GoUpC Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 Dobro jutro :D Ja ena velika zahvala Fiftyju :worship: , za prevoz dam z Belvija učerej, ker drugač ne vem kje bi končal :D tko da naslednič, ko se vidmo na Zbijah častim rundo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 kdaj je dons freestyle u tržiču? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 kdaj je dons freestyle u tržiču? nek na forumu piše, vem da je 18ih, za prej pa nwm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 nek na forumu piše, vem da je 18ih, za prej pa nwm sm najdu ja :) http://www.e-sustarskanedelja.si/program.php 10,13,15,18... jest bom varjetn na unga ob 18h prletu... če me kdo vid nej me pocuka za rokav. sej se me bo slišal :naughty: . drgač pa črna usnena jakna srebrni ktm napisi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 kva je mrtu tale forum ratov... a bo se kdo v trzicu ob 6h? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 kva je mrtu tale forum ratov... a bo se kdo v trzicu ob 6h? mogoče pa res, odvisn od vremena :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 Dobro jutro :D Ja ena velika zahvala Fiftyju :worship: , za prevoz dam z Belvija učerej, ker drugač ne vem kje bi končal :D tko da naslednič, ko se vidmo na Zbijah častim rundo :D np :D rd pomagam :P sm najdu ja :) http://www.e-sustarskanedelja.si/program.php 10,13,15,18... jest bom varjetn na unga ob 18h prletu... če me kdo vid nej me pocuka za rokav. sej se me bo slišal :naughty: . drgač pa črna usnena jakna srebrni ktm napisi :whistle: hmm, zanimivo. morda celo pridem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 np :D rd pomagam :P hmm, zanimivo. morda celo pridem :) no le prid ;) jest bom tud če bo vreme zdržov... zaenkrat kr vredu zgleda :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 no le prid ;) jest bom tud če bo vreme zdržov... zaenkrat kr vredu zgleda :whistle: če je free entry, pridem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 loh tud kdo na parking uleti dons ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 loh tud kdo na parking uleti dons ;) opa, hvala za vabilo :) se pride pogledat, če boste še vedno tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2008 a z motorjam :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 Končno da sem kakšnega ujel na zbiljah :D :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2008 koga pa si ujel ? :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 Rokya pa fiftiya (z avtom) pa brdavsa :) Fantje hvala za fajrcajg:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maggio Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 Ene par vas je blo samo kaj ko nobenga osebno ne poznam. bil sem z črno yamaho XJR 1200 lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 Rokya pa fiftiya (z avtom) pa brdavsa :) Fantje hvala za fajrcajg:D :D np za fajrcajg, pa tvoji punci oz. prjatelci, reč nj se mal nauči metat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 prijateljica!!!! :D no dj fifty :) na kaj spet mislš... ni čudn zakva te šef kliče kako maš lohk tok dolge dostave......... ti mu zihr rečeš jez vozm po omejitvah a? :D pa rikverc do blokade :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 prijateljica!!!! :D no dj fifty :) na kaj spet mislš... ni čudn zakva te šef kliče kako maš lohk tok dolge dostave......... ti mu zihr rečeš jez vozm po omejitvah a? :D pa rikverc do blokade :worship: ok, prijateljica :P jah, pr kšni fajni deklci se je včasih treba mal ustavt :P šef ve da ne vozim po omejitvah, hehe :D sj me je že ene parkrat upozoru itd. ampak kva morm :) tak sm. s twingotam sm pa šu iz zbilj rikverc do blokade ja ^_^ zinzinzinzinzin :D pa zadnč k smo se fural z matexom pa jernejam, smo tut ene parkrat šli do blokade, s prvo pa drugo itd. :D če se mi da z avtam zajebavat poj znam kr popestrit vožnjo.. pa če je še tako dolgočasna, mi rata narest zanimivo :D lohk ti ceuga kržnga podriftam s twingotam.. to pa delajo izkušnje :P mam kr velko kilometrino za sabo :D mislm da jih je kr nekaj k lohk potrdijo mojo pestro vožnjo:P P.S. na bledu je brezvezn kazino.. čeprou sm dons dobu 40€ :) ampak kelnarce so pa hude.. k sm biu pa nekaj dni nzaj v tivoliju v lescah, mi je blo pa brzeveze.. najmanši pa dolgočasn kazino.. moj favorit je še zmer v kr.gori :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 ok, prijateljica :P jah, pr kšni fajni deklci se je včasih treba mal ustavt :P šef ve da ne vozim po omejitvah, hehe :D sj me je že ene parkrat upozoru itd. ampak kva morm :) tak sm.s twingotam sm pa šu iz zbilj rikverc do blokade ja ^_^ zinzinzinzinzin :D pa zadnč k smo se fural z matexom pa jernejam, smo tut ene parkrat šli do blokade, s prvo pa drugo itd. :D če se mi da z avtam zajebavat poj znam kr popestrit vožnjo.. pa če je še tako dolgočasna, mi rata narest zanimivo :D lohk ti ceuga kržnga podriftam s twingotam.. to pa delajo izkušnje :P mam kr velko kilometrino za sabo :D mislm da jih je kr nekaj k lohk potrdijo mojo pestro vožnjo:P P.S. na bledu je brezvezn kazino.. čeprou sm dons dobu 40€ :) ampak kelnarce so pa hude.. k sm biu pa nekaj dni nzaj v tivoliju v lescah, mi je blo pa brzeveze.. najmanši pa dolgočasn kazino.. moj favorit je še zmer v kr.gori :) eh kva nis nč poklicov ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 ok, prijateljica :P jah, pr kšni fajni deklci se je včasih treba mal ustavt :P šef ve da ne vozim po omejitvah, hehe :D sj me je že ene parkrat upozoru itd. ampak kva morm :) tak sm.s twingotam sm pa šu iz zbilj rikverc do blokade ja ^_^ zinzinzinzinzin :D pa zadnč k smo se fural z matexom pa jernejam, smo tut ene parkrat šli do blokade, s prvo pa drugo itd. :D če se mi da z avtam zajebavat poj znam kr popestrit vožnjo.. pa če je še tako dolgočasna, mi rata narest zanimivo :D lohk ti ceuga kržnga podriftam s twingotam.. to pa delajo izkušnje :P mam kr velko kilometrino za sabo :D mislm da jih je kr nekaj k lohk potrdijo mojo pestro vožnjo:P P.S. na bledu je brezvezn kazino.. čeprou sm dons dobu 40€ :) ampak kelnarce so pa hude.. k sm biu pa nekaj dni nzaj v tivoliju v lescah, mi je blo pa brzeveze.. najmanši pa dolgočasn kazino.. moj favorit je še zmer v kr.gori :) Aja, a spet si gemblu :naughty: Brazilk ni blo a ne :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2008 evo kolenckanje hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 precej nasred kolena zgleda za kolenckanje ;) a si sploh zvozu ovink? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 Kosmat pa tak ko js :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2008 Kosmat pa tak ko js :D haha se bolj :D precej nasred kolena zgleda za kolenckanje ;) a si sploh zvozu ovink? :unsure: ne :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se