miha Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 nimam :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 Kvaj pa tle taka tišina ratala :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sbrkop Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 a ma kdo za par evrov za prodat ksn Nvidia grafo za PCI (ne expres) al pa AGP vodilo. 128mb geforce 6600q 512mb se mi zdi? ce jo mam se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sbrkop Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 drgač jih je pa na bolhi k dreka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno December 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2008 geforce 6600q 512mb se mi zdi? ce jo mam se za kolk bi jo pa dau ? drgač jih je pa na bolhi k dreka ma vem da so, sam rajs kle prasam najprej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 a ma kdo za par evrov za prodat ksn Nvidia grafo za PCI (ne expres) al pa AGP vodilo. 128mb 5900XT 128mb, APG :D za male pare Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 Kvaj pa tle taka tišina ratala :D kr zacni govort Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sbrkop Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 za kolk bi jo pa dau ? ma rečmo 20€ :rolleyes: sm če jo še mam k mam tega ful pa morm najdt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno December 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2008 dj ce bos slucajno najdu do 13ga...pa ce bos slucajno su na motosvetovo zabavo :D mi prosm posl pm :D pa dobis se pivo :D :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sbrkop Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 dj ce bos slucajno najdu do 13ga...pa ce bos slucajno su na motosvetovo zabavo :D mi prosm posl pm :D pa dobis se pivo :D :naughty: :naughty: zmenjenu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno December 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2008 ah ms lih gledou...rabm 4X AGP...6600gt torej ne pase...damn :D hvala vseen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno December 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2008 rok kwa ti klele delas...mene cakat ! :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sbrkop Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 ah ms lih gledou...rabm 4X AGP...6600gt torej ne pase...damn :D hvala vseen no tle mas se tri http://www.bolha.com/oglas3680758/ati-radeon-9000-pro-agp-8x-64mb http://www.bolha.com/oglas3464045/gafika-agp-msi-mx440-t8x-agp-8x-neslisna http://www.bolha.com/oglas382445921/graficne-kartice-asus-ati-ah3450-256mb-agp-8x sm ta je že bulša Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 5, 2008 Deli Objavljeno December 5, 2008 rok kwa ti klele delas...mene cakat ! :D :D Hehehehhe :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 dj ce bos slucajno najdu do 13ga...pa ce bos slucajno su na motosvetovo zabavo :D mi prosm posl pm :D pa dobis se pivo :D :naughty: :naughty: pjanci :closedeyes: takoj neki alkohol.. da bi pa kdo častil kokakolo.. na-a, to pa ne.. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 pjanci :closedeyes: takoj neki alkohol.. da bi pa kdo častil kokakolo.. na-a, to pa ne.. :closedeyes: Ah sej 18 vodk je isto kokr en gosti sok...Sploh ni omembe vredno ane, hahahaha :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 Ah sej 18 vodk je isto kokr en gosti sok...Sploh ni omembe vredno ane, hahahaha :D :D se zgodi :P P.S. /me da Rokyu shamarr :D verjetno z razlogom.. predvidevam :) (za danes) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 /me se krvavo usekne :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 /me se krvavo usekne :D z razlogom :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 z razlogom :) jebeš... :( Ugotavljam, da je bilo to leto katastrofalno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 jebeš... :( Ugotavljam, da je bilo to leto katastrofalno! a bjž no bjž :) ampak.. poglej iz druge strani.. lahko bi bilo še slabše ^_^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno December 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 7, 2008 wanna bet ? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno December 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 7, 2008 pizda....motor probam zalaufat u garazi...DELA....se oblecem, ga pelem vn....NE DELA :D ucer in dons isto :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno December 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 7, 2008 moj motor je stoposto baba :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 a bjž no bjž :) ampak.. poglej iz druge strani.. lahko bi bilo še slabše ^_^ Tud to je res :grim moj motor je stoposto baba :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se