Minnie Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 a sm kao velik zamudu? :D pumoje nč kj posebnga.. razne ene par tipou :P res je :D .... :hmm: ....sumliv si ti men....skos o nekih tipih, hehe. :naughty: Ni blo kej dost tipov (no pol sta bla res clo dva, woohoo... :P ...zamudu si eno predstavo s kroslo & ATV-jem...pa Micine fleše, hehe...pa lov za artičoko in solato...pa marskej... :whistle: :lol1: ;) Jah, žou... :rolleyes: Minnie, še enkrat vse najbolše :004 :lol1: :lol1: Jao Roky, pa kje teb rata staknt kej tazga.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 :lol1: Jao Roky, pa kje teb rata staknt kej tazga.... :lol1: :whistle: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Minnie vse najboljše ! :004 Uaaaa, hvala ti! :) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 :whistle: :D joj joj joj :) pa ti takoj vse tko obrnes kot teb pase :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mici Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 :010 ^_^ A že spet, hehe? :P Pa v petek še enkat, ne? :wub: :winkiss: Hvalaaaaaaa, srce. :004 pa za vso pomoč učer in dobro voljo dons. :wub: Đankey, baby.... :D joj joj, pjanka moja... :whistle: :rolleyes: ni kej mala, use zate!!!:Duu ja kumi čakam petk,upam da bo kšn tip pršu da me bo lah nesu pa to..MORTUUUUUS..k 20ko se zalije!!!!!! a kaj tis bla pa uredu dans??he he js sm res ful kul :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 joj joj joj :) pa ti takoj vse tko obrnes kot teb pase :whistle: Komu pa ne? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 ma ta poza j taka neosebna :whistle: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 :whistle: :D hehe....talent, ni kej. :P ni kej mala, use zate!!!:Duu ja kumi čakam petk,upam da bo kšn tip pršu da me bo lah nesu pa to..MORTUUUUUS..k 20ko se zalije!!!!!!a kaj tis bla pa uredu dans??he he js sm res ful kul :whistle: Ja..pfff....kokr kaže, ne bo tipou... :trance_33_sleep: Si anben ne upa pridt... :rolleyes: Ti dobiš en zamašek tekile, toj pa vse....dost maš. :evilgrin: :whistle: A sm se ti zdela mogoče pijana, hehe? :lol: jao jao...dab se sa vidla... :whistle: Komu pa ne? :D Taka poza, am?! :unsure: čudna čudna... :alien1: ma ta poza j taka neosebna :whistle: :D :D :D Ja pač je mišja..... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Ja pač je mišja..... :whistle: ma ja... živalska je :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Taka poza, am?! :unsure: čudna čudna... :alien1: Čist navadn doggy style? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 kva je to sploh zaena tema? mislm za kaj? a to za gorence k ste pr jezeru skos al kar tako da nima 125ke prevec postov :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Čist navadn doggy style? :whistle: ma kašn dogy.... ce so miske.... haloooo! poglej mal :D to je miši style Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Čist navadn doggy style? :whistle: :hmm: .... men ne zgleda lih doggy... :whistle: :lol: Ma jao Roky... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 kva je to sploh zaena tema? mislm za kaj? a to za gorence k ste pr jezeru skos al kar tako da nima 125ke prevec postov :D ma ja... to je sam del druzbe v svoji temi :winkiss: pa na zbilah se dovivajo obcasnno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 ma kašn dogy.... ce so miske.... haloooo! poglej mal :D to je miši style hehe...no ja, tko tut js to vidm. :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mici Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 hehe....talent, ni kej. :P Ja..pfff....kokr kaže, ne bo tipou... :trance_33_sleep: Si anben ne upa pridt... :rolleyes: Ti dobiš en zamašek tekile, toj pa vse....dost maš. :evilgrin: :whistle: A sm se ti zdela mogoče pijana, hehe? :lol: jao jao...dab se sa vidla... :whistle: Taka poza, am?! :unsure: čudna čudna... :alien1: Ja pač je mišja..... :whistle: kaj?!a zakaj sam zamašk? pa tekila nima zamaška..joj greh greh key, nimaš pojma kako se kej pije...bom js tebe mal poučila kaj s čim pa to oki?he he luzr.. a tko?kr nbenga nau..ja ne..to ni ql..kdo bo mene nesu? zrihti ti to..majo da pridejo usi !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 kva je to sploh zaena tema? mislm za kaj? a to za gorence k ste pr jezeru skos al kar tako da nima 125ke prevec postov :D Za to, ker je nekatere v 125kah motil, če smo se gorenci zajebaval .) Pa mamo pač svojo temo, ki uspešno teče... ma kašn dogy.... ce so miske.... haloooo! poglej mal :D to je miši style No poj pa mouse style :D :hmm: .... men ne zgleda lih doggy... :whistle: :lol: Ma jao Roky... :P Kva je? :D hehe...no ja, tko tut js to vidm. :D :D A si sigurna, da vidš? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 u lj je biu dez s toco....temperatura iz 14 na 3...u sekundi :) spomin na pru april? :hmm: ja sej fifty....kako lah pozabš??si že prestr?? :evilgrin: :evilgrin: lah ti je žou ja..si fuuuulll zamudu...no js se enga dela na spomnm..saj drgač je blo pa qlči:D kdo nabija?mi2?ja valda...midve tle zaverava zadevo no, če ne bi sam pizdarije pisal :P yap.. leta me jebejo pizda.. gadno :D ne.. ni mi žou.. nč nism zamudu.. ne puslušam te.. lalalalalalala (pa prste mam v ušesih) :whistle: nabijalke :naughty: mimogrede: Minnie a.k.a. ABW (Almost Blind Woman).. hepi brzdj :P pa velik vsega :D :* :010 <-- banana njam :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Za to, ker je nekatere v 125kah motil, če smo se gorenci zajebaval .) ...mene, zdej me pa moti da se tle zajebavate :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 ...mene, zdej me pa moti da se tle zajebavate :whistle: how would you like to suck my balls? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Sama policija ma tuki zlo mal vpliva, tko bi se mogu pred poslanci vozt...Sam tm je pa spet problem, ker gre prvi avto z rdečo in modro lučjo in morš iztirt iz ceste :D eh briga me, sm zvedu da bo še kazen za agresivno speljevanje :lol1: to bo zanimivo ko bom 5 sekund po zeleni šele počasi, ampak res počasi speljal, pa naj se jebejo in njihovo pretočnost prometa :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 samo se kazn za nestrpno vozno pa je kaos popoln :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 ...mene, zdej me pa moti da se tle zajebavate :whistle: Da nauš šu v banovce :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Da nauš šu v banovce :P :P :P ne moreš in ne upaš :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 ne moreš in ne upaš :P :P :P Tebe pa res nebi :friend1: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se