Roky Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 HILARI :friend2: P.S. zakva men ne dela tale forum tko k bi mogu.. :) ne kaže mi smajlijov ob strani.. pa ne morm citirat.. lohk dam sam "odgovor".. :) vrjetn se morm na nov logirat.. to so pa trije dodatni kliki.. men se pa to ne da :D haha Meni deluje iz vseh browserjev OK...tako, da bo verjetno problem pri tebi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Meni deluje iz vseh browserjev OK...tako, da bo verjetno problem pri tebi :) sm stisnu CTRL+F5, pa je zdj ql :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 sm stisnu CTRL+F5, pa je zdj ql :) good ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 lublana je zakon... pa skorej dz pada... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alees Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 lublana je zakon... pa skorej dz pada... :( ma tlej tko dost oblačn pa mogoče se za kšno sekundo tud sonce pokaže :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 lepo se mati vi to poj... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alees Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 lepo se mati vi to poj... :P Mah sej skoz bl ublačn :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 Jutro fantki :yawn: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 :yawn: en tak prov lep dan za kofetkanje :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 :yawn: en tak prov lep dan za kofetkanje :smoke: Ei, jutr bom vrjetn frej cel dan, pa se slišva, ok? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 ok, sej jutr bo itak lepš vreme ko dans Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alees Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 Ei, jutr bom vrjetn frej cel dan, pa se slišva, ok? :D A boš spet zalivu :D Tebe sploh nč u šol ni :D mulc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 A boš spet zalivu :D Tebe sploh nč u šol ni :D mulc Ne. Sam na en pohod grejo, katerega sem jaz opravičen :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alees Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 Ne. Sam na en pohod grejo, katerega sem jaz opravičen :) Ja sej gremo mi tud... sam nm je prfoks reku d če opravičiu prnesemo kao d bomo šli pol naslednič k bo spet pohod? jao :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 :yawn: en tak prov lep dan za kofetkanje :smoke: Jap, lepo je blo dons na zbilah... samo, občasno je mičkn dž naletaval :rolleyes: Je prov zanimiv vidt k je po vseh terasah pa v lokalu vsega skp ene 10 folka :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 Ne. Sam na en pohod grejo, katerega sem jaz opravičen :) invalidsko opokojen al koko :) jest mam pa kolokvij u cetrtk in zato nc casa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 Jap, lepo je blo dons na zbilah... samo, občasno je mičkn dž naletaval :rolleyes: Je prov zanimiv vidt k je po vseh terasah pa v lokalu vsega skp ene 10 folka :unsure: A si bil dol? Nice, jest bom jutr šu mal...k0ci, prideš na drink? :) pa Fingi ti tud, če boš mel kej časa :) invalidsko opokojen al koko :) jest mam pa kolokvij u cetrtk in zato nc casa... :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 A si bil dol? Nice, jest bom jutr šu mal...k0ci, prideš na drink? :) pa Fingi ti tud, če boš mel kej časa :) Jap, z Andrejem sva bla dol :) mal debatirala Jutr, hm, lahko se oglasim,tok da pridem k0cija pozdravt, čeprov dvomm da se on mene spomne :) sam dopoldne odpade k sm v novmu mestu :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 Jap, z Andrejem sva bla dol :) mal debatiralaJutr, hm, lahko se oglasim,tok da pridem k0cija pozdravt, čeprov dvomm da se on mene spomne :) sam dopoldne odpade k sm v novmu mestu :rolleyes: A delaš popoldne, da prideš sam pozdravt? :hmm: Ja sej jest sm mislu popoldne bit dol :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 A delaš popoldne, da prideš sam pozdravt? :hmm: Ja sej jest sm mislu popoldne bit dol :) He, ne, nism meu namena delat. Sm mislu zarad vožne... pa sm zdej zvedu da jo mam ubistvu jutr ob 6ih zutri, tko da mam popoldan ceu dan čs :) Pol se pa jutr vidmo an ;) ;) A ti nimaš šole? :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 He, ne, nism meu namena delat. Sm mislu zarad vožne... pa sm zdej zvedu da jo mam ubistvu jutr ob 6ih zutri, tko da mam popoldan ceu dan čs :)Pol se pa jutr vidmo an ;) ;) A ti nimaš šole? :unsure: :unsure: Se vidmo, ja :D Nimam, grejo na en pohod, jest sm pa doma :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 In ti bi pol u hribe hodu :whistle: :whistle: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 In ti bi pol u hribe hodu :whistle: :whistle: :slap: Ne, sej bova šla, sam se morm prej prpravt, haha :D S telimi našimi se mi pa res neda :BUA: sej pomoje razumeš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 evo me.. dons sm mal prej zakluču s šihtam.. ker sm v nulo zjeban :) ju3 sm si kr frej uzeu, ker se me en prehlad loteva.. tko da ju3 pa v četrtk sm frej :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 fakrzzz :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se