metuljcica46 Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Ja hvala, lepo da se oglasiš :winkiss: oooo kdo se oglas :naughty: lep pozdrav... a ni mrz tle v sloveniji ko prides nazaj :) Pozdravčke nazaj :004 helou :) js sm pa glih prej reku da ni o teb ne duha ne sluha :P kot kaže sm se zmotu :Duelkm bek ;) hvala za pozdravčke, se vidmo zlo v kratkem :naughty: :winkiss:
Schmid87 Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 ja no.... tale mamo :whistle: js nimam "tale-ta".. kaj/kdo je to?..
Roky Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 Fiftyyyyyyyyyy :D Hehehehhe, smo se spet vidl dons :P Glih iz Jezerskega smo pršli :OK:
miha Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 hvala za pozdravčke, se vidmo zlo v kratkem :naughty: :winkiss: ucer bi se lohk pa si nekam zginla kokr sm te zastopu
Schmid87 Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 Fiftyyyyyyyyyy :D Hehehehhe, smo se spet vidl dons :P Glih iz Jezerskega smo pršli :OK: kdo pa ste bli to vse? :D
_Fingi_ Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 Roky,Jure pa jest... na jezerskm se nm je pa se Lux prdružu :)
Schmid87 Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 Roky,Jure pa jest... na jezerskm se nm je pa se Lux prdružu :) jure who? :D fajno turco ste mel poj :P js bi tut :closedeyes:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 Juree ma nick na forumu se mi zdi... turca je bla kr fletna... a si me drgač vidu, sm šelepol dojeu da si biu ti k si se že mem pelou... sm mahou pol tm :D če te kej potolaž, tud jest se bl mal vozm oz. skoraj nič :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 Juree ma nick na forumu se mi zdi...turca je bla kr fletna... a si me drgač vidu, sm šelepol dojeu da si biu ti k si se že mem pelou... sm mahou pol tm :D če te kej potolaž, tud jest se bl mal vozm oz. skoraj nič :rolleyes: sj mi sam ta juree ni pomahou :P hehe.. tebe sm tut vidu k si mahou.. sm gledou v špegu še poj ene 300m :P fouš sm vm biu :closedeyes: zelo.. in še vedno sm.. pač vsem motoristom :P hehe. js bi tut tko uživov :D mah.. sj bom enkrat. no ja, ampak se vseeno furaš.. js sm šu pred kratkim samo do tržiča pa nazaj.. :D ostalo pa nič.. samo v kangooju delam na dan po 250km.. toj pa to :D ko bi blo to vsaj na motorju :P
miha Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 fočk a kr :naughty: mahalo :D men je tut k sm dam se pelu
juree Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 sj mi sam ta juree ni pomahou :P hehe..tebe sm tut vidu k si mahou.. sm gledou v špegu še poj ene 300m :P fouš sm vm biu :closedeyes: zelo.. in še vedno sm.. pač vsem motoristom :P hehe. js bi tut tko uživov :D mah.. sj bom enkrat. no ja, ampak se vseeno furaš.. js sm šu pred kratkim samo do tržiča pa nazaj.. :D ostalo pa nič.. samo v kangooju delam na dan po 250km.. toj pa to :D ko bi blo to vsaj na motorju :P Če si biu u autu, jez nism vedu pac das ti ane :D Ce bi biu na motorju bi 100% pomahu :D zkaj nisi šu z avtom za nam? :):)
Schmid87 Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 Če si biu u autu, jez nism vedu pac das ti ane :D Ce bi biu na motorju bi 100% pomahu :D zkaj nisi šu z avtom za nam? :):) ker je služben :P in sm meu glih eno furo na Mlako :D
Minnie Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 prekleti pjanci :P kdaj se vidmo kj? :rolleyes: :P ....dons? :D :naughty: :naughty: :naughty: ah ja.... uuu ql...js tut, js tut!!! :rolleyes: :D Eeeej, ženo! :evilgrin: pozdravček vsem, lih včeraj nazaj iz tunizije enga lupčka vsem :004 Iiiiiiiiiiiiiiiiiii, you're back. :D Pozdravčki nazaj, pa lupčka tut - :004
Schmid87 Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 :P ....dons? :D Iiiiiiiiiiiiiiiiiii, you're back. :D Pozdravčki nazaj, pa lupčka tut - :004 yap :D dons se vidmo :OK: sva se že prejle zmenila :P opa.. girls are kissing :P djta se v živo, pa da js gledam ^_^
Minnie Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 yap :D dons se vidmo :OK: sva se že prejle zmenila :P opa.. girls are kissing :P djta se v živo, pa da js gledam ^_^ Jp, kle mau zamujam. :P Vidmo se, ja. :D :naughty: Sej ne vem...kaj je tuki zabavnga za vidt, hehe? :D
Schmid87 Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 Jp, kle mau zamujam. :P Vidmo se, ja. :D :naughty: Sej ne vem...kaj je tuki zabavnga za vidt, hehe? :D :D ah.. ne da se mi razlagat :P ampak je fajn za pogledat :D we love lesbians
Brdaus Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 Samo za evidenco se pofočkam... :whistle:
Tony Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 Samo za evidenco se pofočkam... :whistle: Ja lepo od tebe. Si za beležen :P
miha Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 Samo za evidenco se pofočkam... :whistle: še enkat se boš mogu kartico si pozabu in se nisi štemplov
Tony Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 miha, a si jo varno domov pripeljal :naughty:
miha Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 (popravljeno) miha, a si jo varno domov pripeljal :naughty: a sej ves da mojo CBR-o zmeri oz ona mene :naughty: Popravljeno Avgust 11, 2008. Popravil miha
miha Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 :P ...dons? :D ah ja.... Eeeej, ženo! :evilgrin: Iiiiiiiiiiiiiiiiiii, you're back. :D Pozdravčki nazaj, pa lupčka tut - :004 kdaj se ti zglasiš kej tam aa :naughty: da se štemplaš:lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se