Jerry_exc Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 :trance_33_sleep: Yo yo, odklaplam se.......bye bye si sigurna da nisi že odklopljena :naughty: :winkiss: :P
Mici Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 Oooooooooooooooooooooooooo, Buuuuuuuuu! :kva2: :kva2: :kva2: Prou sanjala sm vas. ^_^ En lep pozdrav iz ''Ćevapčince kod Riaza.'' :winkiss: Imamo se fino, pijemo vino....pa mal milnice sm požrla, k nism vedla, d ni užitna. Pa nove gume mam. :kva2: Carsko je, sam meduza mi plava v piru. :trance_33_sleep: Yo yo, odklaplam se.......bye bye aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pizdarijeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! pa pijemo TI vino..jebote đurić nimaš pojma :evilgrin: .. ja ja minnie je pomivala posodo...prvič u lajfu pa je pol še mal spila...jebatga zmankal za alkohol..pa ipak je zadel, a ne stara??js se bl tko spomnm...mislm se spomnm, sam vidla sm pa bl mau;).....ej čevapčič prlet h men.. da greva peški na zbile:D..prokleti kavalerji :rolleyes: alo kaj pride metulčica dam?morm sendat fotke..jebemti smo gnili:D :whistle: aja lep pozdrav usm! :winkiss:
gebre Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 Alkohol škoduje zdravju...mi pa škodujemo alkoholu :lol:
Jerry_exc Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 Alkohol škoduje zdravju...mi pa škodujemo alkoholu :lol: sam tok kr mi nega uničmo on ns nikol ne more :naughty:
Minnie Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 si sigurna da nisi že odklopljena :naughty: :winkiss: :P :drunk: Nism še čist...čakam novo rundo, k sm se vmes že nazaj uklopla. :naughty: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pizdarijeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!pa pijemo TI vino..jebote đurić nimaš pojma :evilgrin: .. ja ja minnie je pomivala posodo...prvič u lajfu pa je pol še mal spila...jebatga zmankal za alkohol..pa ipak je zadel, a ne stara??js se bl tko spomnm...mislm se spomnm, sam vidla sm pa bl mau;).....ej čevapčič prlet h men.. da greva peški na zbile:D..prokleti kavalerji :rolleyes: alo kaj pride metulčica dam?morm sendat fotke..jebemti smo gnili:D :whistle: aja lep pozdrav usm! :winkiss: Milnica je prhajala iz zvočnikou. :rolleyes: Hallooo, dddddd! Tkop, jsz sm bliže zbilam, ne grem nakamor, čakam rundo. :whistle: Ulet ti sm. :D POl pa greva pešaka. :kva2: Metulčica uživa v Tuniziji....seen ji lahk pošleš fotke...pa men tut. :D alkoholiki.... Se oglaša vodja...
Minnie Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 sam tok kr mi nega uničmo on ns nikol ne more :naughty: :worship:
Mici Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 :drunk: Nism še čist...čakam novo rundo, k sm se vmes že nazaj uklopla. :naughty: Milnica je prhajala iz zvočnikou. :rolleyes: Hallooo, dddddd! Tkop, jsz sm bliže zbilam, ne grem nakamor, čakam rundo. :whistle: Ulet ti sm. :D POl pa greva pešaka. :kva2: Metulčica uživa v Tuniziji....seen ji lahk pošleš fotke...pa men tut. :D Se oglaša vodja... ti nimaš pojma!..posodo si pomivala pa čeule prala:D..hihi... ja ti dobiš fotke k js dobim svoje une ,te ..ma sej veš kere... js sm vodja ja ti se pa usaketok zatipkaš..jebemti alkoholika!!a sm js vidla ladjo k je mela 13 stebrou k so puščal?!! :worship: :worship: :worship: ...nepozabna noč, si mela kr prou.... :worship:
Minnie Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 ti nimaš pojma!..posodo si pomivala pa čeule prala:D..hihi...ja ti dobiš fotke k js dobim svoje une ,te ..ma sej veš kere... js sm vodja ja ti se pa usaketok zatipkaš..jebemti alkoholika!!a sm js vidla ladjo k je mela 13 stebrou k so puščal?!! :worship: :worship: :worship: ...nepozabna noč, si mela kr prou.... :worship: :unsure: I don't understand you... :trance_33_sleep: .... Ja packi ste me rinli v peno....sosed se mi je pa potopu v bazenu... :trance_33_sleep: Dobila boš slike. :D Nisi ti vidla take ladje. :P Jst sm jo. :naughty: I'm proud of it. :yea2: Bla je nepozabna jp....večjezično obarvana... :lol:
Schmid87 Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 Oooooooooooooooooooooooooo, Buuuuuuuuu! :kva2: :kva2: :kva2: Prou sanjala sm vas. ^_^ En lep pozdrav iz ''Ćevapčince kod Riaza.'' :winkiss: Imamo se fino, pijemo vino....pa mal milnice sm požrla, k nism vedla, d ni užitna. Pa nove gume mam. :kva2: Carsko je, sam meduza mi plava v piru. :trance_33_sleep: Yo yo, odklaplam se.......bye bye prekleti pjanci :P važn da uživate :OK: kdaj se vidmo kj? :rolleyes:
miha Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 kdaj se vidmo kj? :rolleyes: :naughty: :naughty: :naughty:
Roky Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 Spet je blo dost smeha :D miha je pa tud že kar domač ratov na naših koncih :naughty:
Schmid87 Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 Spet je blo dost smeha :Dmiha je pa tud že kar domač ratov na naših koncih :naughty: še mal pa bo po gorensk začeu šprehat :D
miha Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 še mal pa bo po gorensk začeu šprehat :D :blush:
JMatic Objavljeno Avgust 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 a veste kaj sm jest ugotovu ? da nobena baba ne more bit rok grda kokr sm jest lohk pjen :D
Jerry_exc Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 a veste kaj sm jest ugotovu ? da nobena baba ne more bit rok grda kokr sm jest lohk pjen :D stara ;) edin ce se ti je zares kej takga zgodl ;)
JMatic Objavljeno Avgust 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 (popravljeno) ...ne vem....so rekli....ampak dvomim :D :alien1: ceprou pa..na vsakih 100 se vsaj ena lepa najde....so, no biggie :D Popravljeno Avgust 5, 2008. Popravil B00Bridah
miha Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 kdaj gremo na cipe v duplek? :D a tii peleš
miha Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 ja kdo pa boa bom jst mogu sam jst nism tok hitr k ti
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se