Roky Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Nein.Sm kr bl z vaših koncou ^_^ Kranj pa to... Uuuuu :o Končno spet enga gorenjka na motosvetu :P
JMatic Objavljeno Maj 12, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 lol pa skos ti govorim na zbilah da je iz kranja hehe
Roky Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 lol pa skos ti govorim na zbilah da je iz kranja hehe Aja? :o opala... :whistle: Zdej si tko reku kot, da jo skoz opravlava, haha :D Kva je vroče zunej, pfijuuu :krneki:
JMatic Objavljeno Maj 12, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Aja? :o opala... :whistle:Zdej si tko reku kot, da jo skoz opravlava, haha :D Kva je vroče zunej, pfijuuu :krneki: a kao ne :D
Jerry_exc Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 grem u lublano... beda :trance_33_sleep:
Lolipop Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 ohh... ja Gorenka ja [čokolada pa to] :naughty: dej... šibam u Ljubljano :winkiss:
maus Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 u soboto popoldne fočk na Zbiljah :whistle:
Lolipop Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 kje kranj pa ? ce ni ravno skrivnost :D Če pridš na kavo ti povem :naughty:
JMatic Objavljeno Maj 12, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 zihr si me vidla enkrat pa zdj nujno hocs na kavo :whistle: :whistle: ja prou...jest sm za soboto :D
Lolipop Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Aja? :o opala... :whistle: Zdej si tko reku kot, da jo skoz opravlava, haha :D Važn d sm glavna tema vaših pogovorov :whistle: Hec Končn doma iz te Ljubljane :yea1:
Lolipop Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 zihr si me vidla enkrat pa zdj nujno hocs na kavo :whistle: :whistle: ja prou...jest sm za soboto :D Itak... Hrepenim po teb :D :lol: :wub:
Schmid87 Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Kva se to vi2 neki brez mene menta :unsure: Fifty, tebe ni noben vabu :whistle: :naughty: Hecam midva se skos neki menva :P in vi pač nč ne veste kva use mava že z minnie za sabo :D haha in? :D js se kr sam povabm :D js pa ne :evilgrin: Nein.Sm kr bl z vaših koncou ^_^ Kranj pa to... zig hajl ejga :D kranj r0x :D Aja? :o opala... :whistle:Zdej si tko reku kot, da jo skoz opravlava, haha :D Kva je vroče zunej, pfijuuu :krneki: aha.. to se sam takrt pogovarjate k mene ni zravn.. matr :D prou fajn je blo dons ^_^ res da sm biu 12ur na šihtu. ampak ok :D saj furou sm se skos :) grem u lublano... beda :trance_33_sleep: hah... men bi blo gadno :P u soboto popoldne fočk na Zbiljah :whistle: opa :worship: :D maus has spoken :D
Schmid87 Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Fiftyyyyyyyyyy *huuug* :D :004: :D mimogrede.. kera deklca ma v KR RS125? :) mat barve.. pač tista, črna mat.. taka k jo je meu j3rn3j učasih.. :) pa še enga sm vidu u čirčah s tanovo RSko.. črna, taka k tvoja roky.. pa 2 sta se gor pelala :) ampak hitrost je bla pa zlo slaba :D
k0ci Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 :004: :D mimogrede.. kera deklca ma v KR RS125? :) mat barve.. pač tista, črna mat.. taka k jo je meu j3rn3j učasih.. :) pa še enga sm vidu u čirčah s tanovo RSko.. črna, taka k tvoja roky.. pa 2 sta se gor pelala :) ampak hitrost je bla pa zlo slaba :D 2 gregca :? :devil:
Roky Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 :004: :D mimogrede.. kera deklca ma v KR RS125? :) mat barve.. pač tista, črna mat.. taka k jo je meu j3rn3j učasih.. :) pa še enga sm vidu u čirčah s tanovo RSko.. črna, taka k tvoja roky.. pa 2 sta se gor pelala :) ampak hitrost je bla pa zlo slaba :D wiiii, sweety moj, hihi :P Matr, da se navjo tanove RSke preveč razpasle, hehe :D Dons sm naroču končno auspuh :naughty:
_Fingi_ Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 ....pa še enga sm vidu u čirčah s tanovo RSko.. črna, taka k tvoja roky.. pa 2 sta se gor pelala :) ampak hitrost je bla pa zlo slaba :D Ta, s tanovo črno je moja paralelka, še neki sva clo u žlaht.. ma še čist zaprto, ene 2000km narjenih, tud cdi ni precvikan, je pa še 2006 model... prav on da mu gre kr dobr, da se mu nad 7 ful sfuka, pa velikrat pod 7 voz, k čist dost uleče :D Sva pol zamenala, mi je dau za probat... huh... nkamr, ampak res, nikamr ni šlo to. Tko da, če sta bla 2 gor, res ne vem kako je šlo :D :D
Roky Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 ki ste bli dons kofetkarji :unsure: Ja tm k smo mogl bit, kje pa :P
_Fingi_ Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 ki ste bli dons kofetkarji :unsure: Jest sm biu na koncertu od sošolca :yea2: :yea2: :yea2:
Schmid87 Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Ta, s tanovo črno je moja paralelka, še neki sva clo u žlaht..ma še čist zaprto, ene 2000km narjenih, tud cdi ni precvikan, je pa še 2006 model... prav on da mu gre kr dobr, da se mu nad 7 ful sfuka, pa velikrat pod 7 voz, k čist dost uleče :D Sva pol zamenala, mi je dau za probat... huh... nkamr, ampak res, nikamr ni šlo to. Tko da, če sta bla 2 gor, res ne vem kako je šlo :D :D sm vidu da se je motorju kr strgal ja.. pumoje da je šu ukol 30.. pa brez heca, res je šu 30.. al pa ok.. 40max. :D :D pa ukol 5kRPM pumoje.. nevem če je to glih užitk.. :D
Minnie Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Kva se to vi2 neki brez mene menta :unsure: Fifty, tebe ni noben vabu :whistle: :naughty: Hecam Eh, to je skos tko...zdej je že vse lepo zmenjen. :P To ni zanj ovira. :D Uuuuu :oKončno spet enga gorenjka na motosvetu :P :unsure: :o Kaj ste pa s prejšnim naredl? :unsure: :huh: grem u lublano... beda :trance_33_sleep: :BUA: ohh... ja Gorenka ja [čokolada pa to] :naughty: dej... šibam u Ljubljano :winkiss: :BUA: Ta Ljubljana je prou mem... :trance_33_sleep: Jutr si bom prou rolerje sabo v šolo vzela. :whistle: Itak... Hrepenim po teb :D :lol: :wub: Zih si ga vidla, k je nečaka merku. :wub: :P
Minnie Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 midva se skos neki menva :P in vi pač nč ne veste kva use mava že z minnie za sabo :D haha :D Jap, sploh ne sledite... :P
Jerry_exc Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 :BUA: Ta Ljubljana je prou mem... :trance_33_sleep: Jutr si bom prou rolerje sabo v šolo vzela. :whistle: tako je :rolleyes: jest morm najdt kej za delat alpa enga za na kofe čez cev dan... k tole je samomor od dovgčasa...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se