JMatic Objavljeno Oktober 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 OEM dobis zravn kompa...dela pa samo na tvojmu kompu, ker je narjen za prou tvoj hardware....mas pa STUDENT release ki je ddejansko zastonj in narjena zato da se studenti ameriski ucijo formatirat pa instalirat...je pa vbistvu professional cel. pa brez aktivacije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 OEM dobis zravn kompa...dela pa samo na tvojmu kompu, ker je narjen za prou tvoj hardware....mas pa STUDENT release ki je ddejansko zastonj in narjena zato da se studenti ameriski ucijo formatirat pa instalirat...je pa vbistvu professional cel. pa brez aktivacije HAHAHA??? :D:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 zdj bom mogu pač vsak mesc formatirat komp :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 zdj bom mogu pač vsak mesc formatirat komp :) Ah ne, na partisu pobrskej za kakim activatorjem, pa bo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 crap......what I alwayz wanted haha :D :yes: I know honey........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 (popravljeno) OEM dobis zravn kompa...dela pa samo na tvojmu kompu, ker je narjen za prou tvoj hardware....mas pa STUDENT release ki je ddejansko zastonj in narjena zato da se studenti ameriski ucijo formatirat pa instalirat...je pa vbistvu professional cel. pa brez aktivacije Ne bo držalo. Tisti release sem js zloadal pred letom, potem pa še enkrat novejšega z SP1, namestil sem na svoj PC, na laptopa, na moj drugi pc, pa trem kolegom. Vsem nam dela brez problemov že skos :) - Microsoft.Windows.Vista.x64.SP1.OEM.DVD-BIE - Tole imamo menda.. oz to sem že najdu sliko dvd-ja na kompu, tako da je pomoje to to hehe Popravljeno Oktober 31, 2008. Popravil NejcZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 G33K AL3R7!!! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 31, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 Ne bo držalo. Tisti release sem js zloadal pred letom, potem pa še enkrat novejšega z SP1, namestil sem na svoj PC, na laptopa, na moj drugi pc, pa trem kolegom. Vsem nam dela brez problemov že skos :) - Microsoft.Windows.Vista.x64.SP1.OEM.DVD-BIE - Tole imamo menda.. oz to sem že najdu sliko dvd-ja na kompu, tako da je pomoje to to hehe ja sj nism reku da se ne da. ste mnel ze sreco. itak pa je SP1 gor...seprav tut stvari za drug hardware Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 (popravljeno) Hehe, kako srečo.. če vem za čuda čuda folka k ma to gor pa špila brez problema :) Pa najprej sm mel brez SP1.. tud delal BP :) Popravljeno Oktober 31, 2008. Popravil NejcZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 31, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 hah fajn :D jest sm pa lčh nedoug nazaj zbrisu OEM x64 ...no ja....zdj vem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 Ah ne, na partisu pobrskej za kakim activatorjem, pa bo :OK: ne najdem nč.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 Kak aktivator rabiš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 1, 2008 Deli Objavljeno November 1, 2008 za visto :) čez 1 mesc mi spet preteče.. activation key Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno November 1, 2008 Deli Objavljeno November 1, 2008 Microsoft.Windows.Vista.ULTIMATE.x64.SP1.Integrated.October.2008.OEM.DVD-BIE To naloži... js bom ravno danes svojega spet formatiral in dal to gor... ne rabiš nobene aktivacije in nič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno November 1, 2008 Deli Objavljeno November 1, 2008 Aja, oz če maš 32 bitni sistem potem pač isto sranje, samo da 32 bitna verzija :) Če neveš kje dobit.. PM :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 (popravljeno) SONČEK je :naughty: I m goinn out with THE BLADE playazzzz :grim Popravljeno November 2, 2008. Popravil Tony Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 Fajn teb :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 SONČEK je :naughty: I m goinn out with THE BLADE playazzzz :grim haha jest tud... ;) sam da grem z drugo mrcino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 SONČEK je :naughty: I m goinn out with THE BLADE playazzzz :grim sm ti reku takrt da se boš šu furat kuj k bo sonce :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Martin86 Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 soncek je treba izkorist, saj ga nebo vec kej dost cez zimo :D samo po gasu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 js sm se dons furou dobre pou urce :D pa hvala Đufkotu k mi je priskoču na pomoč.. zmankal mi je župce :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 sm ti reku takrt da se boš šu furat kuj k bo sonce :D :grim iiiiiiiiiiiiiiiiii :kva2: ker s.ex na dveh kolesih Trga ta Honda :yea1: js sm se dons furou dobre pou urce :D pa hvala Đufkotu k mi je priskoču na pomoč.. zmankal mi je župce :P Na morju je blo pa fulllll toplo B) aja pa supercorsa pro je dobr držala :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 :grim iiiiiiiiiiiiiiiiii :kva2: ker s.ex na dveh kolesih Trga ta Honda :yea1: Na morju je blo pa fulllll toplo B) aja pa supercorsa pro je dobr držala :D zavidam ti... ampak privoščim :OK: :OK: naslednje leto se ti pridružim :P zdj grem pa gledat F1, čau bau :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 zavidam ti... ampak privoščim :OK: :OK: naslednje leto se ti pridružim :P zdj grem pa gledat F1, čau bau :D Ja ej res, dej zategn mal to zimo, da boš nasledn let kupu :OK: Pa Roky mora tut mal dvignt kubaturo pa bo čist hudoooo :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 Ja ej res, dej zategn mal to zimo, da boš nasledn let kupu :OK: Pa Roky mora tut mal dvignt kubaturo pa bo čist hudoooo :kva2: Hehehehe, brezskrbi, brezskrbi, se pridno dela pa vsak mesc daje nekaj dinarčkov na stran, hehehe. Poj pravš drug let Novi Marof? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se