Jerry_exc Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 haha se bolj :D ne :whistle: a pa si biv peš al s kolesam al z motorjam ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2008 z motorjm :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 evo kolenckanje hehe Pizda đufko, dobr si jo odnesu ane :OK: k sreči, da ni blo še kej več, ker tist ovink je res pizdarija :headbang: Kosmat pa tak ko js :D To ti mislš... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 Ja res je pizdarija tm :BUA: lah bi mal spucal tist pesk tm k ga vidš šele k je že prepozn :headbang: Srečno se je končal res, drgač je biu pa kr prizor,kr naenkrat je počl poj sm pa sam še r6ko vidu kako drajsa po cest :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 ne se zajebavat fantje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maggio Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 (popravljeno) a to včeraj, prvi desni ovinek čez most iz smeri smlednika ??? če je to tam sem se peljal ravno nasproti in sem potem obrnil in, ko sem videl da je vse kul sem šel naprej. :worship: ja tale ovinek je tudi že mene skor stal padca samo sem se kooomaj ujel :headbang: dobr ti si cel -kolk je pa škode na motorju?? Popravljeno September 8, 2008. Popravil maggio Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2008 a to včeraj, prvi desni ovinek čez most iz smeri smlednika ??? če je to tam sem se peljal ravno nasproti in sem potem obrnil in, ko sem videl da je vse kul sem šel naprej. :worship: ja tale ovinek je tudi že mene skor stal padca samo sem se kooomaj ujel :headbang: dobr ti si cel -kolk je pa škode na motorju?? tocno ta ovink ja :D a ti si biu hehe sm ti posvetil post v ali si bil ti :D v moji knigi si dobr zapisan :D hm..motor je biu itak ze prej popraskan...na istih mestih...zdj je samo se mal vec haha :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 tocno ta ovink ja :Da ti si biu hehe sm ti posvetil post v ali si bil ti :D v moji knigi si dobr zapisan :D hm..motor je biu itak ze prej popraskan...na istih mestih...zdj je samo se mal vec haha :D kdaj si mu pa štrom zrihtu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 no poj se je pa vse srečno končalo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 eh kva nis nč poklicov ;) tista k je tm pr recepciji v tivoliju je pa včasih na našo šolo hodila :) je kr faca.. sam mal preveč samovšečna :P haha Aja, a spet si gemblu :naughty: Brazilk ni blo a ne :whistle: spet ja :D nop.. to so ble samo izjemoma v kr.gori ker so mel nastop :) sj je vsak vikend nekaj :D Ja res je pizdarija tm :BUA: lah bi mal spucal tist pesk tm k ga vidš šele k je že prepozn :headbang: Srečno se je končal res, drgač je biu pa kr prizor,kr naenkrat je počl poj sm pa sam še r6ko vidu kako drajsa po cest :closedeyes: tist pesek je skoraj vedno tam, zato ga je pa treba vzet z rezervo.. vedno :) ne se zajebavat fantje ti že veš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 9, 2008 kdaj si mu pa štrom zrihtu nism....zdj ga bom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 tocno ta ovink ja :Da ti si biu hehe sm ti posvetil post v ali si bil ti :D v moji knigi si dobr zapisan :D hm..motor je biu itak ze prej popraskan...na istih mestih...zdj je samo se mal vec haha :D Glavn da ti nisi preveč podrsan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 Glavn da ti nisi preveč podrsan. sej mu praktično nč ni glede na to da je z resnmu motorjam padu... ponavad so ble še od mopeda hujše poškodbe:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 sej mu praktično nč ni glede na to da je z resnmu motorjam padu... ponavad so ble še od mopeda hujše poškodbe:) Važn, da je bio u kaubojkama na R6 kao pravi čapac :lol: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 9, 2008 hahaha cefur :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 Važn, da je bio u kaubojkama na R6 kao pravi čapac :lol: :evilgrin: js bi biu tud :P ne može nam niko ništa :D trltlrlrltlrtlrltlrtl (čefurka) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 js bi biu tud :P ne može nam niko ništa :D trltlrlrltlrtlrltlrtl (čefurka) :D A že daješ na stran za novo R1 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2008 dj raj ne...k res ni lepa....mislm..ne tok :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 A že daješ na stran za novo R1 :whistle: ma kaj dajat na stran... on jo bo ukradu tko ko se spodob ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Jerry a se pol nis prjavu? http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/fox...-motoriste.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Kolk so že stare tte ? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 (popravljeno) A že daješ na stran za novo R1 :whistle: :grrr ma kaj dajat na stran... on jo bo ukradu tko ko se spodob ;) točn to sm hotu rečt :P hehe Kolk so že stare tte ? :D dovolj za na maud :D popravek: črna je za na maud, ostale dve ne :D Popravljeno September 10, 2008. Popravil FiFtY_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 dj raj ne...k res ni lepa....mislm..ne tok :D se honda je leps sam moje je pa najlepš kje se je fingi zgubu a se res on odpravla na sweden z motorjem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2008 hahaha a ni divja jaga en s foruma :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Jerry a se pol nis prjavu? http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/fox...-motoriste.html ma sm se pa sm dobu odgovor da sm enostavno prehud ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se