Roky Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Evo, naredu se je čudež, dons sm sam 6 ur delou :worship: Tk da, Roky, k boš meu cajt.. se oglas, itak bom ceu dan doma - pucu&štimu avto pa pakirou... no, za vsak slučaj poklič, k morm še do podblice umes letet :whistle: Sm te poklicov :D Me ne bi videl. Bi se mogu notr prpelat, tko da....drugič :P No, za drugič vem... :D
Tony Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 :yawn: Kaj dogaja? bo kdo zvečer kofetku :?
Roky Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 :yawn: Kaj dogaja? bo kdo zvečer kofetku :? Po vsej verjetnosi midva z mitofreakom :grim
Jerry_exc Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 lep pozdrav ;) long time no see :whistle:
Roky Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 lep pozdrav ;) long time no see :whistle: Mahalo :D
Schmid87 Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 helou :D matr.. me že par dni ni blo na motosvetu.. zdj morm pa mal prebirat zadeve :D
Tony Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 Po vsej verjetnosi midva z mitofreakom :grim Sm te dvakrat klicu, pa si mel zaseden pol sm pa že motor pokriu :yawn:
Roky Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 Sm te dvakrat klicu, pa si mel zaseden pol sm pa že motor pokriu :yawn: :o :o :o Ares? Ajej, ja telefonirov sm :hmm: No pa jutri kaj .)
Tony Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 :o :o :o Ares? Ajej, ja telefonirov sm :hmm:No pa jutri kaj .) Važi pol popoldan :yes:
Schmid87 Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 prblmlbmlblb.. meep meep :D (kdo se tko uglaša) :D
Jerry_exc Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 prblmlbmlblb.. meep meep :D (kdo se tko uglaša) :D :naughty:
Roky Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 prblmlbmlblb.. meep meep :D (kdo se tko uglaša) :D Moja RSka? :D cedale leps je tm pr vas hehe Včer je blo kar fajn, ane :D
miha Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 (popravljeno) Moja RSka? :D Včer je blo kar fajn, ane :D smeha do solz sam zakaj nismo sli na fotele gor :whistle: enim se je fajn kovcal pomoje hehe Popravljeno Avgust 3, 2008. Popravil miha
miha Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 Hehe, bomo šli pa drugič :grim ja itak sam zdej si bo treba druh plac za motor parkerat dobat jst ne bom se enga splegla naroču
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se