravil antares Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 jebemti je grd, mi bo še bangla žal!!!! no sicer pa ga itak nemorem in nočem kupit. ampak res je grd!!!!!!!! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 samo fous si, ker nimas cvenka za to. :evilgrin: :P ne ne, saj mas prav........ ni lep. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 samo fous si, ker nimas cvenka za to. :evilgrin: :P ne ne, saj mas prav........ ni lep. :grrr nimam denarja, pa tudi če bi ga imel ga nebi kupil - motorji so lepši :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Februar 16, 2009 Deli Objavljeno Februar 16, 2009 pri bmw-ju s prve strani opazim podobnost z Fisker Karma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Februar 17, 2009 Deli Objavljeno Februar 17, 2009 grdi so mi t novi avti nasploh te t novi bmw-ji mi niso podobni bmw-ju ni robustne oblike vse je neki na mehko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
*KAYA* Objavljeno Februar 23, 2009 Deli Objavljeno Februar 23, 2009 (popravljeno) ..sploh mi niso všeč :wacko: :( ..trenutni modeli so lepši. Popravljeno Februar 23, 2009. Popravil *KAYA* Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se