Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 Oooo, kok je pa zdele pasov en krogc & kofe na Zbiljama B) js sm šu pa do Srakovelj pa nazaj via Bobovek :D nisem se počutil varno ker nimam luči itd. :whistle: sm pa kr fajn prehtevov folk, pa kr fajn zanaša... mrzle gume :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 A ma kdo kšn odvečn RAM? :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 A ma kdo kšn odvečn RAM? :trance_33_sleep: za osebni komp mam. lapytapy pa ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 za osebni komp mam. lapytapy pa ne Sej za osebn komp ram :trance_33_sleep: Kok MB pa je? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 Sej za osebn komp ram :trance_33_sleep: Kok MB pa je? nimam pojma, pumoje da 512:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 nimam pojma, pumoje da 512:) A mi boš to posodu enkrat, da vidm, če ga plata hoče sprejet? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 A mi boš to posodu enkrat, da vidm, če ga plata hoče sprejet? :hmm: komot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mici Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 oppa, čist fancy. :whistle: Eni mnde res tm ''živimo''. :alien1: :rolleyes: facebook manija. :whistle: Jst morm spet mal folku ceno nižat....sta me prou spmnla dle....mwahaha :evilgrin: Lublančanka :evilgrin: rabs eno da te nategne :D itak...pol bi biu še bl polomlen...ne zmore on tega :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 itak...pol bi biu še bl polomlen...ne zmore on tega :whistle: Sprašujem se kako ti to veš, ajej, ajej, Fifty, Fifty :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mici Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Sprašujem se kako ti to veš, ajej, ajej, Fifty, Fifty :P no no, ka se pa ti oglašaš! :P a sm dans js slučajn tebe vidla na Vrhnki?? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 no no, ka se pa ti oglašaš! :P a sm dans js slučajn tebe vidla na Vrhnki?? :rolleyes: Nope, nisi me :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Sprašujem se kako ti to veš, ajej, ajej, Fifty, Fifty :P :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 a vas spet mal meče :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 a vas spet mal meče :krneki: mal ga meče spet ja tale fifty :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 mal ga meče spet ja tale fifty :winkiss: stalker :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 joške ^_^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 joške ^_^ Ei, dej a boš prnesu RAM sabo? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 8, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 joške ^_^ moje joske ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 moje joske ? Res, da že ene par dni nisva kofetkala, ampak si pa ekstremno hitro spremenil svojo spolno nagnjenost? :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 moje joske ? Res, da že ene par dni nisva kofetkala, ampak si pa ekstremno hitro spremenil svojo spolno nagnjenost? :D :D :D Hojla!!! :kva2: Vidm da vam res dogaja :D Kaj sm zamudu???? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 Hojla!!! :kva2: Vidm da vam res dogaja :D Kaj sm zamudu???? B) uacap uacap :D pumoje da si zamudu kšne joške :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mici Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 joške ^_^ joške bi meu?? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 joške bi meu?? :rolleyes: a gre dons kdo na fedde le grand !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 joške bi meu?? :rolleyes: Hah, kdo jih pa neb. :P Jst bi jih tuuuuuuuuut mela. :rolleyes: a gre dons kdo na fedde le grand !!! :trance_33_sleep: moja rit se je že prguncala domu...tk d mene nebo. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 Hah, kdo jih pa neb. :P Jst bi jih tuuuuuuuuut mela. :rolleyes: :trance_33_sleep: moja rit se je že prguncala domu...tk d mene nebo. :trance_33_sleep: jest pa zej počas ugrevat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se