klimbra Objavljeno Avgust 25, 2002 Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 Sorry......sam si nisem mogu kej.....hahahahahahah :D :D :D :D BDW......Dober tek :D :D :D :D :D :D :D :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno Avgust 25, 2002 Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 Samo mene v bistvu bolj zanima kaksna je ta pizza bila? :?: :roll: Ma si ne morem pomagat ....sem navdusen pizoo-jed :twisted: :D Kaj mislite kako sem glasoval? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 25, 2002 Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 Glasovanje je koncano!! Gregs je ze nazaj na forum... in pravilni odgovor je: NIIIIIIIIII!!!! Ampak jedel sem jo pa vseeno.... en koscek... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 25, 2002 Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 Ups, pozabilsem okus: klasicno, brez gob, jasno.... Torej: testo, paradiznik, sir, ketchup in sunka. :evilbat: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 25, 2002 Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 Mal laže.... Seveda si jo je naročil, ampak ne po telefonu na dom, ker se je malo sprehodil.... Gregsi se pač ne zna jasno izražat..... :wink: :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 25, 2002 Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 Mal laže.... Seveda si jo je naročil, ampak ne po telefonu na dom, ker se je malo sprehodil.... Gregsi se pač ne zna jasno izražat..... Kako pa ti to predvidevas, ce te ni bilo cel dan?! :evilbat: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 25, 2002 Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 Oh, mišek moj, ko si se mi pa, takoj ko sem prišla domov, izpovedal, pol sva šla pa lepo skupaj koze lovit.... :wink: :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 26, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Oh, mišek moj, ko si se mi pa, takoj ko sem prišla domov, izpovedal, pol sva šla pa lepo skupaj koze lovit.... :wink: :D :D :D Alla Koze???????????????'......kaj so mu hotle PIZZ-o pojest???????????? :D :D :D :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Ma, ne, je pizzo že prej zmazal..... ampak on je tko zlo navezan na svoje koze, da ne more niti en dan brez njih in ko mu zbrišejo, jih je pač treba lovit...... :wink: :D :D :D In ker sem pač silno prijazna deklica sem mu jih pomagala... :D :D :D :D (saj je vseeno, če sem mela prste zraven, da so sploh zbrisale :twisted: :twisted: :twisted: ) Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Koze? Kakkšne koze? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Pa, kako za božjo voljo, ne veste, da ma Gregs koze?!?!?! :shock: :?: :!: :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 26, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Pa, kako za božjo voljo, ne veste, da ma Gregs koze?!?!?! :shock: :?: :!: :D :D Alla Koze.......?????? - Črne.....te so že davno zatrl.....zadnji primer na Balkanu davnega leta 82 če se ne motim -Vodene......nič hudega,se pocajtaš v 14 dneh -A obstajajo še kakšne????????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Vprašaj Gregsa, njegove so ene prou posebne...... :wink: :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 26, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Vprašaj Gregsa, njegove so ene prou posebne...... :wink: :D :D :D Alla UPSSSSSSSSSSSSS....torej poleg vsega.....je naš GREGS še medicinski fenomen!!!!!!!! :shock: :shock: :D :D :D :D :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 ....Key ne vem? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Pa dober tek! Koze še nahran, pa še men kej pust.... 8) 8) :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Men je čist oblačno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Ej, zdej pa dost, a lahko kdo prekine tole brezumje tle gor? Ice, ti si že en svoj topic odprl, pa mal zači delat u tej smeri. K tole je pa že mal tri much, ene in iste fore po celem forumu, nasmeteno z bedastočami, nebulozami, shizofrenijo, Kaj si ljudje, ki nas ne poznajo mislijo o tem? pa to, a ni vseen, al maš 3400 al 3500 postov? Jest mam tega definitivno dost, k tole pa ni ničemer več podobno. Pa ko bi se vsaj otroc take stvari šli! Ajde, alpa odprite svoj otroški vrtec, pa se tam igrajte, ne pa celga foruma nasrat. In to kdo? Dost, sploh zakaj se razburjam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Lojzi, ni panike... Sicer pa: malo smeti spravi ljudi, da malo razmisljajo in kaj pametnega napisejo, drugace je pa mrtvilo. In mrtvilo je bilo, ker so dopusti. Ne se razburjat... Ce pa, lahko prides k meni po kaksen "pain killer", ki ga zrem zaradi noge... :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Lojzi, ni panike... Sicer pa: malo smeti spravi ljudi, da malo razmisljajo in kaj pametnega napisejo, drugace je pa mrtvilo. In mrtvilo je bilo, ker so dopusti. Ne se razburjat... Ce pa, lahko prides k meni po kaksen "pain killer", ki ga zrem zaradi noge... :wink: :D Boljše mrtvilo, kot pa svinjat okol in neumnosti nikogar ne spravijo kaj pametnega počet ... pejt še ti na sprehod pa je ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Boljše mrtvilo, kot pa svinjat okol in neumnosti nikogar ne spravijo kaj pametnega počet ... pejt še ti na sprehod pa je ... Pa dobro, Hotschko, smetil sem v topikih, ki ze tako ali tako imajo motiv svinjarije... sem slucajno neumnosti pisal v Motociklih ali Motosvetu?! NE. Sicer pa: mi zrihtas invalidski vozicek, da grem lahko na daljsi sprehod?! Pa da ga se guras zraven.... :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Pa dobro, Hotschko, smetil sem v topikih, ki ze tako ali tako imajo motiv svinjarije... sem slucajno neumnosti pisal v Motociklih ali Motosvetu?! NE. Sicer pa: mi zrihtas invalidski vozicek, da grem lahko na daljsi sprehod?! Pa da ga se guras zraven.... :twisted: :D Nisem preverjal kje si sadil solato :), vozičet bi ti pa mogoče lahko zrihtal pa mašino od pony expressa gor pa yeeehaaa ... a nisi ti v sredo še čisto lepo okol španciral ... sicer z berglami ampak vseeno ... Predlagam vožnjo z avtom do lepega kotička v neokrnjeni naravi, po možnosti v bližini vode ... potem pa namakat noge pa en krog okol pa spet namakat pa malo pojest pa en krog pa spet namakat ... vse skupaj v družbi ljubljene osebe ... hmmm ... hja samega sebe ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Nisem preverjal kje si sadil solato :), vozičet bi ti pa mogoče lahko zrihtal pa mašino od pony expressa gor pa yeeehaaa ... a nisi ti v sredo še čisto lepo okol španciral ... sicer z berglami ampak vseeno ... Predlagam vožnjo z avtom do lepega kotička v neokrnjeni naravi, po možnosti v bližini vode ... potem pa namakat noge pa en krog okol pa spet namakat pa malo pojest pa en krog pa spet namakat ... vse skupaj v družbi ljubljene osebe ... hmmm ... hja samega sebe ... :D Ja, bergle so se vedno z mano... ampak z njimi ne mores iti na daljsi sprehod. Se motim?! Drugace pa hvala za nasvet... samo bom moral pocakati, da se bom lahko sam odpeljal... do takrat me bo pa druga ljubljena oseba vozila okoli... :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se