JMatic Objavljeno April 2, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2008 u lj je biu dez s toco....temperatura iz 14 na 3...u sekundi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 k sm se jest odpelov ob 1h s glavne zelezniske je biv se skor sonce... 3 postaje naprej pa najbl temno poj se je pa samo ulil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Minnie, vse najboljše :004 Sm opazu, da praznuješ dons B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Minnie, vse najboljše :004 Sm opazu, da praznuješ dons B) tud od mene vse najbolse :winkiss: :winkiss: :winkiss: pa vse kr si sama najbl zelis :worship: to bo zurka aaaa :naughty: alpa je ze :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 (popravljeno) Minnie, vse najboljše :004 vse najboljše tud z moje strani :winkiss: Popravljeno April 2, 2008. Popravil _LuX_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Sej ta vreme res ni več normaln :blink: Tle se je tko za 15 minut mal usul, pol je blo pa kul :) Minnie, tud od mene vse naj naj :004 :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 vse najboljše tud z moje strani :winkiss: vse najboljše veliko sreče IN užitkov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Minnie, vse najboljše :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno April 2, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2008 :* Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 :* a si se mal premislu :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno April 2, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2008 what hahah :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 minnie jst ti bom pa na mesto za čestitke napisala ( pod Krn neki ;) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mici Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 mala moja!!!!!js sm ti že 5x čestitala!!!pa useen ....use najbolše...rihtam ti že plc u domu za ostarele, nč bt :winkiss: oooo zdele me je že mal spustil ..konč..veš kake sm pokala u nuku..hehe..pjandure ene!!! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mici Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 :trance_33_sleep: kr pozabu... :cry: Jah, če bi bla js kle še kej gor, bi te še ene parkat spomnla...nism vedla, d maš resn namen pridt. :trance_33_sleep: Ti je loh žou, hehe...ne Mic'? :whistle: Scene, hehe... :rolleyes: So jo ukinl, k preveč nabijava... :trance_33_sleep: ja sej fifty....kako lah pozabš??si že prestr?? :evilgrin: :evilgrin: lah ti je žou ja..si fuuuulll zamudu...no js se enga dela na spomnm..saj drgač je blo pa qlči:D kdo nabija?mi2?ja valda...midve tle zaverava zadevo no, če ne bi sam pizdarije pisal :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno April 2, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2008 pizde....s5 bojo povecal kazni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sončece Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 u lj je biu dez s toco....temperatura iz 14 na 3...u sekundi :) Vse odvisno kje si se ti potepu po lj. Ni blo take krize s temperaturo po centru. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 pizde....s5 bojo povecal kazni... Kdo ke kva kdaj? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Kdo ke kva kdaj? :unsure: A nč ne bereš 24ur :whistle: http://24ur.com/novice/slovenija/trikrat-v...-v-prometu.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 OMG, to so pa totalni retardiranci. :headbang: Sploh nimam besed. Najbol da dajo kazn tok visoko k pa 2 al pa skor 3 povprečne plače? Ne se jebat :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 pingi, nč se sekirat, pač bom v avtu pred policajem peljal 30 na omejitev 50, češ da se bojim kazni :devil: pa naj me prehiti...in to bi mogli vsi delat, naj vidijo kako je ko se mesto zabije od prometa, bodo potem malo drugače razmišljali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 pingi, nč se sekirat, pač bom v avtu pred policajem peljal 30 na omejitev 50, češ da se bojim kazni :devil: pa naj me prehiti...in to bi mogli vsi delat, naj vidijo kako je ko se mesto zabije od prometa, bodo potem malo drugače razmišljali Sama policija ma tuki zlo mal vpliva, tko bi se mogu pred poslanci vozt...Sam tm je pa spet problem, ker gre prvi avto z rdečo in modro lučjo in morš iztirt iz ceste :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Minnie, vse najboljše :004 Sm opazu, da praznuješ dons B) Waaaaaaa, kk lepo! :D ^_^ Dobr opazuješ. ;) Hvaaalaaa, hvala! :004 tud od mene vse najbolse :winkiss: :winkiss: :winkiss: pa vse kr si sama najbl zelis :worship: to bo zurka aaaa :naughty: alpa je ze :whistle: Ooo, ful hvala za lepe želje. ^_^ :winkiss: :winkiss: :winkiss: Bo bo žurka... :naughty: Mal bl v easy, bo pa... :whistle: a-a...ne še. :P vse najboljše tud z moje strani :winkiss: Hvala tudi tebi, _LuX_ ^_^ :winkiss: Minnie, tud od mene vse naj naj :004 :beer2: Hvala, Rokčy! ^_^ :004 :beer2: ( ob prvi prilki :) ) vse najboljše veliko sreče IN užitkov Najlepša hvala. :winkiss: :) Minnie, vse najboljše :beer2: Uaaaaaaaaaaaaaau! :kva1: :kva1: :kva1: Iiiii, kr Mickey & Minnie.... :wub: Hvala, hvala, hvala! ^_^ :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Minnie, še enkrat vse najbolše :004 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 minnie jst ti bom pa na mesto za čestitke napisala ( pod Krn neki ;) ) :010 ^_^ mala moja!!!!!js sm ti že 5x čestitala!!!pa useen ....use najbolše...rihtam ti že plc u domu za ostarele, nč bt :winkiss: oooo zdele me je že mal spustil ..konč..veš kake sm pokala u nuku..hehe..pjandure ene!!! :rolleyes: A že spet, hehe? :P Pa v petek še enkat, ne? :wub: :winkiss: Hvalaaaaaaa, srce. :004 pa za vso pomoč učer in dobro voljo dons. :wub: Đankey, baby....:D joj joj, pjanka moja... :whistle: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Minnie vse najboljše ! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se