Ice Objavljeno Julij 8, 2001 Deli Objavljeno Julij 8, 2001 ...pervy-ju za "car foruma".may you biti uspesno riniti much more. ----- clean and sober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 8, 2001 Deli Objavljeno Julij 8, 2001 Odmah, takoj se pridružujem cestitkam. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 8, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2001 ........brrrm-u za uspesno rinjenje in ogrozanje pervy-ja. ----- clean and sober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 8, 2001 Deli Objavljeno Julij 8, 2001 O, mat'kuraj, nisem niti opazil, Brrrm, cestitam Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 8, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2001 khem khem.....brrrm.....samohvala smrdi. ----- clean and sober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 8, 2001 Deli Objavljeno Julij 8, 2001 Kaj bo smrdela, je vroce in imam okna odprta, pa ventilator na racunalniku je tudi crknil, mu pomagam s prepihom. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 8, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2001 no vidis? se ventilator na PC-ju se ne strinja s tabo in je stopil v strajk. ----- clean and sober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 8, 2001 Deli Objavljeno Julij 8, 2001 Joj, joj, joj kako nakladanje!!!! Mislim tole zahteva dolocene ukrepe. Gregs, na tvojem mestu bi sprejela hitri zakon, da v primeru takega rinjenja dolociš kazen. Mislim, da bi bila najbolj primerna, ce glede na stopnjo rinjenja prepoveš uporabe foruma. Bolj ko rinejo, vec dni ne smejo na forum kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 8, 2001 Deli Objavljeno Julij 8, 2001 quote: Joj, joj, joj kako nakladanje!!!! Mislim tole zahteva dolocene ukrepe. Gregs, na tvojem mestu bi sprejela hitri zakon, da v primeru takega rinjenja dolociš kazen. Mislim, da bi bila najbolj primerna, ce glede na stopnjo rinjenja prepoveš uporabe foruma. Bolj ko rinejo, vec dni ne smejo na forum kisses Pupa Pupi 3 tedne kazni. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 8, 2001 Deli Objavljeno Julij 8, 2001 Tebi bom jaz doživljenjsko dala kazen prepovedi uporabe foruma. Sicer pa ko si ravno tu, ti moram povedati, da sem videla nek spot, v katerem sem videla tudi tvojo "prelepo" glavo ene dvakrat. In kaka je bila pravzaprav tvoja vloga v tem spotu??? Delat slab zgled kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 8, 2001 Deli Objavljeno Julij 8, 2001 Ej, Pupa, jaz ze pocasi obupavam nad vami... pa pocasi se mi j**e za vse to postanje, tako da cistim res samo se najpomembnejse stvari (kar spada pod Motocikle), kar je pod splosno, se pa tako hitro smeti sirijo, da ce me slucajno en dan ni, potem je tako sranje, da se mi niti ne da pucat. Tako pac je... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 9, 2001 Deli Objavljeno Julij 9, 2001 quote: ...In kaka je bila pravzaprav tvoja vloga v tem spotu??? Delat slab zgled kisses Pupa Ce nisi opazila, sem clan benda, ki igra v spotu. A video je dobr ? hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sector650 Objavljeno Julij 9, 2001 Deli Objavljeno Julij 9, 2001 quote: quote: ...In kaka je bila pravzaprav tvoja vloga v tem spotu??? Delat slab zgled kisses Pupa Ce nisi opazila, sem clan benda, ki igra v spotu. A video je dobr ? hotschko Kater bend, kater spot, kva, kdo .... hej !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 9, 2001 Deli Objavljeno Julij 9, 2001 quote: Kater bend, kater spot, kva, kdo .... hej !!! Bend: O.S.T. Video: Bolne Želje Album: Kmalu vec info na: http://o-s-t.net hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sector650 Objavljeno Julij 9, 2001 Deli Objavljeno Julij 9, 2001 Hvala za odgovor, ampak benda na žalost ne poznam ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 9, 2001 Deli Objavljeno Julij 9, 2001 quote: Hvala za odgovor, ampak benda na žalost ne poznam ... Obstajamo od oktobra 2000, plošca je bila koncana en mesec nazaj, sedaj se menimo z založbami za deal. Video, ki je narejen, je tudi prvi. O O.S.T. bo še veliko slišati, vsaj plan je takšen. A preselimo tole temo o glasbi v drug topic ? hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 9, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2001 quote: Ej, Pupa, jaz ze pocasi obupavam nad vami... pa pocasi se mi j**e za vse to postanje, tako da cistim res samo se najpomembnejse stvari (kar spada pod Motocikle), kar je pod splosno, se pa tako hitro smeti sirijo, da ce me slucajno en dan ni, potem je tako sranje, da se mi niti ne da pucat. Tako pac je... gregs,ti rajsi probaj stare topice scistiti in v arhiv spraviti.pa tiste glavne (motocikli itd.) pucaj ostalo pa vse kar je vec kot npr.mesec staro brisi ali pa v arhiv. ----- clean and sober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 9, 2001 Deli Objavljeno Julij 9, 2001 quote:gregs,ti rajsi probaj stare topice scistiti in v arhiv spraviti.pa tiste glavne (motocikli itd.) pucaj ostalo pa vse kar je vec kot npr.mesec staro brisi ali pa v arhiv. Ja, saj to delam. Motocikle najbolj pucam, ostalo pa bolj tako-tako. Ampak to, kaj bomo dali v arhiv, se bomo pa se zmenili, ko pride Noise nazaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 9, 2001 Deli Objavljeno Julij 9, 2001 quote: quote: ...In kaka je bila pravzaprav tvoja vloga v tem spotu??? Delat slab zgled kisses Pupa Ce nisi opazila, sem clan benda, ki igra v spotu. A video je dobr ? hotschko Po pravici povedano se ne spomnim več, kak je bil. Sicer pa tudi po pravici povedano še ni bilo slovenskega spota, ki bi mi bil full všeč. Saj sem videla, da igraš na kitaro, ampak v spotu ne v bendu kako nalogo si mel??? Enkrat te pokaže v fris (se mi zdi), pa samo zdolgočaseno gledaš. A to je to??? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 9, 2001 Deli Objavljeno Julij 9, 2001 quote: ...Saj sem videla, da igraš na kitaro, ampak v spotu ne v bendu kako nalogo si mel??? Enkrat te pokaže v fris (se mi zdi), pa samo zdolgocaseno gledaš. A to je to??? kisses Pupa Video je sestavljen iz dveh "zgodb". Eno je performance na odru med 50 bejbami, eno pa zgodba o paranoicnem bolnem bežanju pred .... Clani benda nastopamo v obeh zgodbah z razlicnimi vlogami. V performace-u sem tisti taskulirani s crnimi ocali in lepo bradico. Moja slika v forumskem profilu, je iz snemanja videa. Vec o videu piše ha http://o-s-t.net . hotschko BTW: Pupa mislim, da sva v napacnem topicu. Edited by - hotschko on 10/07/2001 00:01:07 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 10, 2001 Deli Objavljeno Julij 10, 2001 No dobro da si razložil ta spot, ker nisem bila tocno sigurna, ce ga slucajno nisem štekala, al sem prevec z nezanimanjem gledala, pa zato nisem dojela poante. Sicer je pa cisto vseeno, v katerem topicu sva, ker je tema nepomembna in naju bodo cez dva dni pometali ven. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 11, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 11, 2001 vsem novim "clanom".mislim,da so trije.tako naprej in kmalu bomo morali trepetati pred vami. ----- clean and sober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 12, 2001 Deli Objavljeno Julij 12, 2001 Cestitke Looneyjevi in njenemu dragemu k 3 dni staremu drag staru. Se vidimo na cesti. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 12, 2001 Deli Objavljeno Julij 12, 2001 Cestitke Looneyjevi in njenemu dragemu k 3 dni staremu drag staru. Se vidimo na cesti. (kopirano od Brrrma, mišljeno od mene) lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 12, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2001 Cestitke Looneyjevi in njenemu dragemu k 3 dni staremu drag staru. Se vidimo na cesti. (kopirano od Brrrma, mišljeno od mene) enako od tu.je motor ze krscen? ----- clean and sober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se