Tony Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 Micika dej kej napiš no, k vidm da si gor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 joške bi meu?? :rolleyes: ja, držou bi jih v rokah :P uf, zdele je spet ene par jabivodk padl.. počas se mi bojo zagravžale :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 put your hands up for glavobol ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 bi biv kdo gor dons kej :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mici Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 ja, držou bi jih v rokah :P uf, zdele je spet ene par jabivodk padl.. počas se mi bojo zagravžale :glare: perv!! in pol sm js pjanc ne....lej sebe fifty, lej sebe! O:-) Mi2 z Minnie greva dns žurat(Cvetličarna,Bakus,Ultra;neki na to sceno). če bo kdo tm nej pokliče eno od naju...če se slučaj jauva v nekem čudnem stanju :drunk: ..se u naprej opravičujeva.. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 bi biv kdo gor dons kej :winkiss: Lohk prideš v Kranj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 put your hands up for glavobol ;) nop :) če ne mešaš pjače prou veli, se ga lohk do mrtuga napiješ, pa boš nasledn dan navadn :) perv!!in pol sm js pjanc ne....lej sebe fifty, lej sebe! O:-) Mi2 z Minnie greva dns žurat(Cvetličarna,Bakus,Ultra;neki na to sceno). če bo kdo tm nej pokliče eno od naju...če se slučaj jauva v nekem čudnem stanju :drunk: ..se u naprej opravičujeva.. :rolleyes: no no :D ja.. ti si pjanka.. preklet kronik :D evo.. pa še dons ga greš pit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Oktober 11, 2008 Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 Tuki gor pa noben več motorja ne omenja........ste že vsi zaklučl s to sezono :wacko: softiči :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 yamaha r6 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 11, 2008 Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 Tuki gor pa noben več motorja ne omenja........ste že vsi zaklučl s to sezono :wacko: softiči :D Jutr se grem mal zapelat spet :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 11, 2008 Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 uuuu katarinči me je pa u facebook dodala ;) koko pa si vedla da sm jest :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mici Objavljeno Oktober 11, 2008 Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 uuuu katarinči me je pa u facebook dodala ;) koko pa si vedla da sm jest :whistle: ona ve use. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 11, 2008 Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 ona ve use. to me je pa ze kr mal strah ratal k sm tole prebrav... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno Oktober 11, 2008 Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 Mi2 z Minnie greva dns žurat(Cvetličarna,Bakus,Ultra;neki na to sceno).če bo kdo tm nej pokliče eno od naju...če se slučaj jauva v nekem čudnem stanju :drunk: ..se u naprej opravičujeva.. :rolleyes: :lol: :lol: :lol: Pa prou nkjer od naštetga naju ni blo. :lol: :lol: :lol: nop :) če ne mešaš pjače prou veli, se ga lohk do mrtuga napiješ, pa boš nasledn dan navadn :) :o :huh: Pol kr od mrtvih vstaneš??? :unsure: uuuu katarinči me je pa u facebook dodala ;)koko pa si vedla da sm jest :whistle: uhuuuuuuuh. :P :D Thnx za add, an. ;) Hya,veš....jst vse vem. :whistle: :alien1: hahah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno Oktober 11, 2008 Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 to me je pa ze kr mal strah ratal k sm tole prebrav... :winkiss: :naughty: LOL :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 11, 2008 Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 Boooooooring :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 troo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 11, 2008 Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 troo Ei tega, a še ne spiš :D Pejva na pir :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 11, 2008 Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 :naughty: LOL :lol: nč se ne smej to so resne stvari :P sam še reč da je fotr policaj poj sm pa pečen :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 12, 2008 Deli Objavljeno Oktober 12, 2008 evo mene, prišel varno s totega maribora :D Tuki gor pa noben več motorja ne omenja........ste že vsi zaklučl s to sezono :wacko: softiči :D yap, smo "zaklučl" :closedeyes: ona ve use. kronik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 12, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 12, 2008 Ei tega, a še ne spiš :D Pejva na pir :D hah ok :D dons z motorjm :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 12, 2008 Deli Objavljeno Oktober 12, 2008 Okol 15h bova z JMaticom kofetkala dol, če se bo kdo kej mem vozu nej pride mal pozdravt :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 12, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 12, 2008 a ma kdo ole za roka :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Oktober 12, 2008 Deli Objavljeno Oktober 12, 2008 roky, mejbi se mo vidl :) Bom vidu ce pridm na ksno kavo na zbile.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 12, 2008 Deli Objavljeno Oktober 12, 2008 a ma kdo ole za roka :D Hahaha :D Ja fajn bi blo, če bi ga nek dobu...Ta Petrol pa tud Castrola ne prodaja več :cry: Jutr ga grem k Vombiju iskat, tko, da jutr lahko kam dlje letiva :OK: No sej se vidmo na kavi... juree, ti kr ulet .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se