Jerry_exc Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 hmm.. mamica k je črnka? ti si pijan :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 ti si pijan :winkiss: on je Anze :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 hmm.. mamica k je črnka? Neeee, sam mal dalj časa je v solariju ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 nč se ne smej to so resne stvari :P sam še reč da je fotr policaj poj sm pa pečen :winkiss: haha. :D Se ni za bat...noben izmed naših ni pr modrih. ;) Sam dobr detektivski čut. :P evo....mojo postojanko :D :lol: :lol: :lol: c.c.c., ker odvisnik. :P hah...sm reku da majo tut tatuje zame..... http://cornell.files.wordpress.com/2007/07/geektatt.jpg http://nuggets.mu.nu/wp-content/images/Geek%20Tattoo.jpg :naughty: hudi, ni kej.... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mici Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 haha. :D Se ni za bat...noben izmed naših ni pr modrih. ;) Sam dobr detektivski čut. :P :lol: :lol: :lol: c.c.c., ker odvisnik. :P :naughty: hudi, ni kej.... :lol: mala, ta kurbarija tvoja od telefona ne dostavla sms-ov! :angry: uglavnm,za ju3 zvečer morm vedt kdaj boš ti lah pršla?? drink smo že skor zrihtal:ene par vodk, per(6 zate),5l vina pol nm je pa še 20eu ustal od darila pa sm misnla flašo tequile kupt, da se nau slučajn zgodl dab kdo ustou trezn :whistle: :whistle: a se ti zdi ql? aja kdaj s ti z reeskotom zmenena? aja pa še za fitness mi morš povedat... :010 lov ya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 (popravljeno) mala, ta kurbarija tvoja od telefona ne dostavla sms-ov! :angry: uglavnm,za ju3 zvečer morm vedt kdaj boš ti lah pršla?? drink smo že skor zrihtal:ene par vodk, per(6 zate),5l vina pol nm je pa še 20eu ustal od darila pa sm misnla flašo tequile kupt, da se nau slučajn zgodl dab kdo ustou trezn :whistle: :whistle: a se ti zdi ql? aja kdaj s ti z reeskotom zmenena? aja pa še za fitness mi morš povedat... :010 lov ya hmmm....kaj zdaj spet moj fon kriv??? :o :angry: Ammm....jst nism z nobenim zmenena. :P Sam povedala sm, kdo možn d pride, hehe....I'm yours tomorrow. :D Pa....6 pirov jst lah spijem sam, če me pol na urgenco pošlete. :D 2 bosta čist preveč. :rolleyes: Qmot kupš kar češ...zame še kako liziko. :P :whistle: :lol: Učim do pola7, pol pa grem z Vrhnke...tk d....ma ne vem, te pokličem, k pridem nazaj dam (dle letim na Vrhnko... ) pol pa se zmenve glede vsega. :P Aaaaaaaaaaaayde. Bye bye :004 Popravljeno Oktober 14, 2008. Popravil Minnie Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 :lol: :lol: :lol: c.c.c., ker odvisnik. :P :naughty: hudi, ni kej.... :lol: haha a odvisnik od kostanja :D g33k, kwa je :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 hmmm....kaj zdaj spet moj fon kriv??? :o :angry:Ammm....jst nism z nobenim zmenena. :P Sam povedala sm, kdo možn d pride, hehe....I'm yours tomorrow. :D Pa....6 pirov jst lah spijem sam, če me pol na urgenco pošlete. :D 2 bosta čist preveč. :rolleyes: Qmot kupš kar češ...zame še kako liziko. :P :whistle: :lol: Učim do pola7, pol pa grem z Vrhnke...tk d....ma ne vem, te pokličem, k pridem nazaj dam (dle letim na Vrhnko... ) pol pa se zmenve glede vsega. :P Aaaaaaaaaaaayde. Bye bye :004 Kakšno liziko bi pa ti rada??? :hmm: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 Kakšno liziko bi pa ti rada??? :hmm: :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 tralalalala :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 haha a odvisnik od kostanja :D g33k, kwa je :D :alien1: jah...a ga prek kompa pečete? :D Kakšno liziko bi pa ti rada??? :hmm: :evilgrin: mmmm......Mici že ve. :whistle: ^_^ :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :unsure: cjo, Rokec....kaj maš spet ti v mislih?? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Martin86 Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 Kakšno liziko bi pa ti rada??? :hmm: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 :naughty: čist hudo. :D zgleda prou okusn, mmmm.... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 Jest rajš nam slike prlimov kaj je mel pomoje Tony v mislih... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 ti kr :D da se nagledamo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 14, 2008 Deli Objavljeno Oktober 14, 2008 ti kr :D da se nagledamo :P Hahahahah perverznež :evilgrin: :D Ei dej un link od Superbika al kva sva že debatirala :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Oktober 15, 2008 Deli Objavljeno Oktober 15, 2008 hej sporočam vam da je od 1. novembra moj naslov kranj.... na bleiweisovi :whistle: tak da upam da pol k bomo tok v bližini da se nam rata dobit.... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 15, 2008 Deli Objavljeno Oktober 15, 2008 hej sporočam vam da je od 1. novembra moj naslov kranj.... na bleiweisovi :whistle: tak da upam da pol k bomo tok v bližini da se nam rata dobit.... ;) :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Kva boš pa tam počela? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Oktober 15, 2008 Deli Objavljeno Oktober 15, 2008 :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Kva boš pa tam počela? :D kuga le? selm se ke :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 15, 2008 Deli Objavljeno Oktober 15, 2008 kuga le? selm se ke :yea1: lol :D Glej, da bomo kej vedl za to -> beri: otvoritvenažurka.press :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Oktober 15, 2008 Deli Objavljeno Oktober 15, 2008 lol :D Glej, da bomo kej vedl za to -> beri: otvoritvenažurka.press :D haha, ja pa kaj bi še, da vm odojka spečem :slap: :D na pjački se pa zih vidmo no .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 15, 2008 Deli Objavljeno Oktober 15, 2008 haha, ja pa kaj bi še, da vm dojke spečem :slap: :D na pjački se pa zih vidmo no .) Ni jih treba glih spečt, lahko jih kar srove "postrežeš"... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Oktober 15, 2008 Deli Objavljeno Oktober 15, 2008 Jest rajš nam slike prlimov kaj je mel pomoje Tony v mislih... :D Ja sej veš, to so različne debeline in dolžine, tko da me zanima kero ma rada :naughty: :lol: hej sporočam vam da je od 1. novembra moj naslov kranj.... na bleiweisovi :whistle: tak da upam da pol k bomo tok v bližini da se nam rata dobit.... ;) IZDAJALKA!!! Oddaljuješ se z Ljubljane........... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Martin86 Objavljeno Oktober 15, 2008 Deli Objavljeno Oktober 15, 2008 IZDAJALKA!!! Oddaljuješ se z Ljubljane........... Ta pravi motoristi bi mogli zivet v hribih, kjer je vedno ovinkasta cesta :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Oktober 15, 2008 Deli Objavljeno Oktober 15, 2008 Ta pravi motoristi bi mogli zivet v hribih, kjer je vedno ovinkasta cesta :D No ja, v Kranju so drugačni hribi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se