Roky Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Pizda roky teb pa čist nč ni ušeč :closedeyes: Dej tih bot ti pa rajš uni sms odpiš, haha !!! :D :D :D :topic:
GoUpC Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Se tudi sam s tem strinjam. Comet 125 je ZAKON. vsekakor se ga neda primerjat s vecjim Hyosungom. Poraba majhna, dobre vozne lastnosti, ZVOK!!!, lep, vecji kot CBR........... Točno tako :D P.S. prodajam mojga :whistle:
special749 Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 jes sm mev hyosunga 125 (RX), pa sem mev sam tezave z nem, tko da kup hondo, kawasaki al pa yamaho. pa kvalitetnih servisov mas dost za bolj znane znamke
TADEJ46 Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 če boš hondo kupu bo od vsazga poštarja moped močnej zgledou... :lol1: :slap: pa brez zamere :nono:
sesir Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 japonc napram kaj že? :headbang: će ime težko izgovoriš :D Vem za lepo modro leto staro cbr125
ironbeeper Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 (popravljeno) predlagam da si kupec najprej v živo ogleda cbr pa comet pa bo vidu kerj je lepši :) hh :headbang: vsekakor bo lepši comet pa še boljše lastnosti ma :) Popravljeno Oktober 21, 2008. Popravil ironbeeper
ironbeeper Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Aja pebi ka ma ta hysung zastopnike v Sloveniji?
GoUpC Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Aja pebi ka ma ta hysung zastopnike v Sloveniji? Poglej pod pooblaščeni prodajalci in serviserji. http://www.saplex.si/
special749 Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 (popravljeno) Da opozorim vse imetnike hyosungov v Ljubljani: Imel sem husota in se mi je odtrgal navoj v glavi ki drzi svečko. Seveda sem takoj pomislil na pooblaščenega serviserja :hmm: (servis LUČKA, mirko živec; na kajuhovi) in mu peljal mašino. Po dobrih 14-ih dneh je le poklicu in reku de je zrihtu in jas sem prisel po masino. In da vam povem kako je on "zrihtu": lepo je vzel navojen sveder in nič razdiral mašine, vrezal navoj in vstavil špiralo. Vselepo in prav le da ni opilkov spucal (odsesal) iz valja. Seveda so bile posledice da sem jaz motor sestavil ga probal vzgat in lej ga zlomka, opilki so se prijel ventilov in ni drzal kompresije. Cena ki mi jo je povedal je bila 150€ :angry: (normalna cena z osasevanjem brez razdiranja je cca 30€ :slap: ), pa se pokvarjeno masino mi je dal nazaj, ko sem doma razdru(glavo sem vzel dol) in mu nesu reklamirat me je debelo gledu in trdiv da sem mu podtaknu. Nato je le vzel glavo in kao zrihtu ventile in se enkrat računu 30€, ki pa mu jih nisem dal. Nato spet sestavim in zopet ne drzi kompresije (narobe pobruseni ventili), seveda sem su nazaj je*at mater in nesu mašino na servis ELISA (Tomaž Turk) :worship: in on je zrihtu za 120€ (delo,originalna tesnila(40€), brusenje ventilov in sedežev)..) in motor je zalavfu v prvo :kva1: . Me zanima ce ima se kdo kaksne izkusne s pooblaščenim servisom za hyosunge Lučka naj pove. ;) Popravljeno Oktober 22, 2008. Popravil special749
budacki Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Da opozorim vse imetnike hyosungov v Ljubljani: Imel sem husota in se mi je odtrgal navoj v glavi ki drzi svečko. Seveda sem takoj pomislil na pooblaščenega serviserja :hmm: (servis LUČKA, mirko živec; na kajuhovi) in mu peljal mašino. Po dobrih 14-ih dneh je le poklicu in reku de je zrihtu in jas sem prisel po masino. In da vam povem kako je on "zrihtu": lepo je vzel navojen sveder in nič razdiral mašine, vrezal navoj in vstavil špiralo. Vselepo in prav le da ni opilkov spucal (odsesal) iz valja. Seveda so bile posledice da sem jaz motor sestavil ga probal vzgat in lej ga zlomka, opilki so se prijel ventilov in ni drzal kompresije. Cena ki mi jo je povedal je bila 150€ :angry: (normalna cena z osasevanjem brez razdiranja je cca 30€ :slap: ), pa se pokvarjeno masino mi je dal nazaj, ko sem doma razdru(glavo sem vzel dol) in mu nesu reklamirat me je debelo gledu in trdiv da sem mu podtaknu. Nato je le vzel glavo in kao zrihtu ventile in se enkrat računu 30€, ki pa mu jih nisem dal. Nato spet sestavim in zopet ne drzi kompresije (narobe pobruseni ventili), seveda sem su nazaj je*at mater in nesu mašino na servis ELISA (Tomaž Turk) :worship: in on je zrihtu za 120€ (delo,originalna tesnila(40€), brusenje ventilov in sedežev). .) in motor je zalavfu v prvo :kva1: .Me zanima ce ima se kdo kaksne izkusne s pooblaščenim servisom za hyosunge Lučka naj pove. ;) ZAKON. Ahm...sicer pa imas cas za reklamacijo izdelka 30 dni, tako da mu sploh nisi rabil nic placat. ;)
special749 Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 ZAKON.Ahm...sicer pa imas cas za reklamacijo izdelka 30 dni, tako da mu sploh nisi rabil nic placat. ;) problem je bil ker nisem mev racuna
sesir Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Glede pooblaščenih serviserjev mam dobre izkušnje samo z delta team v krškem!Z vsemi drugimi kar sem imel opravka......Ni to to!Sam da prodajo!Je pa res,da prvi resen problem sicer daljnega leta 96 je aprilia uredila sama in vzela zastopstvo le temu prodajalcu v Slo!S tem nisem osebno bil nič na boljšem ampak vseeno........
ironbeeper Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 a prodaja kdo comet125? :)
GoUpC Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Js prodajam mojga :whistle: Par slikc: Paden je biu na levo stran zato ma po tanku praske in pa spredni blatnik je počen. Use pa deluje brez problemo že odkar ga mam, končna pa 110. Je letnik 07 13850km začetna cena 1900€ sam sem jo za resnega kupca prpravlen spustit :)
budacki Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Js prodajam mojga :whistle: Par slikc: Paden je biu na levo stran zato ma po tanku praske in pa spredni blatnik je počen. Use pa deluje brez problemo že odkar ga mam, končna pa 110. Je letnik 07 13850km začetna cena 1900€ sam sem jo za resnega kupca prpravlen spustit :) To bi ze kar vzel. Zakaj? Ker si v enem letu naredil 14kkm pa kot kaze nisi imel nobenega problema. Jst sm s hondo letos naredil 700km od tega vmes 2× bat menjan. xD
impulz Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 sploh ni tak grd kak na prvi pogled zgleja. rohr ga naredi prov luštnega :)
NejcZ Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Comet je lušn, Honda pa za nikamor. Izbira je enostavna :)
GoUpC Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 sploh ni tak grd kak na prvi pogled zgleja. rohr ga naredi prov luštnega :) In glasnega :whistle: O:-)
BloodyShadow Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Honda gre bolj :naughty: Prodajam svojo :evilgrin:
Priporočene objave