Roky Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 ^_^ a je biu fajn posvetiu na notranji strane škatle :P Fajn, fajn. Sigurno je bila zarad tega tok dobra :D Jebemti, je dougcajt :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 evo mene iz lublane... mam mal renoviranja stanvana... a kdo od vs norcov živi v lj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 nop, nismo žabarji :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 nop, nismo žabarji :D sej si loh pod krinko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 sej si loh pod krinko tr00 tr00 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 1, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 a kdo od vas klele iz gorenske kj misle narocvat iz ENAA.com v bliznji prihodnosti? bi rabu dve malenkosti, sam je postnina vec kot cena teh dveh stvari :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 evo mene iz lublane... mam mal renoviranja stanvana... a kdo od vs norcov živi v lj? jst sm dost bliz sam nism zabar sm na hribčku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 evo mene iz lublane... mam mal renoviranja stanvana... a kdo od vs norcov živi v lj? A zdej si v Lj.? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 A zdej si v Lj.? sm.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 sm.... :whistle: fajn ti je :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 sm.... :whistle: ubi ubi ubi žabarjaaaaaa :D P.S. prejmite lepe pozdrave iz kavarne zlato polje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 ubi ubi ubi žabarjaaaaaa :D P.S. prejmite lepe pozdrave iz kavarne zlato polje :) ej... da jih ne bošdobu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 uuu :) fifty me je sprejel med prijatelje na facebooku :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 uuu :) fifty me je sprejel med prijatelje na facebooku :winkiss: :naughty: :naughty: ćist hud :naughty: :naughty: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 :naughty: :naughty: ćist hud :naughty: :naughty: :D a ni huda slika ;) ta pa una k kuham na plaž ob 6h zjutrej :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 a ni huda slika ;) ta pa una k kuham na plaž ob 6h zjutrej :P opa, grem pogledat :D hah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 sj na dveh slikcah neki kuhaš :D as biu čist lačn, hehe. a ste šli rent-a-car pa renta-a-atv? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 sj na dveh slikcah neki kuhaš :D as biu čist lačn, hehe. a ste šli rent-a-car pa renta-a-atv? :D mhm... ;) un jimny res nkamr ni šu pa še slabe gume so ble za offroad :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 evo mene iz lublane... mam mal renoviranja stanvana... a kdo od vs norcov živi v lj? oppa, čist fancy. :whistle: Eni mnde res tm ''živimo''. :alien1: uuu :) fifty me je sprejel med prijatelje na facebooku :winkiss: :naughty: :naughty: ćist hud :naughty: :naughty: :D :rolleyes: facebook manija. :whistle: Jst morm spet mal folku ceno nižat....sta me prou spmnla dle....mwahaha :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 nesramnica :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 c c c Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 oppa, čist fancy. :whistle: Eni mnde res tm ''živimo''. :alien1: menda ;) a nisi nikol dost trezna da bi loh zazihr rekla da si tm ;) (hec) :rolleyes: facebook manija. :whistle: Jst morm spet mal folku ceno nižat....sta me prou spmnla dle....mwahaha :evilgri če je pa dolgčas :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 nesramnica :closedeyes: :rolleyes: hya.... :whistle: Fifty, Fifty, kdo te je kupu, pa jst to ne vem?? :P Sm ugotovla, d so mi kr vse hišne ljubljenčke sunl... :glare: Sej, teb je neb zbila...morm še mal počakat, d boš meu vsaj tako ceno kt ''gorila''. :P :evilgrin: c c c :whistle: menda ;) a nisi nikol dost trezna da bi loh zazihr rekla da si tm ;) (hec) če je pa dolgčas :P Tko nekak, hehe. :lol: Sej veš, glasbeniki pač....morš met saj kak per v riti, d greš vadt. :P Drgač pa...kokr se spomnm, se vsak dan v Lahac pelem dam...hmmm... :unsure: ....osebna pa prav d sm z Ljubljane....zmedena sm. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se