ZD€N€ Objavljeno Marec 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2008 (popravljeno) Vsem motorist-kam in motorist-om Popravljeno Marec 22, 2008. Popravil ZD€N€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 vesele praznike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 jutri pa obilni družinski velikonočni zajtrk :whistle: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Same here :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 Tti praznik razturajo :worship: Grem jest žegn ... ujaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 jaz sem že tut lačen, upam da je še kej ostal :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 jaz sem že tut lačen, upam da je še kej ostal :unsure: js pa nčveč :naughty: pa dober tek vsem ostalim in veselo Veliko noč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Marec 23, 2008 Deli Objavljeno Marec 23, 2008 glih sm se tk najedu, da bi šel kr spat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Marec 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Končno konec obilne hrane :headbang: Drgač bi tak počil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 Piškote bom pekla :lol1: oz se jih bom naučila :whistle: Pa čimbl iskoristila frej cajt z ldmi k so mi blizu :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 probala se bom zabavat kar se da pa bit z ljudmi k jih mam rada pa se probat čim več cartat,pa dobr jest,.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 Velik bom ležu pa počival da si naberem novih moči... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 London Calling :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 piu ga bom in spizdu nekam stran . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 (popravljeno) Pekla, pekla in še enkrat pekla :whistle: Popravljeno December 6, 2008. Popravil SharpNinja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 Pekla, pekla in še enkrat pekla :whistle: So že mim, veš ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 za praznike bi najraj nekam spizdu . . . . nekam daleč proč . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 Pekla, pekla in še enkrat pekla :whistle: zame?? :o ...sj ne bi blo treba :blush: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 zame?? :o ...sj ne bi blo treba :blush: ;) Tud ti lohk prideš pomagat jest, d se naujo ob tej obilici sm naši matral pa se redil :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 v teh praznikih bom skoristu . . . . . in ga seku . . . z družbo . . . kolkr se bo dalo . . . . k je full dobr . . . pač veseli december! :whistle: :naughty: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Piškote bom pekla :lol1: oz se jih bom naučila :whistle: Pa čimbl iskoristila frej cajt z ldmi k so mi blizu :wub: No Ok..piškotov nam pekla k sm lenušček :rolleyes: , ampak tadrugu pa sm pa kr dobr štartala :yes: Pa res maksimaln 100% izkoristit dni tko kt sm jih zdele čez vikend :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Tud ti lohk prideš pomagat jest, d se naujo ob tej obilici sm naši matral pa se redil :whistle: . ja sj mal bi pa mogu se zredit...sm k prekla ratu... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 kumi čakam da gredo prazniki mi . . . . . .preveč vsega je . . . . . in vsi so nekam umetni . . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 bojo bolj negibljivi.. :unsure: .sem nepremičnina ratala... :glare: sama sebi grem na živce... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 bojo bolj negibljivi.. :unsure: .sem nepremičnina ratala... :glare: sama sebi grem na živce... :eek: Kaj se je zgodilo? Sicer pa ... prazniki so lahko zelo lepi, lahko pa tudi precej ... zahtevni. Zadnja leta komaj čakam, da minejo. Niso ravno stimulativni. Sem pa vesela za vsakega posebej, komur prinašajo srečo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se