Tony Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 (popravljeno) WOOOOOHOOOO!!! :010 Moja nova pridobitev je že v garaži :grim To pa ni PETARDA............ampak RAAAAKETA!!! :kva2: Nč mi ni jasn( jst kr mislm da sanjam :lol: ) Grem prehitevat avto normalno, tko k prej z FSko in pogledam na obratomer(komi 4,5k obratov)WTF :worship: Popravljeno Oktober 23, 2008. Popravil Tony Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Pizda je hud: http://www.motosvet.com/sportni-burgman-400.html Bi imel za na kofe... :D še zmerm dela veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 WOOOOOHOOOO!!! :010 Moja nova pridobitev je že v garaži :grim To pa ni PETARDA............ampak RAAAAKETA!!! :kva2: Nč mi ni jasn( jst kr mislm da sanjam :lol: ) Grem prehitevat avto normalno, tko k prej z FSko in pogledam na obratomer(komi 4,5k obratov)WTF :worship: Ja kva si pa nabavu zdej????? :o Kje so fotke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Ja kva si pa nabavu zdej????? :o Kje so fotke? kwaj ti bucman :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Ja kva si pa nabavu zdej????? :o Kje so fotke? Ne ne :nono: , nč ne povem boste vidl u živo :OK: Sam, da vs še mal zrajcam......Its got the pc3 with AKRAPOVIČ hexagonal :naughty: Endlesss power :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Ne ne :nono: , nč ne povem boste vidl u živo :OK: Sam, da vs še mal zrajcam......Its got the pc3 with AKRAPOVIČ hexagonal :naughty: Endlesss power :worship: Suzuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 a kej dogaja jst sm cist za cajtom oz me je povozil vse skup hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Suzuki? Kr ugibi :P a kej dogaja jst sm cist za cajtom oz me je povozil vse skup hehe Nč nis še zamudu razn, da gremo baje v NEDELO mal naokol z motorji :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 WOOOOOHOOOO!!! :010 Moja nova pridobitev je že v garaži :grim To pa ni PETARDA............ampak RAAAAKETA!!! :kva2: Nč mi ni jasn( jst kr mislm da sanjam :lol: ) Grem prehitevat avto normalno, tko k prej z FSko in pogledam na obratomer(komi 4,5k obratov)WTF :worship: fakr :D fouš sm ti :P ampak ti privoščim!!! :D čimveč varnih kilometrov, pa obilico užitkov ti želim :) kdaj ga boš prpelov pokazat? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Kr ugibi :P Nč nis še zamudu razn, da gremo baje v NEDELO mal naokol z motorji :grim ok gremo u nedelo :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 fakr :D fouš sm ti :P ampak ti privoščim!!! :D čimveč varnih kilometrov, pa obilico užitkov ti želim :) kdaj ga boš prpelov pokazat? :) Thx. Lahko bi se v Nedelo vidl k bo sonce.Smo na vezi. A delaš ti v Nedelo? ok gremo u nedelo :D :D :D :D Cool, gremo mal gužvo delat na cesto :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Tony... dej ne bit svinja, pa povej, kaj se zdej fura :D K drgač te bomo Zbiljkoti naslednič v jezer fuk**l :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Tony... dej ne bit svinja, pa povej, kaj se zdej fura :D K drgač te bomo Zbiljkoti naslednič v jezer fuk**l :lol1: Točn tko!! :D A se vam v nedeljo lahk pridružim, če bo cajt :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Tony... dej ne bit svinja, pa povej, kaj se zdej fura :D K drgač te bomo Zbiljkoti naslednič v jezer fuk**l :lol1: hahhhaa :D ne rok ne smes :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 hahhhaa :D ne rok ne smes :D :D Ja poj pa nč no :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Om Rakitna? :) De Luxe* Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Thx. Lahko bi se v Nedelo vidl k bo sonce.Smo na vezi. A delaš ti v Nedelo? v nedelo sm frej :) ampak bom gledou MotoGP :D tko da lahko po dirki pridem na plano.. z avtam :) Om Rakitna? :) De Luxe* jaz.. čez 2 years. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 v nedelo sm frej :) ampak bom gledou MotoGP :D tko da lahko po dirki pridem na plano.. z avtam :) jaz.. čez 2 years. :) :cry: zakaj 2 ańs. ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 :cry: zakaj 2 ańs. ?? amm, 2 yahre because, next leto še nam šu na rakitno. drgač pa vrjetn bom meu motor že nasledno sezono :) ampak počasi.. treba se ga bo navadt itd. :) nabavu bom pa vrjetn 600 RR do 5k€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Čeeeeer, kva dogaja :D Matr je dougcajt dons :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Tony... dej ne bit svinja, pa povej, kaj se zdej fura :D K drgač te bomo Zbiljkoti naslednič v jezer fuk**l :lol1: Sej znam plavat :P Nedelja se bliža :OK: prlet kej naokol ;) Točn tko!! :D A se vam v nedeljo lahk pridružim, če bo cajt :whistle: Itak! Morš jet zravn :yes: Om Rakitna? :) De Luxe* Midva se pa jutr popoldan slišva ;) Čeeeeer, kva dogaja :D Matr je dougcajt dons :BUA: Ja ampak res. Se mi je kr vlekl na šihtu :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Sej znam plavat :P Nedelja se bliža :OK: prlet kej naokol ;) Itak! Morš jet zravn :yes: Midva se pa jutr popoldan slišva ;) Ja ampak res. Se mi je kr vlekl na šihtu :yawn: O, pridem po tretji uri domov, mogoce malce kasneje. Poklic me preden prides mwa mwa** De Luxe* Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 O, pridem po tretji uri domov, mogoce malce kasneje. Poklic me preden prides mwa mwa** De Luxe* Ja sej jst tud delam do treh.Se slišva enkrat popoldan...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Ja sej jst tud delam do treh.Se slišva enkrat popoldan...... mwa mwa** De Luxe* Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Itak! Morš jet zravn :yes: A bomo še zadnjič letos (verjetno?) vsi skupaj pokofetkal na Zbiljah? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se