easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Jaz tudi! Cestitam namrec vsem skupaj (da slucajno koga ne izpustim). lp Easyrider
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: P.s.: Kaj se je zgodilo pri tem postu? lp Easyrider Izirajder je postal Car. Bravo ! (Eni se pa rinejo
Hanzi Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: hanzi = clan.cestitamo. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? koncno mi je uspelo priti do ene zvezdice bravo Jaz
bmw Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 lepa hvala vsem. ravno tako vsem cestitke. lp., bmw
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: quote: P.s.: Kaj se je zgodilo pri tem postu? lp Easyrider Izirajder je postal Car. Bravo ! (Eni se pa rinejo Sebe poglej, ce vceraj si bil še zelen, danes pa kar že zvezdica. Mislim, da ti je v manj kot 1 tednu vspelo priti do prve zvezdice. Pa potem drugim govoriš, kako se rinejo. kisses Pupa
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 easy cestitam.si (skoraj) na pravi poti. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote:-------------------------------------------------------------------------------- Sebe poglej, ce vceraj si bil še zelen, danes pa kar že zvezdica. Mislim, da ti je v manj kot 1 tednu vspelo priti do prve zvezdice. Pa potem drugim govoriš, kako se rinejo. kisses Pupa sej sem sebe mislu
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 rini rini rini rini rini rini.....drgac nikamer me prides. cestitke za major-generala,ak. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Edited by - Ice on 24/07/2001 18:27:51
dr.looney Objavljeno Avgust 9, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2001 cestitam ejkeju za uspešno rinjenje dr.looney
ak Objavljeno Avgust 9, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2001 quote:Tenk ju ol ! ejkej ma vas rat Ejkej
Vanga Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Čestitke vsem poznavalcem! :worship: moramnekajznafatlinavunpotegnitpress :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se