Jerry_exc Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 no fifty kok si vcer zgubu ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 pisat izpit iz računalnistva pol pa učit fiziko :headbang: :headbang: :headbang: Ja boš vsaj kej koristnega naredu :yes: no fifty kok si vcer zgubu ;) a je spet gemblu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Ja boš vsaj kej koristnega naredu :yes: a je spet gemblu :P seveda ;) on je zej big roller :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Wooohoooo spet sm mobiln na dveh kolesih. Kam gremo jutr??? :yea1: so ti pa hitr poštimal.. js ne morm it nikamor.. razn z avtom :closedeyes: ta tedn delam samo v četrtek :) no fifty kok si vcer zgubu ;) nekaj malega :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 so ti pa hitr poštimal.. Kdo je pa reku, da so mi ga poštimal :lol: neki druzga mam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Avgust 27, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 uuu :D :D in kaj to je ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Zbilsko jezero mi je super. Prpelš se z motorjem čist do "jezera" avtomobilisti morjo pa peš hodt :evilgrin: Ko končno najdš mizo za usest pa čakaš na postrežbo vsaj 10-15 minut... :unsure: Sam ko si pa končno postrežn je pa res super, odlična ledena kava, velike porcije in zmerne cene več ne rabim.Lahko pa bi pohiteli s postrežbo. Tko da vsakič k grem na zbile si to vzamm v zakup :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Ko končno najdš mizo za usest pa čakaš na postrežbo vsaj 10-15 minut... :unsure: Sam ko si pa končno postrežn je pa res super, odlična ledena kava, velike porcije in zmerne cene več ne rabim.Lahko pa bi pohiteli s postrežbo. sej ce je lustna kelnarca ji je oproščen tut to :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Kdo je pa reku, da so mi ga poštimal :lol: neki druzga mam :naughty: opa :D talk more.. :) Zbilsko jezero mi je super. Prpelš se z motorjem čist do "jezera" avtomobilisti morjo pa peš hodt :evilgrin: Ko končno najdš mizo za usest pa čakaš na postrežbo vsaj 10-15 minut... :unsure: Sam ko si pa končno postrežn je pa res super, odlična ledena kava, velike porcije in zmerne cene več ne rabim.Lahko pa bi pohiteli s postrežbo. Tko da vsakič k grem na zbile si to vzamm v zakup :whistle: zmerne cene my ass :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 zmerne cene my ass :D gorenc hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maggio Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Jaz grem tud dostkrat na kavo na zbilje, ampak se ni dobro preveč blizu jezera vsest, včasih voda prav močno smrdi, drugače je pa ok :worship: točka AJA pa pazite, če se pripeljete iz smeri smlednika čez most na prvi desni ovinek, zadnjič sem skor odletu, je poln peska in to glih po idealni vozni liniji :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 gorenc hehe jah, sori, ampak tko je :D Jaz grem tud dostkrat na kavo na zbilje, ampak se ni dobro preveč blizu jezera vsest, včasih voda prav močno smrdi, drugače je pa ok :worship: točka AJA pa pazite, če se pripeljete iz smeri smlednika čez most na prvi desni ovinek, zadnjič sem skor odletu, je poln peska in to glih po idealni vozni liniji :krneki: yap, voda kr dostkrat zaudarja :) kar se pa tiče peska, pa tisti k večkrat pridemo tja, že vemo :) približo 80% časa je tm pesk :D treba bit tm zlo previdn :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 ej Tony, evo, tale je bla takrt v faraonu :) http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...t&p=1263993 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 ej Tony, evo, tale je bla takrt v faraonu :) http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...t&p=1263993 Sploh mi noče ta link odpret :glare: En sposojen sesalc mam :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Sploh mi noče ta link odpret :glare: En sposojen sesalc mam :P hmm, kot kaže nimaš dostopa v temo za odrasle :) evo, sm te povabu ke.. zdj more pa admin to odobrit, poj maš pa odprto temo za odrasle :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 hmm, kot kaže nimaš dostopa v temo za odrasle :) evo, sm te povabu ke.. zdj more pa admin to odobrit, poj maš pa odprto temo za odrasle :D Očitno sm jst najmlajši tuki :D vsaj po duši :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Očitno sm jst najmlajši tuki :D vsaj po duši :whistle: a na zunaj maš pa že ive lase al koko? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 a na zunaj maš pa že ive lase al koko? :naughty: Sploh jih nimam več :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Sploh jih nimam več :lol: u ti matr.... to si pa že v letih :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 a mogoce mal zaostajam jst :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Avgust 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 wuhu ole mam :D aja...tut WPA-PSK je hackable :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 namest da bi biu zdele gor poslusam na veseljaku pravlico :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 hekr :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 oooo pravlica o slovenskih politikih :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 hekr :closedeyes: kockar :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se