ZD€N€ Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Prazniki so pred vrati! DA BOSTE LEPO POBARVAL, PA DA NE BO PREVEČ BOLELO …???!!! LEPE VELIKONOČNE PRAZNIKE VAM ŽELIM! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Marec 21, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Mi že farbamo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 lih zej prejemam ponudbo za pir pa jajca barvat... čem sprejet? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 lih zej prejemam ponudbo za pir pa jajca barvat... čem sprejet? :unsure: :grrr :grrr :grrr usej dva laščana!!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 jeeeeedo bom!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 UUUU to bo pa požrtija, saj se mormo dans ahtat kaj poješ.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Kuhala, pekla, stregla....vse sm jedla ne :grrr . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Nabijal poste in odpiral glupe teme na MSu! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 (popravljeno) Jaz bom pozirala strani knjige Zen in umetnost vzdrzevanja motornega kolesa :) Popravljeno Marec 21, 2008. Popravil Mary Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Pomojem bom tko kot vedn kar delu-jebat ga treba eur za vzdrževanje motorčka zaslužit. No sej sem dons frej da se bom mal nažehtal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 plan je biu km nabijat, pa zgleda da je plan slab :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 plan je biu km nabijat, pa zgleda da je plan slab :headbang: plan je čist OK, sam ureme je :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Jest bom sanjal moja motorčka....ki prideta teden po veliki noči .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 (popravljeno) kolkr so se začel.... verjetn kidala sneg :closedeyes: drgač bi biw pa čist useen q.če jih ne bi blo... Popravljeno Marec 22, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 čaku sms...... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 ukvarjala se bom z jajci :yes: :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 ukvarjala se bom z jajci :yes: :evilgrin: :whistle: Mora bit še hren zravn! Oster in trt! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Mora bit še hren zravn! Oster in trt! :grim to bo pa kej druzga :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 še malo pa bomo jedli :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Dobrote so v nastajanju....že od pol 5ih zjutraj, d ne omenjam celga prejšnga tedna.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 jaz bom pa v službi, tako jutri kot v ponedeljek :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 plan je čist OK, sam ureme je :headbang: :headbang: :headbang: glede na to, da je biu moj plan pogojen z vsaj pribložno lepim vremenom, je moj plan v k***u :headbang: razmišlam da bi se odpravil bordat :D kaj čem, nimam kontrole nad vremenoš (še zaenkrat :evilgrin: ) za nasledn vikend se morem spomnt druge akcije..po možnosti z imenom: "Nič nas ne more presenetiti" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 očitno bomo kidali da bomo lahko jajca okrog nosili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Tradicionalne obveznosti ogrog velike noči... sobota-žegen, v nedeljo zjutraj k vstajenski maši, pojest žegen, familiarni obiski, v ponedeljek pa :? glede na zimsko vreme nič od tradicionalnega :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Marec 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Sem se spravu jajčke barvat :worship: in glej presenečenje !!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se